- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
logaritmus
tag
válasz
NViktor #20475 üzenetére
Egy héten belül ki fogsz kerülni a ban poolbol. addig csak csalokkal fogsz tudni játszani, mással nem. Ha meg megy veled más is aki nincs a poolban szintén csak csalokat fog bedobni a poolbol
. Tapasztalat, várd ki az egy hetet. Semmit sem fogsz tudni tenni ellene, nem foglalkozik vele a support.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
NViktor #20475 üzenetére
Olvasgattam én is a témában. Úgy néz ki, sok opciód nincs, vagy vered a tamtamot addig amíg érdemi megoldás/válasz nem érkezik, vagy vársz, mert sok esetben ahogy olvastam, ez a shadowban ideig óráig tart csak. Érdekes egy megoldás ez a csalók büntetésére, (és működik a banhammer a háttérben) csam esetenként rossz helyen csapkod. Utóbbi történhetett most is. Remélem hamar sikerül megszüntetni a problémát.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
NViktor #20456 üzenetére
Mindenképpen fel kellene venni a supporttal a kapcsolatot, mert erre csak ők tudnak választ/megoldást kínálni. Ha van több elérhető email cím ahol lehet verni az asztalt, akkor mindegyikre küldj mailt.
Holnap meló közben utánajárok a témának (amennyire lesz időm) ez engem is nagyon érdekel. Ha valamire jutok, megosztom veled.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- PlayStation 3
- Elektromos autók - motorok
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Mobil flották
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged