- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: a X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Mobil flották
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
Kérdés:az hogy lehet,hogy nekem a Necromancer pack alapból megvan?Tudom,volt kavarás,hogy először megkapta mindenki,aztán elvették,akkor nem néztem...Ok,hogy Gamestop-os előrendelés,ugye,Ok,hogy a késés miatt ígértek kárpótlást...
Kedves Borderlands 2 előrendelőnk!Minden Borderlands 2 vásárlót szeretnénk ezennel megnyugtatni, hogy a később érkezett játékok miatt az érintett vásárlóknak a játék első hivatalos kiegészítőjét ajánljuk fel (DLC Gameplay Pack 1) a megfelelő platformon!
No viszont erről meg azt se tudom,mi lehet,főleg ha a Season Pass az első 4 DLC-t tartalmazza,szóval valami kavar van,mert hogyan is adhatnák az elsőt külön,ha elvileg a kitudjahonnan levő Season Pass-ban amúgyis ott van az első 4
DE a játékot ha nézem,nincs a DLC fülön a Necromancer,viszont ha próbálnám megvenni,akkor pedig azt írja,hogy már megvan...csak a pre-order bonus és a premiere club van a DLC listán.Ezek vannak "megvéve a gémben,igazából hogy néz ki egy normál előrendelt gém?Külön nem vettem semmit,a Gamestop még kódot nem küldött pluszban,csak a dobozban volt 2+1 külön papír a preorder miatt asszem'
http://cloud-2.steampowered.com/ugc/594732322421800657/DC23586B8D5D31CBD478F9EC19954F71C8CFF667/És indítottam egy próbakarit,tényleg van Necromancerem
http://cloud.steampowered.com/ugc/594732322421817524/A45267D822983511B4D84C0E8DE0108C78C2BA2D/Season pass is fura,hisz azért az is 30€

Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- SteelSeries Arctis Nova PRO PC-Xbox headset + GameDAC GEN 2 + fülpárnák
- HifiMan Arya Organic gyári fejhallgatókábel (6,3mm jack - 2x3,5mm jack) 1,5m
- iPad Pro 11 (M5) Wifi + Cellular 256GB (Bontatlan) 1 éb garancia
- Eladó Asus ROG Nuc15 (2025) - Ultra 9 275HX, RTX 5070 Ti Laptop, 32GB/1TB, hibátlan, magyar garis
- Dobozos // iMac // 8GB/256GB // M3 chip // egérrel és billentyűzettel
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest