- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- A Lite-nál is lájtosabb Honor 400 érkezett
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
Hirdetés
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Linem
senior tag
válasz
Laraxior #19166 üzenetére
Nem a teljes fegyvert, hanem amire tegnap panaszkodtam, hogy a hipfire 100 kill nem jön össze már jó ideje, ez volt fél óra.
(#19165) Acheron Kivetni valót én sem látok benne. Csak ez nagyon egyszerű módja a fegyverek kimaxolásának a normál játékhoz képest. A shipmenten életben maradni tényleg nem könnyű, de a szükséges kill pillanatok alatt összejön a hiányzó camo-hoz, ami a játék élményét kicsit rontja, és így tényleg gyorsan megunható a game, ahogy páran írták.
Tegnap is volt több pajzsos is. Gondolkodtam is rajta, hogy segítek neki, nem lövök rá, de mire ideért hozzám szegényt hátulról mindig leszedték. -
Acheron
őstag
válasz
Laraxior #18874 üzenetére
+1
A minap nem engedett be a Battlenet, így egy röpke fél órára visszamentem MW2 -re. FFA, DOM, TDM módokban viszonylag hamar talál csapattársakat, mindez PC -n. Tény, hogy sok az ismétlődés, ami azért mutatja, hogy nem nagy játékos bázis van alatta - de még van.
Ja, és persze moddolt "szerverekre" is bedobál, ahol csak a "házigazda" által adott felszereléssel mozoghatsz, no azokat skippeltem. -
válasz
Laraxior #18720 üzenetére
Jesus , napok óta figyelem a postjaidat hogy hogy a rákba nem kapsz meg semmit , má én is azt akartam amit Oriic hogy supporttal kéne beszélni mire közlöd hogy meg se vetted a Pass-t
A 100 szintből így alapból csak a Free szajré jár , a többihez ki kell nyitni a bukszát
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Laraxior #18720 üzenetére
Ja de azert azt meg kell nezned hogy a teljes battle passban mennyi free pontot kaptal eddig mert ha veszed a battle passt, azokat nem kapod meg ujra. Es lehet hogy vasarlas utan nem lesz 1000ed a kovi passhoz. Mobilrol nem tudom nezni most. Az ilyen bp vasarlast tobbnyire akkor erdemes intezni amikor meg az elejen vagy.
-
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Laraxior #18459 üzenetére
1050 Ti nekem +150 MHz-zel ment, hogy meglegyen az 1850 MHz Boost. A mostani 1060 is ennyit kapott, így terhelés alatt megvan a kb. ~2 Ghz. VRAM +250-et kapott, nincs eddig semmi anomália nekem.
Bárcsak bármelyik asszonyom is rá tudtam volna beszélni a CoD-ra. Csak a FlatOut2-vel jártam eddig szerencsével, és azzal is csak egynél
-
Acheron
őstag
válasz
Laraxior #18143 üzenetére
Hmm, mutass rá a 24/7 Shoothouse -ra, pls...
HC:Core:
De lehet, velem viccelődik a rendszer, és valójában ott van valahol, ma pl különösen mókás akar lenni Mr SBMM isDe már megvan az ellenszere
(#18144) lowzor: +1, eddig nekem sem jött be, inkább átugrom, ha jön.
Meg kell még rá keresni a megfelelő setupot, biztosan jó valamivel, de most LMG, Shoti és Sniper van terítéken,. ezek nem adják ott, legalábbis eddig nem adták. -
Tomko78
őstag
válasz
Laraxior #18022 üzenetére
Ezt a VideoMemoryScale csak akkor érdemes állítgatni ha max grafikán tolja az ember , már normálon semmi értelme nincs mert a vga memória ugyan annyi mintha 0.85 lenne , viszont maxon már azért rendesen leesik a vga memória használat , másik most ennek mi értelme van ennyire analfabétának vagy nem is tudom minek hisznek hogy itt a menüben kiírja a nevem rangom a buksim felett , ahol meg kéne lássam a többiek hogy tolják nuku semmi
-
Szellem.
nagyúr
válasz
Laraxior #18016 üzenetére
Az a fura, hogy ez azóta van így, amikor a koronavírus miatt bejelentették, hogy a battle.net, steam, és a többiek csökkentik a netes sávszélt, hogy ne legyen leterhelve a forgalom miatt a net. Erről volt is több cikk. Azóta van ez, hogy ha többen töltenek, akkor ilyen szar a sebesség.
A játék megjelenésekor, meg a season 1-2 alatt én sosem tapasztaltam ilyen szar sebességeket. A season 3 és 4 már nekem is ezt dobta, ha az elején azonnal nem szedtem le. -
Acheron
őstag
válasz
Laraxior #17947 üzenetére
Ott a pont
. Run & Gun esetén pl kiemelten fontos (lehet) az ADS, de más taktikáknál / fegyvercsoportoknál kisebb ennek a jelentősége - és azt gondolom, nagyon erősen pályafüggő is. Én pl bejárom a pályát, ha lehet taktikusan, de még támadó módon, ezzel együtt a jól ismert helyeken el -elidőzök kicsit, ha célszerűnek tűnik, pl futkározó ellenfeleket vadászni. Sőt, van pálya és helyzet, ahol kifejezetten ez a taktika. Emellett megfelelő optikával lehet eleve célra tartott fegyverrel haladni (ahol a pálya engedi) - ennél nehéz gyorsabb ADS -t találni
. Harmadrészt pedig egy lassú, de erős / pontos fegyver mellé lehet tenni egy gyors közelharcit, nagyon kicsi ADS -el. Egyszóval minden stílushoz és pályához van jó beállítás, de ahogy sok pálya, és még több egyéni stílus van, mindenkinek más a nyerő. (tegnap épp LMG -t húztam, a PKM alap 413ms ADS -éhez hozzáadtam még vagy 128 ms stabilitást és range -et növelő attachmentet (kvázi lett belőle egy sorozatlövő sniper, ami durván erős és pontos, de lassú, mint a dög), és a megfelelő pályán rögtön beugrott egy 21-3 meccs. Nyilván Shipmentre sosem vinném ezt a konfigot, de van, ahova éppen ez kell.)
Jah, és persze mindegy is, mit állítunk be, a mindenkori SBMM besorolásunk dönti el, hogy épp nyerünk, vagy veszítünkMa lehet, csak szívni fogok a fenti setuppal
-
prokxy
veterán
válasz
Laraxior #17939 üzenetére
Nekem 1.17, de ahogy mi toljuk a BR-t...volt, hogy 10x haltam meg direkt, mert kellett 5 gulag win, persze siettem és meghaltam, így legalább dupla halál lett.
Nem beszélve az intel-es dolgokról, bementünk, meghaltunk sokszor, majd leave. Mikor kellett 18 pajzs berakás a napihoz, akkor is gyors körök, 3 pajzsot kerestem, kimentem, h lőjjék le rólam le, majd 3 be, így tovább 18-ig.
Persze volt nem1x, h elcsesztem és meghaltam, akkor újra. Miért nem plunderben csináltuk ezt? Fogalmam nincs
Mostanában mi is duozunk, ha már BR, top5-10 mindig megvan 6-8 killekkel/fő. Nem egy nagy szám, de nekem ez a mód nem is jött be sosem, vhogy nem mozgat meg annyira. -
omfgk
veterán
válasz
Laraxior #17921 üzenetére
Most a Warzone az ami zsákszámra hozza a pénzt.
Ott nem lesz OP a CR-56.
Az ,hogy 6v6-ban esetleg túl erős lesz az meg nem fogja a fejlesztőket érdekelni.
Csak elég ránézni az MP5-re.Pont a Warzone miatt kapja a Grau a nerfet.
Elég megnézni a toplistán lévő játékosokat. A legtöbb valamilyen formában streamel.
10-ből 9 Grau-val tolja. -
-
-
AAntii
őstag
válasz
Laraxior #17598 üzenetére
Kétmillát még nem sikerült egy körben elérnem, pedig pár kanyart már letoltam én is.
Összeszokott csapattal, vagy random emberekkel sikerült?Én annak függvényében megyek rá a pénzszerzésre, hogy milyen emberekkel rak össze, ha nagyon nem akarják tolni a csapat szekerét, akkor 1-2 contract után én is visszább veszek a szaladgálásból. Ha igazán toljuk neki a lootolást és a küldetéseket, akkor nem zavar ha nem akadok össze senkivel és nincs killem.
-
prokxy
veterán
válasz
Laraxior #17718 üzenetére
Mióta kigoldoztam nem is használom. Röhej, de így vagyok az M13-mal és Grauval is. Ilyenkor gondolkozom el,hogy mi a f@sznak is kínlódtam vele...favorit az M4, mellé itt az új CR, HDR mellette vagy rpg. SMG-t nem is használok kb sosem.
Marksmant sem. Pisztolyt is csak ha sniper only-zom. Kocagamer vagyok na
-
Acheron
őstag
válasz
Laraxior #17697 üzenetére
Még ha a Shipmentet mondanád
Ez a két pálya szinte ideális gyors meccsekhez, kellően pörgős, de már lehet taktikázni - remek meccseket lehet itt tolni. Valóban nagy kár, ahogy lowzor is említi, hogy alig - alig esnek be a Quick play -be. Igaz, cserébe van, amikor választhatók játékmódként. (Btw, a Scrapyard igen rövid ideig maradt bent, mint választható mód) -
Dictator^
veterán
válasz
Laraxior #17579 üzenetére
Tudom, de azért az sem rossz, ha ölsz alatta
Friendlistem közül szerintem én vagyok egyedül, aki a BR mellett még Plundert is játszik, mert Plunderben 50 winnel vezetem a mezőnyt. Igaz összesen van csak 9 nap játékidőm van még benne, de mellé még beficcent 25 BR win is.
Csak az a baj, hogy a Plundert egyedül rohadt nehéz lehozni. Bár ehhez közrejátszik az is, hogy ha valaki megöl "solo"-ban, akkor idegből visszamegyek rájuk és a game végéig szívatom őket -
lacy86
addikt
válasz
Laraxior #17581 üzenetére
Nekem eddig a legtöbb penzt a “hills” hely hozta.
ott sok a ház + loot
konnyen atlathato hely
ha azerencsem van akkor a dombok valamelyiken még deposit is van 😁
Amugy szerintem mindegy hova ugrasz, ha ertelmes tarsaid vannak es elkapjatok a ritmust akkor nincs megallas 💪👍 -
Dictator^
veterán
válasz
Laraxior #17576 üzenetére
Mire leírtad ezt és elolvastam (halál közben kitabolva) megint ketten maradtunk. A baj, hogy a srác mellettem szintúgy noob, mint aki kilépett. (Hozzáteszem nekem van a legtöbb pénzem, szóval nem értem mi az értelme ennek.. szarul megy neki majd jön ez a gondolat bennük, hogy : "jéé, van aki jobban tudja mit kell csinálni... áh, kilépek mégis, mert nekem nem megy " vagy mi ?!
Tök jó, hogy premade nélkül kb. már lehetetlen lehozni.. bár tegnap összeraktam 900k-t 21 killel, de ez sem volt elég, hogy az 1 milla meglegyen. Szerencsére ebben a gameben konkrétan a repülőre felkerülve léptek ki.Egy rohadt büntetést adnék annak aki így kilép, bár az a baj, ezzel magamat is beszop@tnám, mivel már nekem is kezd elegem lenni ebből és inkább megyek egy újat..
-
Dictator^
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 256GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest