Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bwoay

nagyúr

válasz Aprósólyom #19756 üzenetére

hát ööö... 2022-ben jelent meg, ehhez képest a sokak favoritja Soundcore Motion+ meg 3 évvel azelőtt, szóval szerintem az, hogy melyik milyen öreg, az nem feltétlenül releváns.
    A JBL meg már 2018-ban eldöntötte, hogy ekkora méret mellett nem erőltetik a stereot, inkább 2-utas speakereket gyártanak, tehát ez nagyon nem újkeletű dolog. de ha volt alkalmad egymás mellett hallgatni mono és kicsi stereo hangszórót, akkor tudod, hogy nem is a nagy stereo téren van a hangsúly, hanem egész egyszerűen a mono nem úgy szól, ott valami nagyon tud hiányozni (legalábbis nekem). azt meg Alan Ross hozta fel sokszor, hogy hiába raknak bele több speakert, az nem garancia semmire, ha nem tudják/akarják jól használni, mert mondjuk szarnak a hangolásra. és sokszor ez a helyzet.

én jelen pillanatban nem látom 47 USD-s ár mellett azt a kínálatot, ahol a Uboom L már nem rúgna labdába. Sőt szerintem Richard!, mint régi Motion+ tulaj is igazolja, hogy a 2-utas ÉS stereo Soundcore mellett is abszolút megállja a helyét.

biztosan léteznek olyan speakerek, amik stereo térben erősebbek hasonló méret mellett (pl a Motion 300 hangja jóval nyitottabb), de ár/érték arányban az általam ismert hangszórók közül én nem ismerek jobbat 30-ig bezárólag sem (akciókkal nem számolva).

egyébként ha valaki Győrben él vagy jár, várom szeretettel az üzletben, ahol dolgozom. Itt 50 nm-es helyiségben tudja letesztelni a saját fülével bármelyik hangszórómat, mert úgyis az egyéni benyomás dönt, és nem az, hogy ki miről mit gondol. Kellő mennyiségű tesztzenét is összeválogattam különféle stílusokból, és még ülőhellyel meg kellemes hőmérséklettel is szolgálhatok.

Új hozzászólás Aktív témák