Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Gear S3 - második kör
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- iPhone topik
- 1 VII Japán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
Új hozzászólás Aktív témák
-
alphamooncam
őstag
az autókba minimum 4, de inkább 6-8-10 speakert pakolnak gyárilag egymástól tisztes távolságra ahhoz, hogy normálisan szóljanak és legyen tisztességes stereo tér is.
Nem tudok árban, és nem is akarok versenyezni a gyári sokhangszórós kiépítéssel, mert nem egy liga, mint írtam az utólagos "ugyanilyen" kiépítési kisérletekkel vannak problémáim - nem is kevés - a tulaj mindíg elégedetlen, aztán ha belefáradt vagy elfogyott lé csak akkor áll le, nem azért mert olyan nagyon elégedett lenne.A hátam mögül jön a hang meg, egy olyan kompromisszum amit már régről ismerek ( Videoton-kalaptartó ) és elfogadtam.
Még egy előre látható hátrány lehet, az pedig a mindennapos hordozás/rögzítés, de mindent összevetve rá kell próbálnom.
Majd beszámolok. Arról is ha nem tetszik.
P.S: Az hogy megfordítod esetleg a jobb meg bal csatornát, úgy hogy közben nincs hozzá tartozó kép az mennyiben zavaró? SZVSZ észre sem veszed, ha nem hívják fel rá a figyelmed.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 100% Akkumulátor
- Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő