- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Visszatért a Snapdragonhoz az Infinix, itt a Note 60 és Note 60 Pro
- Esélyes, hogy drágul a Nothing Phone (4a) széria
- Lelkiismeret-furdalás nélkül zabálhatod a süteményt a Galaxy S26-tal
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
- Yettel topik
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BorgBoss
tag
válasz
Devil Smile
üzenetére
Minden elismerésem a BL2-es szoftverfejlesztőknek! De sokan dolgoznak és akad itt is egy két érdekes dolog, ami értelmetlen és hibás. Ha csak ennyire jó lenne minden program, akkor én örülnék. De azért szerintem egy felhasználó felületbe nem kéne egy ilyen felhasználóknak logikátlan kivitelezés megvalósítani.
SPOILER
Nekem a buzzard AI jött be a legjobban eddig. Már vagy egy tucatszor végigvittem ezt a gémet, de velük megküzdök. A múltkor a kis rohadék követett az épület aljába és egy résen lőtt ki, miközben én töltődni próbáltam (Thundra Express).
Új hozzászólás Aktív témák
- Nipogi MINI PC / Celeron N5105 / 240GB SSD / 12GB RAM
- Bontatlan Lenovo LOQ-83JG002SHV-Ryzen 7 250-32gb-1TB-RTX5050 8GB-144 Hz-35 hó prémium gar-magyarbill
- Bontatlan Lenovo LOQ-83JE00QRHV-i7 13700HX-32gb-1TB-RTX5060 8GB-144 Hz-35 hó prémium gar-magyar bill
- Samsung Galaxy S25 FE, 8/128, tengerészkék
- ID-Cooling CPU hűtő
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest