Hirdetés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem fair: lemarad az Android 14-ről a Fairphone 4
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vitaro
senior tag
válasz
[Prolixus] #8488 üzenetére
Axton-t nem próbáltam, Gaige viszont nagyon jó. Deathtrap UVHM-ben ugyan elég gyorsan ki tud purcanni, de igazából csak figyelemelterelésnek szoktam használni, a kiscsaj tud pusztítani nélküle is rendesen.
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz
[Prolixus] #8488 üzenetére
Gédzsnél egy idő után a robot megcsinál kb mindent, ezért kicsit unalmas szerintem. Persze csak ha robotra gyúrsz.
Axtonnal meg jót lehet a tornyokkal bohóckodni, de a vége felé már nem sok vizet zavarnak sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 2540p 12.1" 1280 x 800 Dual Core i5 540M (2.53 GHz) 4GB RAM 60GB SSD +240GB HDD
- Komplett simrig eladó (igény esetén PC-vel is akár)
- EarFun Air Pro 4 TWS Kék bontott szinte új fülhallgató 2év garanciával eladó
- Obsbot Tail Air webkamera PTZ
- AUDEZE Maxwell Wireless Gaming Headset - PlayStation
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision Workstation ultrabook 5560, 5550, i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest