Hirdetés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Leica kamerával szerelték a Xiaomi Civi 5 Prót is
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- iPhone topik
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcwolf79
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #2964 üzenetére
Akkor lehet azért tölti tovább, mert még nem jutott el ezekhez a nagyobb mappákhoz.
Mert néztem én is , hogy a Willowgame mapában vannak a legnagyobb méretű fájlok, és csak azt másoltam be. így is ment tovább a letöltés, de lehet,hogy a fenti eset állt fönn.
Próbáltam a teljes könyvtárat bemásolni, akkor is töltött, és lásd. fenti eset.
Na még egyszer megpróbálom.
Amúgy szerintem ha mókolt is a Skidrow verzió, akkor is ki kellene hogy cserélje a fájlokat. Már sok játékot telepítettem így, főleg Reloaded verzióról, mert az általában nincs megmókolva. De eddig még a Skidrow-val sem volt gond.
Na majd meglássuk
Köszönöm mindenkinek a válaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- A Surface Go Type Cover 100% magyar
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest