-
Mobilarena
Blue Mobile
Aktív témák
-
4Grider
félisten
Forgalmi díj nincs, az adott napi 10 MB adatmennyiség felhasználása után aznap nem áll rendelkezésre további forgalmazási lehetőség a blue NapiNet adatdíjcsomagban. Az adott napi adatmennyiség elfogyásáról a Szolgáltató SMS üzenetben tájékoztatja az Előfizetőt. A tájékoztató SMS üzenet +36 30 440 8400-as hívószámra való továbbküldésével lehetőség van további 10 MB adatmennyiség igénybevételére 161 Ft-ért, amely a blue NapiNet adatdíjcsomaggal megegyezően az adott nap végéig (23:59:59-ig) használható fel. A 10 Mb-os forgalombővítő opció egy nap többször is igénybe vehető.
-
McLaca
őstag
-
radio100jozs
őstag
Sehogy, de minek akarsz menni a Digihez, ha nem tudod azt használni? Nem életszerű az elképzelésed. Az meg egy másik dolog, hogy szerintem nincs olyan, aki a Digit fő kártyának merné használni, ha megnézzük a majdani lefedettséget, még 10 év múlva sem várható akár a hazai leggyengébb Voda szintű lefedettség a Diginek. Főleg aki Bluemobile szolgáltatásról ne is álmodjon olyan szintű lefedettségről a Diginél majd, hisz a Telekomé a legjobb lefedettség hazánkban továbbra is.
-
4Grider
félisten
Fut egy kliens szoftver a telefonodon. Akkor jelentkezik csak be a szerverére (tehát használja a mobilnetet), amikor változik az ip cím kliens oldalon. Így a kliens utolsó elérési lehetőségét a szerver mindig tudja, és ha érkezik egy beérkező üzenet vagy hívás, rögtön tudja, hogy hova kell továbbítani a csomagokat.
-
csak a csúcskészülékek tudnak VOLTE hívást
és tuti hogy így leszviszont, így hálózaton belül ingyenes is lehetnek a hívások
Ezek jók (csak szolgáltató szoftverével)
Apple iPhone SE, Apple iPhone 6, Apple iPhone 6 Plus, Apple iPhone 6S, Apple iPhone 6S Plus, Apple iPhone 7, Apple iPhone 7 Plus, Apple iPhone 8, Apple iPhone 8 Plus, Apple iPhone X, Huawei Mate 9, Huawei Mate 10 Lite, Huawei P9, LG G4, Motorola MOTO C 4G, Motorola MOTO E4 Plus, Motorola MOTO G5S Plus, Samsung Galaxy J7, Samsung Galaxy S8, Samsung Galaxy S8+, Sony XPERIA L1 and Sony XPERIA XA1 Ultra phones. -
4Grider
félisten
A maraton opció felhasználhatósága nem korlátozott egy évben. Addig használható, amíg van még az adatkeretből és amíg a kártya rendelkezésre állási ideje tart. Azaz lehet, hogy egy 4 GB-os adatkeret évekig is kitart (asszonynál havi 100-200 MB az adathasználat, mert van a munkahelyén is wifi).
-
István89
tag
Nekem még március 9-ig van blue net M, tehát nem törlik előbb, de ezt írták is az oldalon.
2018. március 1. előtt aktivált, vagy automatikusan megújult szolgáltatás esetén az azzal együtt jóváírt adategyenleg az aktiválás/megújulás időpontjától számított 30 napig még felhasználható.
-
Fíra
csendes újonc
Köszi, így már érthető! Most megyek majd venni SIM-et, Az S-t vagy M-et éri meg inkább először aktiválni?
Ha most először megrendelem mondjuk az M-et, az lejár 2 hónap múlva, aztán megrendelem az S-t, az is lejár 2 hónap múlva, akkor utána 1 hónap nélkül mobilnet nélkül maradok? Mert ahhoz, hogy újra aktiválni tudjam majd az M-et még el kell telnie 1 hónapnak.
-
-
-
-
pinnacle
nagyúr
Itt az összefoglaló táblázatban van 4354Ft-ért, korlátlan mobilinternet, ami a teljes sebességgel engedi az internetet, 5280Ft-ért, adatmegosztó kártyával 2 eszközben is mehet. Utóbbihoz belépési díj is van, 10k, ha jól emlékszem. Szerintem olyan helyekre, ahol lassú internetet adnak drágán, jobb a mobilinternet.
-
-
McLaca
őstag
-
McLaca
őstag
Dominónál volt így, mert arról váltottam márkát. Meg is lepődtem, hogy tök ugyanúgy néz ki a Blue online felület, csak épp nem bugyililában, hanem kékben, és annak ellenére, hogy apró betűsen leírják a 2×30 napos akciót, az online felületen mégis a teljes ár van, nem úgy, mint a dominónál, ahol az akciós volt. Blue online felületén 2015-ben biztosan nem volt akciós ár, mivel a fentiek 2014-ben történtek. És azóta mindig online rendelem az akciós csomagokat.
Üdv!
-
KurtCobain
őstag
Én viszont az akciós 133-asról váltottam. Mondjuk kihagytam 2 napot (hétvége, úgy sem használtam volna), hogy majd a visszaváltásnál biztosan ne legyen probléma a 90 nappal.
Gondolkoztam, hogy ez a 333-as legyen, vagy az 1 gigás, mert hát MB/Ft arányban jobban megéri, de hát szerintem nem használnám el a gigát.
-
McLaca
őstag
Jó néhány kártyát kivagdostam ollóval anno két SIM-es elektronikába (még a chipbe is bele kellett vágni némelyiknél). Egyet sem öltem meg. Azóta vettem e-bayen Mini-micro/micro-nano kivágót 2€-ért...
Ha ollóval csinálod, vastag és nehéz, szorosan illeszkedő ollóval csináld.Üdv!
-
McLaca
őstag
Korábban olvastam valahol, hogy ha egyszer megrendelted az új csomagok valamelyikét, akkor utána a régiekbe már nem lehet visszaváltani, de most az ÁSZF-ben nem találom, ott mind a régiek, mind az újak simán rendelhetők.
Ha a neten nem jelenik meg, SMS-ben, vagy a 1777-es számon továbbra is rendelhetők.Üdv!
-
madrac
senior tag
Most hordoztam a számom telekomtól és nekem is ugyanez volt mikor jelszót akartam először készíteni a weboldalon az elfelejtett jelszó pontnál. Ráadásul feltette azt a biztonsági kérdést is, ami valószínűleg a telekom rendszerében szerepelt! WTF! Felhívtam a telefonos ügyfélszolgálatot, aki, - ezt figyeljétek - azt tanácsolta, hogy majd jövő héten menjek be akkor (mivel náluk hétvégén megáll az élet, és az ügyfeleknek sincs gondjuk ekkor?!) a személyes ügyfélszolgálatukra az Aradi utcában mert csak ott tudom igazolni a kilétemet és csak ott tudnak új jelszót adni vagy valamit...!
Aztán kipróbáltam, hogy hátha működik az az új jelszó amit megakartam adni, és hibát dobott korábban, és ment... huhh...
Ja, az automata telefonos üfsz-al se mentem semmire, mert nem enged új jelszót megadni, ha nem tudod a régit...
Remélem a szolgáltatásuk nem ennyire fapados... -
zoetsa
tag
Mert nem is kell, az első hívással aktiválódik.
Akkortól, AMIKORRA mondták.
(Kivéve persze, ha elcseszik.)
De elvileg pontosan tudtad, mikor élesítik. A futáros csomagba tesznek időpontos papírt is, eleve csak akkor küldik a simet, ha van hordozási engedély, akkor szoktak telefonálni is, h mikor kapcsolják át. De ha meg azt mondták, h majd később közlik az időpontot, akkor meg végképp nem értem, mi bajod, hisz csak meg kellett várni.
Az Alap Net infói részletesen ott vannak a honlapon. -
Aktív témák
Hirdetés
- Hozzászólás előtt olvasd el a Téma Összefoglalót a topik elején!
- Tilos a függetlenítés!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- LEGO klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi belépő szinten
- Lexus, Toyota topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest