- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Mobil flották
- iPhone topik
- Hiánypótló funkciót vezet be a Nothing
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotókon a Huawei Mate 80 hátoldala
Új hozzászólás Aktív témák
-
alphamooncam
őstag
válasz
francz'70 #20107 üzenetére
Bocsi, de nem ilyen "segítséget" kértem, világosan leírtam, hogy mit szeretnék, alternatívát a kinézett BB3-ra.
Ellenben olyan példák lettek felhozva általad is ami még csak meg sem közelíti azt amit szeretnék, annak ellenére, hogy azt korábban nagyon pontosan megfogalmaztam.
Olyan alternatívákat szerettem volna ami tudja a TELJES SPEKTRUMOT LESUGÁROZNI 40-20000Hz KÖZÖTT ha nem volt eddig világos lehetőleg erőlködés és torzítás nélkül , és ha valaki próbálta ezt kocsiban - nem behányva, hanem normálisan elhelyezve - akkor mondja el a tapasztalatait.
Valamit nagyon "félreérthettél" amikor felhoztad a példáidat, mert a Charge széria teljesen más ligába tartozik, és nem tudom miből gondoltad expert felhasználóként, hogy még csak méretben, tudásban is csak hasonlíthatna hozzá.
Pontosabban úgy került a példádba egy holmi fityfaszméretű játékszer hogy mindezt tudtad, és állításoddal ellentétben valójában nem volt is szándékodban segíteni, de hagyjuk köszönöm a tanácsokat azoknak, akik szívből adták.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpársportok
- Home server / házi szerver építése
- EAFC 26
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Spotify
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- potyautas: Az utolsó közös út
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest