-
Mobilarena
Blue Mobile
Aktív témák
-
SztiviVander
addikt
Ez pontosan így van. Már meg sem lepődök mikor egyetemet végzett kollégáim állítják hogy minden egyirányú utcába forgalommal szemben is be lehet menni biciklivel. Ha nekik sem sikerült elolvasni -és/vagy értelmezni- egy egész mondatot akkor mit várjunk az alacsonyabb kvalitású polgártársainktól...
-
Samtya
senior tag
Köszi a választ, a többieknek is.
Pest megyében a 28 db üzletből csak 2 nem partner. Első körben majd rápróbálok a helyi üzletre később. Most még adtam 180 napot a Blue-nak. Kíváncsi vagyok, hogy a Digi mit alkot jövőre, egyelőre városokon kívül, külterületen nincs lefedettség. -
törölt tag
Én is értesülök róla, ha vmelyik lököttnek eszébe jutott felhívni éjjel, "mert a múltkor is f2kor írtam emailt"... Ja, persze, kínomban, mert nem tudtam aludni... Úh a nezavarjnak max személyre szabottan látom értelmét, de akinek nem akarom, úgyse veszem fel, v letiltom
Bár ez utóbbi az okosokon állítólag már nem kicsengést jelez a túloldalon. ?
-
törölt tag
Nekem a viber csinal ilyen egyszamos hisztit: mkivel normalisan beszelek, mkivel normalisan beszel, de ha egymassal akarunk, engem nem hall. Meghozza ugy, h ez a hiba korabban nem volt, honapokig gond nelkul hasznaltuk, es bar smit sem valtoztattunk, a laptopon ez van, de a telon meg nem, ott tovabbra is minden rendben, csak el ne kiabaljam...
-
Apollyon
Korrektor
Jó kis vita kerekedett itt
Amúgy fején találtad a szöget, pontosan a 4000 Ft-os 4000 MB-os domino csomagra gondoltam.
(#7051) DarthFader: Eltérőek a felhasználási szokásaink.
A telekomos ajánlat MB/Ft arányra, és egyben rendelkezési állási időre jelen pillanatban jobb, függetlenül attól, hogy te ezt be tudod-e osztani vagy sem.Havonta én kijövök kb 250, nagyon max 300 MB netből, és ezt nem mindegy, hogy évi 4000 forintból teszem vagy tizenötezerből
-
Black_Raven
veterán
[kép]Én fogom vissza? A fölösleges pénz költést a Dominóra igen. Hát nem tudom hogy neked szenvedés e, a lassitott net, de nekem nem, mert simán visszi a rendes Opera, de még képet, meg oldalakat is linkelek vele, mint pl.ezt. Láthatod milyen xar a térereje a bluenak. De ha én szenvedek az 1gb nettel, mit csináltok a 33-133mb mellett?
-
Black_Raven
veterán
Ezzel nem is lenne gond, ha nem lettem volna 6 évig telekomos, tudom milyen csomagok vannak, és mik a különbségek. A 4 gb nem játszik, mert, 1. nem költök egyszerre 4000-et netre.2. akkor azt is elhasználom 1 hónap alatt.3.sose maradt még bent netem mert az 1gb 2 hétig tart. Szóval nekem ez sokkal olcsóbb, mint Dominóban, főleg úgy hogy az adatbőbitő csomag is a felébe kerüll.
Azt sajnálom csak, hogy nem sokkal előbb váltottam Bluera.
-
Fíra
csendes újonc
600 ft kezdoegyenlegem van, a 920ast rendeltem es 84 ftert aktivaltak. Vegre valahara. At kene majd irni az osszefoglalot mert nagyon ugy tunik hogy a 1777en nem lehet mar rendelni.
Az egyenleg es forgalom menupotban azt irja hogy Idoszak kezdete: 2017.10.02. es Idoszak vege: 2017.11.02. Ez tobb mint 30 nap mert ha mai nappal szamolom a 30 napot akkor 10.31en jar le. Mindegy most nem erdekes mert meg egyszer meg fog ujulni,utana meg majd lemondom es 3. honapra mar nem ujul meg. -
Fíra
csendes újonc
Na vegre valaki erdemben tudott segiteni 2 nap alatt. Koszonom szepen. Ejfel utan aktivalom majd hogy ne matol hanem holnaptol szamolja a 30 napot. Most aktivalom az M-et majd, az elso honap 31en jar le, nov. 1en aktivalom a 2. honapot az november 30an jar le. November 27en lemondom az M-et, december 1en megrendelem az S-t. Dec. 30an lejar az elso resze, jan. 29en a masodik resze. Jan. 24en lemondom az S csomagot. Februar1en ujra megrendelem az M csomagot. Ezt csak emlekeztetetoul irtam le magamnak.
Sir Sparrow rendeld meg az ugyintezes.bluemobile oldalon. Ejfel utan majd beszamolok rola hogy sikerult e nekem 84ert a 920 ftos M csomag. Valami kinja van a 1777nek tegnap egesz delutan hivogattam es hol azt mondta hogy a blue mobile ugyfelszolgalatat hivtam hol pedig azt hogy a telekomet.
-
John Brass
újonc
> Amelyik telefon nem kapcsol semmiféle számot az vagy elromlott, vagy kártyás és nincs rajta pénz.
Nem romlott el, volt rajta pénz. A weboldalon is írták, hogy az adott számon csak arról a telefonról lehetett adatot egyeztetni, aminek a számát kellett volna egyeztetni. Más telefonról nem kapcsolt.
> Mellesleg az adategyeztetés júniusban már online is működött,
És ezt nekem külföldön honnét kellett volna tudnom?
> Hacsak nem Közép-Afrikában voltál
Nem voltam Afrikában, de bíztam abban, hogy utólag, otthon is simán elintézhetem.
> Maradjunk annyiban, hogy elkefélted a dolgot, ami nem a Blue sara.
Köszönöm a hasznos tanácsot! Sokra megyek vele. Csak azt nem értem, egyáltalán miért írtad?
-
Fíra
csendes újonc
Biztos én vagyok a gyenge elméjű, de most már aztán végképp nem értem.....
Az osszefoglaloban az van írva, hogy a 1777et felhivva a 2 3 1 6 1 1 1 illetve a 2 3 1 6 2 1 1 kódot beirva a Bluenet S es M csimagokat lehet 2 hónapra aktiválni 84 ftert. De ezek szerint mar nem lehet, mert nem aktivalja.
Az oldalon bluenet van 450 ftert, bluenet plusz 1190 ftert es bluenet xxl 2310 ftert. Ezekbol ha barmelyiket megrendelem akcios aron lesz? Es megis mennyi az akcios ar? -
törölt tag
A Telekomot az ég világon semmi nem inspirálja arra, hogy jó ajánlatokat adjon amíg ügyfélszámban és adózott eredményben toronymagasan vezetnek a másik kettő előtt, és semmi nem veszélyezteti a piacvezető helyüket. Ettől függetlenül pl prepaid szegmensben az övék a legjobb ajánlat jelenleg.
-
Apollyon
Korrektor
Az nagyon nagy öntökön rúgás lenne a szolgáltató részéről. Nyilván nekik is érdekük, hogy az előfizető ne veszítse el a számát.
Az adategyeztetés úgy szól, hogy jún. 30-ig mindenkinek el kell végeznie. Arról már nem, hogy sms-t is meg kell addig kapnia, különben ígyis-úgyis megszűnik az előfizetésed és a kukába kerül a telefonszámod, rajtad kívülálló okokbólIlyet egyszerűen nem lehet megcsinálni, jogilag ez bazi nagy blama lenne.
-
-
mickemoto
őstag
Megrendeléskor írja a technikai hibát illetve két hó netS és előtte egy hó netM-el már letelt a 90 nap, pontosabban már több is mert ha jól emlékszem március 12.-én aktiváltam az M csomagot.Sajnos pontosan nem tudom csak emlékeim szerint így történt.Kár hogy nem lehet visszanézni az aktivált csomagokat.
Várok még azért néhány napot bár szerintem már hiába. -
törölt tag
a másik kettő nem csak a "benne foglalt" netet engedi szintén?
Nem. Pl a Telenor Klikk 1GB (ami egy bármilyen kártyás csomaghoz rendelhető kiegészítő adatcsomag) csomagban foglalt keret 100%ban felhasználható EU roaming helyzetben, . Ez az ÁSZFben is szépen le van szabályozva, ahogy a többi ilyen csomagnál is.
-
walex
csendes tag
-
St3ven
addikt
Ja, hogy azok a csomagok nem csak netre vonatkoznak!
Ettől függetlenül, ha csak a bennefoglalt adatkeretet nézem, sokkal jobb a forgalmi díjas GPRS World. Akkor ez utóbbi megy egyéb (belföldi) netcsomag megléte nélkül is?
"Lehetne ilyen MB díjas opció akár belföldön is azoknak, akik megállnak egy hónapban 400MB alatt."
Nem teljesen az, de a Telekom Maraton csomagjai felfoghatók így.
-
nem is én, hanem a telefon
csak 20 percenként nézi az gmail fiókot
csak 20 percenként nézi a sima e-mail fiókot
csak 20 percenként nézi a facebook (ez a messenger is)értesítéseket
csak 20 percenként nézi a youtube értesítéseket
csak 20 percenként nézi a tumbi értesítéseket
csak 20 percenként nézi a viber értesítéseketezek mindegyike csak pár bájt (ezek nem érik el a több kilóbájt mennyiséget) , mert legtöbbször csak annyi, hogy egy lekérés és egy állapot jelentés
a 20 perc az nagy túlzás, mert sokkal rövidebb időde mindegy is, minden 10 percben van pár bájt forgalom, ha nem is használom a telefont, és ez igaz a nap 24 órájából kb 20-ra
nem fogom kapcsolgatni a mobilnetet, tehát nálam, nincs ilyen ráengedés, a telefonom folyton online
-
-
-
bakbéka
tag
Lehet bár kétlem.
Mindenesetre ha tetszik ha nem ki kell várni az sms-t amiben benne lesz hogy hol és hogyan.
Szerintem majd április elején kapjuk meg.
Azt meg nem értem,hogy senki nem beszél az adategyeztetésről a környezetemben sem hallottam én a facebookon olvastam tavaly év végén. -
mzso
veterán
Én akkor is a digihez megyek ha tudok, ha a többiek drágábbak egy kicsit. Bekaphatja az összes lehúzó cég.
Engem mondjuk a mobilnet jobban érdekel. Ha lenne valami párszáz forintos csomag akár 1 megabittel (de nagy adatforgalmi limittel) akkor örülnék.
@8
?
Ki vásárol fel kit? -
mzso
veterán
Mert eredetileg rendesen honlapon volt. És onnan is rendelték az emberek. Aztán valaki kiszúrta, hogy a menüből jó és azóta azt használom.
Nem véletelenül van ez az összefoglalóban:
"A honlapon feltüntetett információkkal ellentétben még mindig van 90 Ft-ért előfizethető mobilinternet, melyet a 1777-et felhívva lehet aktiválni."Most vagy nem volt akkor a honlapon, vagy akkor teljes árat vont le, vagy csak simán nem tudták az emberek hogy még mindig jó netről is. Meg nem mondom.
Kérdezd meg a topic gazdát, hátha ő jobban emlékszik...
-
DS39
nagyúr
az a része "még" érthető lenne, hiszen egy kártyás sim-et bárkinek odaadhatsz bármilyen papír nélkül és tudja használni nélküled is. post-paid esetben meg ugye vagy csekken fizetsz, azt címre küldik, vagy bankszámláról vonják havonta, ott megmaradna a függés, átiratni bármelyiket pedig személyesen lehetne.
-
DS39
nagyúr
t-pontban, vagy telefonon ahogy a szerződés is kötettett.
amúgy tényleg agymenés, vett pár terrorista kártyás simeket, és akkor már korlátozni kell a többi 99%-nak is? noooormális??? ha következő terrortámadásnál herendi porcelánokba "csomagolják" a bombát, és úgy követnek el merényleteket, akkor azt is csak évi 5-öt lehet venni? vagy lehet bezáratják a gyárat is?
tényleg felfoghatatlan logika... -
Apollyon
Korrektor
Még nem rendeltem mást, ma este feltöltöm a kártyát, mert jelenleg 219 Ft van már csak – arra is gondoltam hogy lehet esetleg ez a baja, pedig ebből még 3 havi net is kijönne
Nem lehet amúgy tényleg, hogy egy bizonyos összeg alatt nem enged netet rendelni?
Mindegy, este meglátjuk. Csak az a baj, valszeg nem tudom annyival fetölteni hogy ne kockáztassam meg hogy ne tudjon levonni egy ezrest a netért.
-
SztiviVander
addikt
azok a régiek (33/133/333 MB-os csomagok és a 90Ft-os akció) hivatalosan már réges rég megszüntek. az csak egy mázli hogy ennyire töketlenek a T-nél (vagy ennyire nem foglalkoznak vele) és aki még nem váltott újabb csomagra annak még az online felületen is látszott, illetve hogy telefonon az automatán keresztül még mindig lehet rendelni. de arra ne nagyon számíts hogy majd a webes felületre is visszatérnek
-
-
McLaca
őstag
Érdekesen működik ez a blue... Ugyanis egy feltöltés után egyből ismét ment a net. 196 Ft volt az egyenlegem (oké, normálisan ennyire sosem hagyom elfogyni, bár a voip miatt szinte tök mindegy), amivel gond nélkül meg tudtam rendelni a blue net pluszt, és ment is kb. délelőtt 10 óráig. Most vagy az alacsony egyenleg volt a gond, vagy csak a feltöltés "indukált" valamit a rendszerükben, amitől magához tért.
De 1000 Ft alatti egyenleggel roaming hívást indítani sem tudtam (Görögországban sem, Szlovéniában sem), a forgalmidíjas net azonban gond nélkül ment mindkét országban.
Az ÁSZF nem említ minimális egyenleget roaming során.Üdv!
-
fant0mi
őstag
Nekem volt olyan, hogy egyszercsak nem birt felmenni a halozatra, nem csak mobilnet, hanem semmi nem volt.
Felhivtam oket (masik telorol), kertek fel ora turelmet, amig beer egy muszakis (kora reggel volt). Megallapitottak, hogy valamilyen rejtelyes oknal fogva kitiltotta a sim kartyam a rendszer. Elnezest kertek, visszaallitottak, tolem csak egy ujrainditast kertek. -
kgyuri
tag
Sziasztok,
30 perces ügyfélszolgálati beszélgetés után megtudtam pár infót a roaming használatról:
Ami fix, hogy külföldi használathoz be kell állítani:
"A roaming szolgáltatást az Előfizető akkor veheti igénybe ha a *104# kód elküldésével aktiválja a szolgáltatás"Ami nem világos nekem, de az üfsz-nek sem, hogyha be van kapcsolva, akkor melyik romaing szolgáltatás lesz aktív (hogyan kell/lehet telefonálni pl. haza):
blue mobile Roaming szolgáltatás igénybevétele esetében:
Magyar mobil vagy vezetékes előfizető felhívásának percdíja a tartózkodási helytől függően: A hívásindítás a roaming szolgáltatás aktiválása után a következő kód
elküldésével történik: *101*+országhívószám körzetszám előfizetői szám#
Pl.: *101*+36301234567#
-vagy
blue mobile Roaming Direkt szolgáltatás igénybevétele esetében
Magyar mobil vagy vezetékes előfizető felhívásának percdíja a tartózkodási helytől függően:
A roaming szolgáltatás aktiválása után a hívásindításkor a hagyományos módon kell tárcsázni
(kódok nélkül), minden esetben a felhívni kívánt telefonszám nemzetközi formátumban való megadásával: +országhívószám körzetszám hívószám
Pl: +36301234567 vagy +44123456Így, akkor a gyerkőcnek 2 féle módon kell elmenteni a számokat a telefonkönyvben.
Üszf szertint, meg kell próbálni, valamelyik csak működni fog a fenti 2 mód közül.Rákérdeztem erre a "minimális" egyenleg dologra. Ő nem tudott ilyen összegről, de kértem, hogy nézzenek utána, és ha van ilyen limit, akkor azt valahol a honlapon/aszf-ben közöljék.
Ha valakinek mostanában volt kinti hívásindítással kapcsolatos tapasztalat, akkor ossza meg.Nézegettem az EU roaming adat csomagokat is.
Ha rendelnék egy "blue Move EU S" csomagot 24 órára, akkor 790 Ft-ért lenne 50 MB kinti net, plusz:
"Érvényességi idejük erejéig a blue Move EU roaming csomagok 100% kedvezményt biztosítanak az EU roaming többletdíjból indított és fogadott hang hívások, illetve SMS küldés esetén! "
Ami azt jelenti, hogy ha valaki hozafelé szeretné telefonálni , akkor a napi 15 percen túli hívás indítás helyett, jobban kijön, ha rendel blue Move EU S csomagot és lesz +50Mb netje is.Várom a tapasztalatokat.
-
Black_Raven
veterán
Igen Én is Ominit használok a lassitotthoz,csak ez működik,a Dolphinom meg se nyikkan a lassitottal.De a lényeg a másik kérdésem:van valami" Okos"megoldás a giga körüli netre is,vagy csak a 33-133-ra van olcsóbb verzió?
cineDOG1:a telenor nekem nem jó,blue vagy T-játszik csak.De köszi. -
Sir Sparrow
tag
Kezdjük az első dologgal!
Ha 1015.12.28 a megrendelés időpontja és ehhez hozzáadok 30 napot, nekem január 27 jön ki. A december 31 napos!
Nincs olyan, hogy egyszer 30, egyszer 29 napig tart a csomag. Ezekben az esetekben valószínűleg elszámolhattál vmit. Mindig 30 nap!Van biztos megoldás! Megrendeled és pár nappal a második 30 nap lejárta előtt lemondod, hogy még véletlenül se hosszabbítsa meg automatikusan (...ha esetleg mégse tudnád pontosan az időpontot. Mellesleg, nem tudom, hogy mit rögzítenek, mert ha nem csak napot, hanem a rendelés napján az órát és a percet is, akkor az tovább bonyolítja a számontartást.) Szóval mindig le kell mondani előtte, nehogy megszívd, attól még használhatod tovább, mivel kifizetted.
Sztem te lehet kicsúsztál a vmelyik akciós csomag 2x30 napjából és felszámolta a teljes díjat.
Tisztázd az ügyfélszolgálattal. Ha valóban vmi gond volt a te net csomagod számlázásánál, akkor pedig tegyél panaszt.
Nekem eddig nem volt gondom. Mindig rendesen kiszámolom és eddig minden klappolt, remélem ezután sem lesz gond!
-
Herbali
tag
Pontosan nem tudom, de azt számoltam, hogy két darab Net&Roll tesztkártyát használtam el. Az 2×2 hónap.
Ha az elmult 90 napban nem volt aktív az akciós net, akkor kapod újra akciósan! Nem a forduló nap a lényeg! Hallgasd meg újra az automata ügyfélszolgálaton a szöveget!
Szerintem tök egyértelműen megfogalmazzák. -
Sir Sparrow
tag
Igen, az adott csomag menüpontján belül "Tájékoztató a szolgáltatásról"-menüpont (BlueNet S: 3-3-1-6-1-... és ezen belül a 2 v. a 3, attól függően, h épp aktív-e nálad a csomag; BlueNet M: 3-3-1-6-2-... és 2 v. 3).
Az online felületen úgy tudom, h mindig a normál árat írja, akkor is ha már igénybe tudnád venni akciósan az S vagy M csomagot, de én mindig a 1777-en rendelem meg és mondom le, mert itt előtte meg tudom hallgatni, h él-e még az akció és azt is bemondja, h mikor újul meg (mikor van a fordulónap) a szolgáltatás, szintén az adott csomag fent említett menüpontjánál csak nem kell a végén beütni a 2 v. 3-at.
-
Sir Sparrow
tag
Félrement! Ezt előbb neked szántam!
Dluinet: Én most váltottam S-ről M-re ápr. 19-én, akkor ment és a 1777-en még mindig azt mondja, hogy van akció mindkét csomagra. Legközelebbi váltásomra akkor kíváncsi leszek!
A 1777-en váltottál te is?prozodus: Sorry!
Köszi!
Aktív témák
Hirdetés
- Hozzászólás előtt olvasd el a Téma Összefoglalót a topik elején!
- Tilos a függetlenítés!
- Hardcore café
- Hová lett 1000 mAh?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bundle topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest