- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Blue Mobile
Aktív témák
-
-
viktorhu
veterán
A HSPA meg egyéb 3G kiegészítések tényleg 3,5G (ahogy az EDGE-et 2,5G-nek is hvták), de az USA-ban nemes egyszerűséggel 4G-nek keresztelték át a szolgáltatók a 3,5G-t, amikor kijött az iphone 4 - így az iphone 3g után iphone 4g-t lehetett árulni
Ezért szokták most LTE-nek nevezni a 4G-t, hogy ne keverjék a felhasználók a kamu 4g-vel (a 3G-t nem kellett WCDMA-nak nevezni, mert ott nem volt ilyen kamuzás).
Szóval ha LTE-t ír ki a cucc, az biztosan 4g
-
thomas77
senior tag
De ez egy európai Ipad... Amúgy korabban is próbálgattam, de sose ment fel a 4G-re. Legutoljára január 8-án néztem. Akkor meg csak 3G-n ment. És akkar valóban 3G-t ír ki. Egyébként jól tudod hogy az amerikai készülékek furcsán jelzik a hálózatot. Az amerikai Nokia 520-asom 4G-t jelez ami valójában 3,5... De az Ipadem valoban 4G-n megy. Érezhetően jobb a válaszidő.
-
St3ven
addikt
30 napig használható fel.
Viszont az új ÁSZF melléklet szerint már 3500 Ft-os feltöltés esetén is elérhető a bármely belföldi irányba felhasználható 33 perc.
-
Ksix
tag
Ha valóban függetlenként volt eladva, és erről van számlád/papírod, akkor ahogy edk- is írta, le kell hogy vegyék a tiltólistáról. Csak be kell vinni egy üzletbe, és ingyen "függetleníteniük" kell teljesen.
De tudomásom szerint soha egyik szolgáltató sem árult hivatalosan független készüléket (gyakorlatban igen, vettem én is többször olyat, amin technikai, vagy más okok miatt nem volt sim lock), még a hűségidő nélküli és a kártyás telefonok is mindig úgy szerepelnek az árlistákban, hogy csak az adott szolgáltató kártyáival használhatóak. -
Aktív témák
Hirdetés
- Hozzászólás előtt olvasd el a Téma Összefoglalót a topik elején!
- Tilos a függetlenítés!
- Nyaralás topik
- Autós topik
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Motoros topic
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged