- One mobilszolgáltatások
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acheron
őstag
válasz
Dave567 #24597 üzenetére
Miért, szerinted mi a "dolga"? A hivatalos álláspont szerint ez a rendszer felelne azért, hogy mindig a saját skill -jeidnek megfelelő szintű társaságban csatározhass. Szintén a hivatalos álláspont szerint ezt (csak és kizárólag) úgy éri el, hogy az utolsó néhány (5?) meccsed alapján rangsorolva különböző, hasonlóan rangsorolt erősségű ellenfelek közé pottyant be a lobbiból. Ez alapján pont ez lenne a "dolga".
Más kérdés, hogy a gyakorlati tapasztalatok alapján ennél sokkal tovább megy annak érdekében, hogy "szinten tartson" (ámbár ezt nemigen fogja bizonyítani földi halandó).
Egy biztos, ha mostanság olyan ellenfelek közé dobál a rendszer, aki akkor sem tud eltrafálni, ha épp neki háttal respawn -olsz öt méterre (hmm, mi miatt is fordulhat elő ez a faramuci helyzet tízből nyolcszor, ha épp jó voltál az előző meccsekben...), és fordulásból te kaszálod le, akkor bizony ez a rendszer sokat veszít a hatékonyságából. Magyarán az SBMM "jó" működéséhez úgy tűnik kell a sok "ügyesfickó", legyenek ezek valódi tálentek vagy akár csalók (a játék különböző mértékben tartalmazhatja ezeket az összetevőket...), mivel a kevésbé "ügyesek" javarészt akkor sem bírják kihasználni a lehetőséget, ha az SBMM tálcán szállítja is nekik.
De hála az égnek ez a normális játékosok számára egyben azt is jelenti, hogy végre folyamatos sikerélménnyel is lehet játszani a játékot. (szigorúan MW 2019 HC multi, a WZ teljesen kívül esik az érdeklődési területemen) -
huby80
senior tag
válasz
Dave567 #24478 üzenetére
Fix Warzone Packet Burst | Hitching and Stuttering
Nekem ez ugy néz ki bevalt pedig nem hiszek benne
-
GAbre
veterán
válasz
Dave567 #24389 üzenetére
Mindíg volt cod 4ben is.mw2-t nem nagyon játszottam.
Ha valaki(k) nagyon előrementek kempelni,és hátul maradt valaki.Általában úgy működik,hogy a legtávolabbi részre spawnol újra a csapat az ellenféltől.Így néha összejöhet,hogy mögéd kerül az aki lelőtt.
Ez 1-2 pályán eddig is volt codban.
De ezek a folyamatos napi chalange bugok(ezekből is volt 1-2,de új nap új chalange,most meg megmaradnak a napik már.),megfejelve survival hibával szép -
-
csuzda
aktív tag
válasz
Dave567 #24333 üzenetére
Cod 6 az MW2 volt, utána még jött a cod 8 vagyis az MW3. Az is gáz volt szerintem. Mielőtt neki indultam volna a 2019-es MW-nek, kijátszottam mind a 3 "előzményét" és elmondhatom, hogy: az MW1 nagyon sokat öregedett, MW2 sokkal jobb volt mint az első rész, MW3 pedig nem tudom, hogy különbözött-e valamiben az MW2-től.
És erről a részről a véleményem, hogy tökéletesen hozza a régi MW élményt. Warzone lehetne jobban optimalizált, persze az nem szerves része. Ezért fáj, hogy nem én mondom meg, hogy melyik pályá(k)ra menjek. 5vs5-t shoothouse-n is kevésnek szoktam érezni, nagyobb pályáról nem is beszélve... Nekem az MW a pörgős játék, ami nem ül le. Ezért idegesít az 5vs5 Oil Rig-en, meg a CoD1-es pályán, meg az összes olyan pályán ahol röhögve elférne még jópár ember. És igen... Legutoljára volt 12vs12.... Csak éppen S&D... Ha ezt a játékmódot akarom játszani akkor van egy tucat erre szakosodott játék.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Dave567 #23824 üzenetére
Megunnád már a felesleges nyivákolást? Napi 99 hozzászólásban tolod fullba, holott már számtalanszor el lett mondva, hogy ne csináld, és nem az a baj hogy van negatív véleményed és hangot adsz neki, hanem az hogy ezt már kvázi floodolás szinten műveled, előadod hogy ebben a játékban neked minden szar, de játszod, és újra nyomod a kommenteket, és újra játszol, és állandóan ezt a ciklust ismételed. Tisztán látszik hogy ezt élvezed, csak az ilyen-olyan frusztrációdat nem itt és ilyen formában kellene kiélni, mert ez még mindig a Modern Warfare topik, nem a "Dave567 problémái" topik. Ha valamilyen problémád van és segítség kell, írd meg, segítünkmk ha tudunk, de nem kell ideragasztani ezt a közösségbontó hangulatot. Utoljára kérem hogy ezt fejezd be.
-
Linem
senior tag
válasz
Dave567 #23808 üzenetére
Igen, vannak ilyen dolgok. Megírhatnák úgy a játékokat, hogy a világ összes hardver és szoftver konfigurációjával rendesen működjön, de ilyen játék soha nem lesz, mert az már túl tökéletes lenne.
Viszont azt tudjuk, hogy semmi és senki sem tökéletes. A programozók sem. Szóval ez előfordul, hogy bizonyos százaléknál előjönnek a fagyások. Ez szinte törvényszerű minden játéknál.
Akinél nincs semmi gond, az nem fog panaszkodni, hogy nála minden jól megy, hanem éppen azon fognak mindig írni, akiknél nem stimmelnek a dolgok.Más:
Én azt figyeltem meg az MW-ben már jó ideje, hogy bizonyos szituációkban grafikailag az ellenfél másfelé néz. Megnyugodva konstatálom és becélzom, erre közben kapom tőle a találatot, de úgy hogy nem rám néz és nem is rám céloz. Talán olyan messze vagyok, hogy idő a fénynek mire ideér hozzám (300000km/s), közben pedig már rég más állapotban van, vagy ennyire késik nálam a frissítés a 60Hz miatt. Vagy grafikailag nem szükséges, hogy azt lássam éppen rám néz, attól még engem céloz? Nem tudom...
Persze nem túl sűrűn fordul elő, de többször láttam már ilyet, hogy úgy kaptam találatot, hogy éppen másfelé néz. Mondjuk lehet, hogy ez csak nálam van így.
-
nutella1
őstag
válasz
Dave567 #23806 üzenetére
Valamelyik softwared vagy hardvered nagyon nem kompatibilis a játékkal, vagy a szolgáltatód nem tud megfelelő netet biztosítani a környéken. Vagy a routereddel lehet probléma, beállításokkal, stb. Ezer oka lehet. De hiszen ezt te is tudod. Én nem vitatkozom. Beszélgetünk. Kíválóan megy a játék, két különböző helyen, két különböző net szolgáltatóval, ugyanazzal az eredeti Win 10-el, tavaly ősz óta.
-
lowzor
veterán
válasz
Dave567 #23745 üzenetére
Persze, hogy nem gondolkoznak, ez újra és újra bebizonyosodik.
Például amelyik kitalálta, hogy attól HC a HC, hogy van TK meg nincs killcam, azt ott helyben agyon kellett volna ütni.
Annyi bosszúságot okoz, hogy már megszámlálhatatlan rage quit-em volt miatta.
A CW-ben ahogy olvasom még tovább mentek, mert ott ki is vág a szeróról, ha 3 csapattársadat megölöd. Arra nem gondoltak, hogy valaki véletlenül is lelőheti a csapattársát. -
-
-
csibe1
addikt
válasz
Dave567 #23549 üzenetére
Azért nem mindegy milyen neted van, és a kliens mekkora sebességgel tölt vissza.
Ha van rendes feltöltési sebességed azon kevésbé észrevehető.
Az ADSL-nél ez igencsak látszott, nekem is szóltak párszor ha véletlenül nem kapcsoltam le játék előtt. Akadt pár szeró a CoD2-ben ahol bizonyos ping felett automatán kickeltek.
CoD2-be volt egy csávó aki szabályosan teleportált olyan vacak volt a pingje.
A végén már csak őt kergettem, nehogy jól érezze magát.
Lehet azt hitte így nem lehet fejbe lőni, de nem jött össze neki.
Akkor kb. 40-es pingem volt (ADSL), de láttam olyat aki 15 éve 2-3-as pinggel játszott.Itt meg összevissza ugrál a ping. Elkezdi a többi játékost 30-35-el és utána meg ha úgy van akkor 60-70 vagy akár 80 is lesz. Passz mitől ugrik meg hirtelen, nem fut mellette semmi.
-
lowzor
veterán
válasz
Dave567 #23551 üzenetére
Az számít legjobban, hogy a szolgáltató felől mennyi a pinged.
Míg a Telekomnál voltam, 40-50ms volt, ez azt jelentette, hogy a játékban 80-100 körül volt.
Szerencsére megszabadultam tőlük, és az új szolgáltatónál 11ms a pingem. A COD-ban így 35-50 lett. Teljesen más lett az egész játék. -
Ed3r_X_
nagyúr
-
Land
veterán
válasz
Dave567 #23529 üzenetére
Nem igazán. Itt a topicban olvasott cmd-n keresztüli google.com-t pingeltem és amikor kidobott megnéztem és nem volt kimaradás a netemben. Ez a Blizzard sara. Egy februári frissítés óta van ez. Aztán van mikor hosszú ideig jó, van mikor a semmiből előjön. Nekik kellene megcsinálni, rengeteg embert érint és nagyon bosszantó.
-
válasz
Dave567 #23508 üzenetére
Kezdünk elbeszélni egymás mellett és félreérteni mit ír a másik. Szerintem elengedésre érett a téma.
Haver most tette fel a game-et, európai szerót választva a shader telepítésnél mindig hibát kap: blzbntbgs000003f8 vagy mit...
Amerikai szerót választva a Battle.net app-ban beengedi. Mi lehet a hiba? -
Acheron
őstag
válasz
Dave567 #23408 üzenetére
Nem tudom, Te átmész -e...
Én tegnap toltam egy játékot, alig adott normális pályát. Sz@r pályákon nem vagyok hajlandó játszani, a nem kedvelt pályák skippelése utáni várakozásra pedig nincs időm (értsd, nem a lobby bámulásával akarom tölteni az estém). Így, amíg lesz ismét normális tartalom (with Soothouse and Shipment), inkább letolom az új rész kampányát. Talán a multijába is belekóstolok. Úgyhogy igen, azt hiszem, azt hiszik, - és jól hiszik. -
Acheron
őstag
válasz
Dave567 #23379 üzenetére
Az időzítést tekintve (és azt, hogy jellemzően szezon vége felé már inkább visszateszik, mint kiveszik ezeket a népszerű pályákat) kicsit az új COD felé tolást vélem érezni ebben is.
Persze az is lehet, hogy van, aki tényleg azt hiszi, hogy a játékosok örülnek az ilyenfajta variálgatásnak.
Részemről jobban örülnék, ha így a játék élettartam derekán, netalán túl is azon kicsit, inkább beletennének mindent, és választhatóvá tennék. Remélem így fogják elengedni, ha majd az új tartalomszolgáltatás (és remélhetőleg ez a fajta variálás) megszűnik. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Dave567 #23220 üzenetére
Na latod neked az ugrabugra nem tetszik, nekem meg az a dropshot amit te csinalsz. Gusztustalan amikor egy FPS-ben nekifutasbol hasravagja magat az ember aztan orul ha lett killje. Nagy tudas kell hozza.
Halisten MW-ben ez nehezitve volt mar, CW-ben viszont mar beta alatt elojott...
-
Linem
senior tag
válasz
Dave567 #22919 üzenetére
Én a k/d arányomról nem is írtam, mert a TDM meccsek helyezésénél nem számít, hanem csak a kill. A teljes k/d-t még soha nem néztem, de mondjuk nem is érdekel. A meccs végi k/d-t tudom nagyjából saccolva, hogy kb. 70%-ban 0.9-1.8 közöttiek, 20%-ban 2-3 között, 6% 3-5 között, 4% 5-15 között. Az elején ezek is 0.8 alatt voltak folyamatosan. Szóval igen, ebben is nagyon sokat javultam.
-
Laby
őstag
-
nanorambo
őstag
válasz
Dave567 #21897 üzenetére
Ez a season 6 update elég rossz lett.
Alapból volt, hogy minden platformon kifagyott a játék (azt sikerült már javítaniuk), de az új sniper túl OP lett, a broadcast pályán lassan popupolnak a textúrák, és tdm módban egy olyan épületben is van spawn hely, amiből [nem lehet kimenni] , mert az az épület csak dekoráció
Zane ujjai elég furán állnak az új skinben és akkor ott van az AS val minden falon átlövő képessége.Ebből az AS VAL és a spawn azok lényegében game breaking bugok.
SZóval van javítanivaló.
-
BandiHUN
veterán
válasz
Dave567 #21870 üzenetére
Renettit már régebben nerfelték,én is öltem HC-n egy bursttal középtávon felpimpelve,de most elég nehéz tényleg,a match grade trigger segített valamennyit,célzót nem használok,compensator,burst cső,27-es tár,lézer.Több mint 2000 killt letoltam vele pedig a gold után is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Milyen notebookot vegyek?
- Star Trek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Futás, futópályák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- Samsung 55" QE55QN700CTXXH 8K UHD Smart Neo QLED Mini LED TV
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- DELL T40 EMC Szerver
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest