- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acheron
őstag
válasz
KaitouP #17531 üzenetére
Szerintem fake - az eddig MW2 ben is szereplő és átvett fegyvereknek mind megváltozott a neve. Az Intervention miért maradna? Ámbár ha jön, bezsákolom...
(#17536) Ed3r_X_: Az erősebb sniperekkel (Interventon, Barrett) a core mód is OneShotOneKill volt, ott nem kellett ehhez HC (sokkal jobb volt a ballance ezen a téren a játékmódok között, itt a core nevetséges a fél tár / enemy beállítással)
(#17537) DiamondBack: +1Értő kezekben az Interventionra is rá tudott tenni egy kicsit, legalább olyan erős volt (vagy erősebb) csak gyorsabb (ha tudtad kezelni a recoil -t
) Alig várom, hogy érkezzen ide is!
(#17535) GhostPetya: Az szép! Úgy látom, hasonló stílusban játszunk, bár tartok tőle, én nem mindig lövök ilyen jól. Jah, hogy kontrollerrel... Akkor biztos is, hogy nem, congrats -
malystryx
senior tag
válasz
KaitouP #17550 üzenetére
Én is hatalmas Kar fan vagyok, öröm látni ahogy tehetős kezekben jól működik
Ha kontrollerrel nyomod, ahhoz külön gratula.
Én nem szeretek rajta semmilyen optikát, anélkül szoktam vinni, csak most az összes reticle-t ki akarom nyitni, most muszáj vagyok.Annyit hadd kérdezzek Mindenkitől, hogy megvettem ezt a Notice Me bundle-t 800-ért, a Dream Dasher-el... Ez ugye nem tud színes lövedékeket? Mondjátok hogy feleslegesen szórtam el egy csomó CP-t.
-
-
Xaels
félisten
válasz
KaitouP #17426 üzenetére
Ezeket a cicomákat néha annyira nem értem. Van egy tök fasza grafika amit betennék emblémának azt csak rohadt matrica a fegyverre vagy fordítva, ráadásul kifizetet veled egy csomó olyat is amire nincs szükséged. Nem mintha sok cuccot vettem volna, de az az 1-2 azért esett ki mert a csomag 75%-a fölösleges volt nekem.
-
Acheron
őstag
válasz
KaitouP #17355 üzenetére
Gratulálok, használd sok örömmel
A gyártó a honlapon 4K@120Hz -et ígér, ez figyelemreméltó, így a 1440p -n is hozhatja a 144Hz frissítést. Én is emiatt nézegetek felfelé, a 1080 ezen a felbontáson nem tudja a 144fps -t ebben a játékban. Nekem jó tapasztalataim vannak az AMD -vel, a 1080 előtt csak ilyen kártyáim voltak. -
-
-
-
-
Laraxior
titán
válasz
KaitouP #17034 üzenetére
Hát de. De éjszaka, csak 3 órát ment a gép
Asia-n felejtettem, ezért inkább most indult be, amikor elindítottam. De lent van.
Mondjuk én nem értem ezeket a seasonöket, meg battle pass, meg tudomisén... Megyek futkározni, lövöldözni, aztán majd csak bead valamit.
Amúgy tényleg nem egy veszett a nett, 6.5MB/s... a feltöltés meg itt gyakorlatilag nulla, nem szeretik a torrentet itt..drága. -
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
KaitouP #16871 üzenetére
Konzolon nem tudom, hogy mi a helyzet, de pc-n december óta 15GB-ot hízott csak a játék és ebben benne van a warzone megjelenése is, ha azt nézem, hogy 160-ról 185-re nőtte magát ez még nem is olyan vészes gyarapodás, főleg, hogy az updatek már több, mint 300 gigát is elérték.
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
KaitouP #16756 üzenetére
Benne vagyok egy régi cod4-es klánban, szerverünk is van még, ha valaki visszaél/élt az admin jogaival, attól egyből megvonjuk/megvontuk, sőt ha nem bírt magával repült a klánból is, volt aki még a szervereinkről is. Azért soha nem dobtunk ki embert, mert jól vagy jobban játszott, mint mi, max ha megszegte a szabályokat és nem törődőt a figyelmeztetésekkel és az első 3 esetben csak kick volt a jutalom, így elég sokáig kellett kellemetlenkednie, hogy ban legyen belöle, persze ha a hülye gyerek elérte ezt, akkor jött a rinya, hogy banoltuk, mert jobb volt nálunk
-
lowzor
veterán
válasz
KaitouP #16766 üzenetére
Én egyszerűen be szoktam menni egy épületbe, míg bent van, kilődözni nem szoktam semmit, esetleg csak a Wheelson-t dobom ki termittel, ha szembejön.
Nem kell kempelni hozzá. Elég betenni a Kill Chain-t és összelőni egy Cruise Missile-t. Utána a Missile-al meg a Wheelson-al altalában össze is lehet hozni a Gunner-t.
A Support Helo szerintem szar. Egyrészt válogat (a Cold Blooded-eseket nem szedi ki), másrészt nagyon hamar kilövik. -
SZKEBE75
senior tag
válasz
KaitouP #16752 üzenetére
@oriic
@GhostPetyaMind kettőtöknek.
-
Acheron
őstag
válasz
KaitouP #16671 üzenetére
Cimborák gyakran próbálnak áthívni Apex -re, de én már csak ilyen megrögzött COD -os vagyok
Mindenképp ránézek, már csak ennek okán is (ez nagyon tetszett, tényleg telitalálat minden karakter), bár igazad van, a teljes élményhez jobb lenne jobban ismerni az Apex világát.
(#16666) oriic: HC -n ez nem mindig mondható el, még tracer -es fegyóból kapott találat esetén sem... Ettől függetlenül látványos, bár - szerintem - haszontalan effekt (én is vettem, de minek?).
(#16672) shotika: Egy ilyet biztosan díjaznék, ez tényleg előremutató fejlesztés lenne -használna a játéknak -
Acheron
őstag
válasz
KaitouP #16658 üzenetére
Telitalálat, nagyon jól kapta el a karaktereket (Oriic linkelte tán anno, sok vidám percet szerzett) Így karikatúraként zseniális poén, sajnos a valóságtartalom miatt (a játékosok 90% -a innen kerül ki) én már dobtam a Warzone -t. Jah, és nem a 17YOV -al van bajom, ő a legélhetőbb
.
-
Xaels
félisten
válasz
KaitouP #16661 üzenetére
Dinamikus idő és időjárás változás fel tudná dobni a játékot. A Hunt: Showdown-ban random adja milyen az idő és a napszak, ott rohadt para amikor éjszaka van vagy köd. De ezen felül a pálya nem változik és szerintem ideje lenne legalább még 1 másik térképnek.
A cheaterekre és bugokra visszatérve kicsit: frusztráló, hogy 100GB patch után előfordul skineknél, hogy emberek random láthatatlanná válnak, hogy kígyóként tekergőzve lőnek le és a legrosszabb, hogy azért is jöttem át konzolra mert itt nem voltak olyan csalások mint pc-n, de itt a crossplay-jel egyszerűen az ember bizalmát ásták alá.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
KaitouP #16564 üzenetére
Boonie Hat-nek hívják és hja szerintem az jön majd mindenképp. (Ha már GHOST-nál megkaptuk eredeti skint, akkor alap, hogy itt is megkapjuk)
-
csuzda
aktív tag
válasz
KaitouP #16430 üzenetére
OFF: Először azt hittem, hogy ez valami június elsejei poén lesz... Másfél órája kiderült, hogy nem... A véleményemet nem írom le, de itt van 2 érdekes komment YT-ról.
"I’m all for justice and equality, and I’m sickened by the murder of George Floyd and all the other innocent people who were murdered in cold blood. But what is Sony delaying a launch event and Activision delaying Season 4 gonna do for justice or equality? It’s pointless. They’re just trying to grab some free PR instead of actively contributing to make real change in society.""I understand the PS5 event because it won't get much publicity, but delaying season 4 of modern warfare is ridiculous. Especially when you consider how Activision reacted to the Hong Kong situation. They censored and banned a player for supporting those protests! The hypocrisy is unreal."
ON: A kés nagyon bejött, kevesebb mint 1 óra alatt kihúztam aranyra (valami varázslat számolhatta be nekem a 23 finishing move-t), így lehet kipróbálom a pajzsot. Mit ajánlotok hozzá?
Perk 1: szerintem egyértelmű a double time.
Perk 2: ???
Perk 3: Amped ér itt valamit? Nem ütök vele gyorsabban?Ha nem akkor gondolom battle hardened az ideális.
Tactical: Stun vagy flash? melyik jobb szerintetek?
Pálya: shipment vagy shoothouse?Válaszotokat előre is köszönöm
-
nanorambo
őstag
válasz
KaitouP #16361 üzenetére
Ezt azért nem fogják meglépni, mert az egész üzlezi modell erre épít. Ha kikapcsolhatóvá tennék, akkor azok kezdenének el sírni, akik pénzt költöttek (és nyilvan nekik nagyobb a súlyuk a kiadónál, mert belőlük élnek).
De legalább valami játékmódféleséget csinálhatnának, amiben minden kis szatos effekt ki van kapcsolva. Mondjuk Pure MW vagy hasonló címen :D
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
KaitouP #16367 üzenetére
Engem nem zavarnak (Még ha elvileg konkurencia is), meg a játék specifikus menüikkel még hiánypótolók is lehetnek azok számára akik adott játékkal foglalkoznak csak (CSGO, Apex stb, bár ilyen is van már egyideje, ugye a Metabro.hu). Csak néha nem pontos infókat írnak ki. De hajrá, már egy ideje piacon vannak, egészséges versengéssel nincs gond ugyebár.
Off vége, sry mindenkitől.
Elvileg ma jön S4 trailer ha minden igaz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest