- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- LTE frekvenciák
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- iGO Primo
- iPhone topik
- Mobil flották
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
Blue Mobile
Aktív témák
-
McLaca
őstag
Igen, ezért a több mint 30 napért mondom, hogy ne ott nézd.
Balra fent előfizetések testreszabása->mobilinternet->beállítások - itt találod a valós lejáratot. Az "egyenleg és forgalom" oldalon rosszul van, amióta Blue-s vagyok. Mondjuk nem kicsit megtévesztő és félrevezető.Üdv!
-
McLaca
őstag
Ha teljesen biztos akarsz lenni, akkor 920Ft alatti egyenleggel rendeld.
Én excelben vezetem a dátumokat, hogy biztos ne nézzem be. Az utóbbi 2 évben rendben mindig tudtam akciós áron rendelni.
A dátumaidnak nem számoltam utána, de mindig nézd meg az online ügyintézésen, hogy valójában mikor jár le/újulna meg a csomag, mert vannak 1 napos eltérések két hónap közt, és fontos, hogy ne a főoldalon tedd ezt meg, mert ott egy nappal többet ír mindig, mint a netcsomag beállításain belül. Utóbbi helyen tudod a megújítás után lemondani, hogy a 3. hónapra ne csússzon át, és ettől ugyanúgy a ciklus végéig használható.Üdv!
-
Sir Sparrow
tag
Nekem is ugyanez van, mint nálad. 2 napja próbálkozok aktiválni a "blue net L"-t (333MB) a telefonos ügyfélszolgálaton (1777), de az automata technikai okokra hivatkozva nem aktiválja. Meguntam, így megpróbáltam aktiválni ugyanitt az "újabb" adatcsomagok közül a "blue net"-et (100MB), de azt sem engedi.
-
McLaca
őstag
Nincs külön 84Ft-os net. A régi teljes árú csomagokat (Bluenet S, M, L) kapod akciós áron 2 hónapig, ha az utolsó aktiválásuktól számítva eltelt legalább 90 nap. Szóval nyugodtan rendelheted SMS-ben, vagy az online felületen is, az akciós árat fogja levonni.
John Brass: az adategyeztetős számot bármilyen telefonról fel lehet hívni.
"Mivel a telefonom nem működött, egy másikról próbáltam meg. Ezzel azonban nem kapcsolt semmiféle számot." Ezt nem tudom értelmezni. Amelyik telefon nem kapcsol semmiféle számot az vagy elromlott, vagy kártyás és nincs rajta pénz. Mellesleg az adategyeztetés júniusban már online is működött, én pedig május elején végeztem el még telefonon (nem vártam az utolsó pillanatra). Hacsak nem Közép-Afrikában voltál internet és mobilhálózat nélkül, akkor lett volna számos lehetőséged. Maradjunk annyiban, hogy elkefélted a dolgot, ami nem a Blue sara. Hogy az adategyeztetés után miért nem vált aktívvá a számod, az már egy másik sztori. Amúgy meg: http://www.bluemobile.hu/adategyeztetes - ez július eleje óta ott van.Üdv!
-
Szept. 25-én fogom megrendelni az M-et, onnantól 30 napot kell számolni, mire a 2. hónap megkezdődik?
Nem kell számolni, ki fogja írni / be fogja mondani, mikor jár le.
Valamint érdekelne hogy ha belassul akkor a spotify mennyire használható lassítva?
Semennyire, a Facebook chat még megy, illetve a PH mobil verziója, de másra nagyon nem használható.
Aktív témák
Hirdetés
- Hozzászólás előtt olvasd el a Téma Összefoglalót a topik elején!
- Tilos a függetlenítés!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Autós topik
- Nintendo Switch 2
- Horgász topik
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Komplett PC - Intel Core i7-9700K, 32GB RAM, NVIDIA GeForce RTX 2060 SUPER
- Eladó Toshiba 65" 4k HDR ANDROID smart tv.
- Gamer Félgép - MSI Z370-A PRO + Intel I7 8700K + Kingston HyperX 2x8GB 2666MHz CL13
- ASRock Z690 PG Riptide + Intel I7 12700 ES + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged