Új hozzászólás Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
szerintem feltétlenül hallgass meg valamilyen BT hangszórót a kisebb méretkategóriából (0.33, 0.5 literes dobozos üdítő méret).
ennyi pénzért is lehet jót venni, csak hasznos, ha az ember eleve a mérethez igazítja az elvárásait, és nem utólag csalódik. eget rengető mélyeket nem szabad várni, ugyanakkor nekem pl sokszor túlzás, amire képesek és hajlamos vagyok visszavenni a mélyekből a jobb, kiegyenlített hangzás érdekében. ez persze totál szubjektív, van, aki fullra csavarja az alsó tartományt és azt élvezi. ezért is mondom, hogy érdemes először felmérni, hogy te melyik táborba tartozol és csak utána válogatni.Nordik:
hát igen, más dimenzió, kezdve azzal, hogy a Go3 az mono.
Olyan nagyon széles teret a Uboom L sem csinál, viszont jó, hogy van rajta low latency mód, így nem késne a hang a képhez képest. Én ilyen soundbar szerű használatra az egyik legjobbnak a Soundcore Motion+-t gondolnám (bár nem próbáltam), viszont az magasabb árkategória, és nem tudom, hogy késleltetés terén hogyan teljesítene.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tesla topik
- Formula-1
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Marvel Snap
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- Elemlámpa, zseblámpa
- LEGO klub
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Vostro 3500 - i3-350M I 4GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 3560 - i3-3120M I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- Watch Ultra 2 Új(garanciában cserélt, aktiválatlan)
- Eladó iPhone 15 Plus black 128GB (új állapot )
- Bomba ár! Dell Vostro 3550 - i3-2310M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest