- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frod
addikt
Abszolút nem bántam meg, pláne, hogy használtan még nem is volt vészes.
A gunplay állat, a kampány felén vagyok túl eddig az is tetszik.
Annyi, hogy már kezdem elengedni, hogy BR-t bármikor is nyerek, egyedül elég esélytelen.
A multival is lassan "végzek", a főbb meta fegyverek maxon, camo pedig teljesen hidegen hagy, úgyhogy már csak a battlepass-t nyúzom ha már befizettem rá "ingyen"
(a májusi PsPlus-hoz ugye eleinte tévesen nem a sima WWII-t adták, hanem a Gold verziót, így volt benne 1000 CP)
-
Laraxior
titán
Nem tudsz valami grafikai beállítást ami lejjebb viszi a vram használatot? Agyvérzést kapok, hogy mindig erre a nyomorult böngészőre kell figyelnem, meg mindent bezárni.
Azért vettem a 16GB ram mellé még 16-ot, hogy futhasson minden szar.
erre meg a vram ba**ik ki velem
Még szerencse, hogy jönnek a 16GB-os 3070-ek is -
-
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
Meglett a ludas.
Szóval akinek nem működik a Discord overlay COD: MW vagy Warzone alatt, az csinálja a következőt:
Zárja be Discordot
Zárja be a játékot
Zárja be az MSI AfterburnertIndítsa Discordot
Indítsa játékot
Indítsa MSI AfterbunertMint kiderült a Discord overlay összeakad valamiért MSI Afterburnerrel, de ki lehet játszani a rendszert úgy, hogy előbb a Discordot és a játékot indítjuk, utána az Afterburnert...
És minderre egy rohadt YouTube videó hozzászólás tömegéből jöttem rá, ahol valaki megemlítette, hogy 3rd party appok bekavarhatnak...
Hibátlanul megy az overlay most már.
-
Mostmár fogok, feltettem egy OSD-s afterburner-t, jobban hiszek neki, mint a játék fps számlálójának (bár az se téved sokat, sőt), úgy látszik az SSD-n kívül egyelőre elengedem a témát, és inkább az optimális beállítások megtalálása lesz a cél!
Még1x köszönöm mindenkinek! -
-
-
KaitouP
nagyúr
Továbbra se tudom elképzelni, hogy két külön éra különböző tartalmai hogy lesznek egy időben összeegyeztethetők. Vagy marad külön-külön az MW felé Warzone map, mellette meg a BO felé megoldás, mindegyik a saját cuccait használva.
Felettem pedig jogos lenne az egyébként kvázi költői kérdés, hogy ha már az ingyenes részben igen, akkor mondjuk multiban miért nem. (Persze, ott tarts két külön játékot a gépeden, ha annak tartalmait akarod használni a saját játékában.)
------ Rant on ------
Azért bosszantó egy kissé ez, mert évek óta jártatom a számat amiatt, hogy oké hogy megveszem az űberfaszán kinéző kozmetikai cuccomat, csak kár, hogy 1 év alatt megy a kukába, mert átnyargalok a másik Call of Duty-ra, mert az előző már félig elvesztett a szavatosságát, az újabb program meg érdekesebbé válik. Évek óta mondom, hogy legalább 2 évig legyen aktuális egy-egy rész, mert 1 év alatt azt a rahedli tartalmat amit még pluszban gyártanak a játékhoz aggyal feldolgozni nem lehet, nem hogy még kihasználni, kiélvezni, "kimaxolni".
A Battlefield széria meg tudja csinálni. De ne menjünk ennyire messze. Ott van házon belül az Overwatch, ami idén októberben lesz 5 éves játék, folyamatosan kapta az ingyenes tartalmakat, rahedli pályát, rahedlinél is több hőst, MINDENT ingyen, és nincs időlimites Battle Pass, aminek a tartalmait ha ki akarod farmolni, eléggé rá kell feküdni a játékra. Loot Box van, szintenként kapsz egyet, nagyon egyszerű feladatokért kapsz extrában (Pl.: játsz egy kört tankként), sessionönként akár 3-4 doboz is kijön, és persze költhetsz rá valós pénzt ha akarsz, de itt tényleg minek, mikor az ajándék kvázi sült galambként repül a szádba. Tonnányi skin van, jobbnál jobbak, simán kifarmolhatók kreditért, egy fityinget nem kell rákölteni, és nem kell millió órákat játszani. Van ranked, nagyon komoly a teamplay, (ha szar csapatod van, az szopó). 5 éves játék. Még mindig aktuális. És nemsokára jön hozzá a nagy PvE mód.
Dicséretes hogy a Call of Duty franchise-ban felismerték, hogy nem kellene Season Pass-t vetetni a néppel folyton - ettől függetlenül állítom hogy a tartalmak minősége kissé csökkent -, de jó lenne ha végre arra is rájönnének, hogy a BP system/MTX csomagok szórása sem feltétlen jó modell arra hogy megtartsák a játékostábort. Ki kéne próbálni máshogy. Mondjuk úgy, ahogy egy másik sikeres FPS játék csinálja.
------ Rant off ------
-
-
Lionel
csendes tag
Ez az őskövület "lag comp" hatása. Mióta COD létezik mindig kaotikusan működött és borzalmas anomáliákat tud okozni. Egy időben direkt korlátozták egyes "játékosok" a hálózati kapcsolatuk sebességét, hogy előnyre tegyenek szert a játékban. MW3-ban az angolai játékosok szinte verhetetlenek voltak.
-
Frod
addikt
Újabb noob kérdés: mire jó egy blueprint?
Úgy értem ha az adott fegyver eleve jó magas szinten már megvan nekem, akkor pl biztos tudok életképesebb opciót összeállítani, mint ezek a gyárilag összetett blueprint-ek, nem?
Vagy sokan csak a "skin" miatt használják, aztán az attachment-eket megvariálják rajta?
(Egyelőre más hasznukat nem láttam még azon kívül, hogy ha van egy nagyon alacsony szintű fegyverem, akkor abból jobb használni a bp-verziót.) -
Frod
addikt
-
KaitouP
nagyúr
Ééés be futott a Patch Notes is, KATT az olvasáshoz.
-
KaitouP
nagyúr
Ha hiszed ha nem, éppen tegnap gondolkodtam játék közben, hogy így lvl 70 BP szint környékén vajon mikor jön már a szezon második fele, mert lassan befejezem, és egy darabig akkor vlsz komolyabban nem nézek rá. Erre itt van. Király.
A Games of Summer-t szinte borítékoltam volna hogy jön, az IW + MW Remastered óta mindig van emlékeim szerint. A Gunfight map elég gyér, illetve inkább az gyér hogy csak az jön, 6v6 vagy nagyobb multiplayer map nem.
Az új LMG-re kíváncsi leszek bár így látszatra túlságosan nem keltette fel az érdeklődésem, a Morte nevű új Operator-unk meg csak egy szánalomnevetést váltott ki belőlem, nagyon bénán néz ki, nem tudom melyik westernből lépett ki.
Olyan mint az Overwatch McCree nevű karaktere, az is béna, de az ottani csapatba legalább beleillik.
-
Szerintem is hülyék lennének a warzone-t bezárni, hiszen működő dolog, elég nagy játékosbázissal és tuti hogy komoly pénzeket ott is otthagy pár gémer a jobb fegyverek-operátorok miatt. Kíváncsi leszek, hogy az egész megváltozik-e, vagy 2 külön téma lesz. Mi lesz a korábbi fegyverekkel, skinekkel, stb.
-
-
-
KaitouP
nagyúr
MODERN WARFARE & WARZONE PATCH NOTES - AUGUST 14TH
"Xbox One: 66.3GB (due to an unforeseen bug with the Microsoft patch delivery process, this download requires Xbox users to redownload files they already have, but it does NOT impact the overall install size. We're working closely with Microsoft to ensure future updates are smaller in size.)"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440HQ(Fizikai 4x3,5Ghz)8-16GB,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku
- 14" ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Acer 15,6",core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged