- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Kiborult a Nothing Phone (3) pletykakosara
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Magisk
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
csibe1
addikt
válasz
Laraxior #21497 üzenetére
Nekem is fent van a BF3-al együtt.
Eszembe is jutott, hogy valamikor jó lenne megint felmenni a Grand Bazaar-ra meg Noshahr Canals-ra vagy Omanra egyet lövöldözni.
Szépszép a BF1, de veszett kevés benne a jármű, minimum dupla annyi kellene.
A BF5 meg valahogy nem jött be. -
-
Acheron
őstag
válasz
Laraxior #21318 üzenetére
Core módban lehet, de sajnos én oda nemigen megyek, nem jön be, nem tudom megszokni. HC -n közel egykutya a kés és pajzs, bár a gyors halál miatt az injured és a 3×kill küldetések ott nehezebbek. De a késről tényleg nem tudok nyilatkozni, talán ha kettőt "vágtam" vele.
No, ez is szép, egész napos meló után végre leülnék játszani, és tíz perc után kivág, hogy nincs Intetnet... Tiszta öröm, mióta a Voda megvette a UPC-t, nem az első eset, korábban két, három évente ha egy lyen volt...
No sebaj, legalább alszok egy jót... -
-
-
prokxy
veterán
válasz
Laraxior #21127 üzenetére
Naja, a S6-ig kiderül kell-e az nekem.
BF-et azóta sem indítottam el, h leszedetted velem!De majd egyik este próba mehet újra.
Plag: kell a nyugi esténként, napközben eléggé tele lesz az agyam mindennel, sok a projekt mostanában.
lowzor: elkezdtem, kihúztam az AR-eket a ram7 kivételével. Ez nem is kell hozzá elvileg. Szóval már "csak" az extra feladatok vannak, de ahhoz annyira nem volt erőm. Pedig minden adott, playlist, optimális fegyver attachmentek. Viszont egy baj van az egésszel: amivel nem szeretek játszani, ahhoz kedv sincs, esek-kelek, még kevésbé fekszik a dolog azt 3-4x nekifutottam és azt mondtam nem kell ez nekem. Meg ismerem magam, utána SMG, stb kellene, azt sosem lesz meg így a 10e kill M4-gyel.
-
prokxy
veterán
válasz
Laraxior #21068 üzenetére
Dettó, nekem a napim, h vezessek vmi masinát 15 percig.
Nekem is hasonló embereket dobott be ma. Még 2.5 szint a BP és nem fogsz sokat látni. Lehet S6 részemről skip, meglátjuk mit adnak. Nekem ez az 5 az eddigi legszenvedősebb, kb semmit sem vártam a fekete jármű skineken kívül na meg az origin 12 skin, ami értelmes. -
csuzda
aktív tag
válasz
Laraxior #20980 üzenetére
Szoktam videókat felvenni arról ahogy játszok és egyszer majdnem megtelt az a merevlemez amelyiken a játék van. Elindítottam arról a HDD-ről egy másikra a videók áthelyezését és utána nekem ilyen lett a kép. Az 5. szezon előtti napokban játszottam ki a single-t és azt sem tudtam kivinni, mert nem töltötte be a textúrákat és kidobott.
Mindezt egy lemeztöredezettségmentesítés oldotta meg. Auslogics Disk Defrag programot ajánlom. [Itt egy videó] ,hogy miképp nézett ki nálam a játék (7:37). Ha SSD-n van a játék, akkor nem tudom mi lehet a gond.
-
prokxy
veterán
válasz
Laraxior #21010 üzenetére
Kösz az infót.
Kellett ma egy revive a squadtárstól, mondtam nekik angolul, visszaszólt az egyik vmi űr nyelven, másik oroszul, mondom jól indulMondjuk összejött végül 1 kör alatt minden.
Este leszek, ha gondolod, mehet. Kell még 7 BP szint azt lerakom kicsit a gémet. -
Tomko78
őstag
válasz
Laraxior #20984 üzenetére
(#20149) nézd meg mit ajánlottál
de ez inkább driver hiba mint elfogyó vga ram , nekem is elmegy 7.8 GB-ig de hogy kilőttem az MSI after burnt azóta nem akad még ha csutkán megy a vga ram használat , viszont ha bele nyúlsz a cfgbe akkor nem lesz 7 GB hanem csak pl 5.5 Gb vga ram használat
-
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
Laraxior #20980 üzenetére
Érdekes, hogy a program szerint meg 5-6GB vram van használatban, akkor mit csinál a maradék kettővel?
Nekem 7-8GB szokott használatban lenni játék közben és soha nincs ilyen gondom, pedig rt-n kívül minden maxon és 120-as fov van beállítva.
Csak cod esetén van ez a gond vagy más játékoknál is előjön? Esetleg másik böngészővel is megnézhetnéd közben, hátha azzal van a baj, esetleg a böngészőben a hardveres gyorsítást kapcsold ki.... -
-
-
nanorambo
őstag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone-t használók OFF topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- The First Berserker: Khazan
- EA Sports WRC '23
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Opel topik
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Lenovo Legion 5 Pro Gamer Laptop 2év garanciával (i7 13700HX, RTX 4060)
- IPhone 11 Pro max 64GB megkímélt új emelt kapacitású akku!
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4060 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple watch Series 9 41mm cellular hibátlan 2026.02. 24. Apple jótállás
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BANKMENTES részletfizetés Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest