- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Blue Mobile
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #7627 üzenetére
Nekem a dokutár üres, mert ott csak a 2014 utáni dokuk vannak
-
bakbéka
tag
válasz
Black_Raven #7523 üzenetére
A domino most csak csalogatò volt.
Aki meg átmegy a telekomhoz az a net miatt teszi! -
radio100jozs
őstag
válasz
Black_Raven #7450 üzenetére
Jól írod, a BlueMobile csak egy márkázott díjcsomag, semmit nem kell bekebelezni, ahogy pl a Molmobile esetében sem. Ez Telekom szolgáltatás. Egyszerűen egy ÁSZF közlemény, hogy a díjcsomagot lezárják, és ennyi.
-
bakbéka
tag
válasz
Black_Raven #7436 üzenetére
Fasza!
Most akkor találjam ki hogy mikor töltsem fel!
A Telekom netje zavart be?
Vagy mi? -
mzso
veterán
válasz
Black_Raven #7423 üzenetére
Amikor én vettem még nem létezett szerintem.
-
válasz
Black_Raven #7425 üzenetére
Nekem nem opció a sim kidobása, mert ez a számom van meg 15 éve. Következő hónapban megyek át én is. Békéscsabai Telekom vajon mennyire ért ehhez a márkaváltáshoz...?
-
mrider
csendes tag
válasz
Black_Raven #7421 üzenetére
Mi értelme van maradni?
Kivéreztetés van. Domino Fix Most + 4GB net sokkal jobb. -
mzso
veterán
válasz
Black_Raven #7421 üzenetére
Én most igényeltem 4G-s SIM-et.
-
válasz
Black_Raven #7367 üzenetére
ja, a 30 napos a 3300
4000 volt (27% ÁFA), de változott az ár, ezért rákerestem, meg kiszámoltam a nettót és rádobtam az 5% ÁFÁt és jónak találtambenéztem, én még 4000Ft-ért rendeltem, nem gondoltam, hogy emelték a nettó árát
-
Indiant
addikt
válasz
Black_Raven #7355 üzenetére
SIMán lehet
-
Black_Raven
veterán
válasz
Black_Raven #7321 üzenetére
Csak technikai karbantartás.(átállunk 5g-re)
-
mickemoto
őstag
válasz
Black_Raven #7206 üzenetére
Valóban segített.
Köszönöm.
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #7063 üzenetére
oké!
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #7061 üzenetére
Veszek 1gb netet=1190ft ebből forgalmazok kb 1.5gb-t.
én 1gb alatt még nem jöttem ki.A lassitottnál meg idegrohamot kapok mire betölt valami
Lehet, hogy most pont az 1GB fölötti 500 MB-ot használod lassítva, ezért "idegrohamos" állapotban vagy
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #7059 üzenetére
Te írtad itt, hogy nem tudod beosztani a neted. Te vetkőzted pucérra magad. Amikor erre valaki reagál, akkor elkezdesz pattogni?
Magánügy? Akkor tartsd meg magadnak, és ne posztolgasd úton/útfélen/fórumokon a félve "őrzött" magánügyed.
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #7057 üzenetére
"Az hogy én mit és hogyan tudok beosztani, na ez meg magánügy, ameddig én fizetem"
Addig magánügy, amíg nem hozod nyilvánosságra. Amint bedobod egy fórumba mint a vita egyik eleme, megszűnt magánügynek lenni.
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #7051 üzenetére
Eléggé érdekes ez a "nem kell sok adat, még ha 1 év a felhasználási idő, mert nem tudom beosztani" hozzáállás.
Gondolom a munkabér is napi kifizetésben van kérve: bele se merek gondolni, mi lenne 5 napig, ha egyszerre megkapnád a fizut -
McLaca
őstag
válasz
Black_Raven #7053 üzenetére
Az egyenesen a mazochizmus.
Nekem nagyon esetleges a működése lassítás után, leginkább opera miniben marad valamennyire használható, de nem is jutok el sokszor odáig, mert szerencsés helyzetben vagyok: melóhelyen is tudok ingyen wifit használni. Így csak arra az időre kell a mobilnet, amíg nem otthon, vagy melóban vagyok. Úgyhogy elvagyok a 133/333MB-os kombóval (mindig amelyik akciós). Most, hogy határozatlan ideig a 100MB-os is 300MB-ot ad, még jobban is fogok járni anyagilag.
Apropó Dominó: VoIP alapon telefonálok, így nekem szinte mindegy a percdíj. Viszont amíg ennyi nettel elvagyok, addig nem éri meg Blue-ról váltanom.Üdv!
-
McLaca
őstag
válasz
Black_Raven #7051 üzenetére
Tehát nem az igényhez veszel netet, hanem a nethez igazítod az igényed?
Ha neked jó 2 hétig használhatatlan lassított nettel, akkor megértem az indokaid. Igazából így pont hogy drágább, csak azt használod ki vele, hogy muszáj visszafogni a netet a lassítás után a fordulónapig, addig meg passzív elvonón vagy.Üdv!
-
McLaca
őstag
válasz
Black_Raven #7049 üzenetére
Nem. Hanem attól, hogy 4000Ft 4GB és addig használod, amíg el nem fogy. Így 1GB 1000Ft-ra jön ki, de nem buksz egy bájtot sem, ha esetleg hó végén bent marad 200MB adat, mert nincs hó vége a csomagnál.
Üdv!
-
fcbarca
őstag
válasz
Black_Raven #7025 üzenetére
jo az,chateléshez elég
-
4Grider
félisten
válasz
Black_Raven #7021 üzenetére
A Blue Net S, M, L volt a kérdés tárgya. Blue Net pluszt biztos hogy nem rendel 600 Ft-os egyenleggel...
-
fcbarca
őstag
válasz
Black_Raven #7014 üzenetére
Es az akcios netet hogy tudom sms-ben megrendelni?
-
válasz
Black_Raven #6985 üzenetére
hát ez az, néha a waze sem működik
hullámzó, van hogy percekig 0kbps -
4Grider
félisten
válasz
Black_Raven #6981 üzenetére
Arra majd ügyelned kell, hogy ez a 100 MB jó eséllyel blue net 100 lesz, arról meg nem tudsz visszaváltani a régi akciós csomagokra...
-
Jégkokó
veterán
válasz
Black_Raven #6250 üzenetére
Sajnos ez se segít már próbáltam, sőt már a gyári beállításokat is visszaállítottam a telefonomon.Most letöltöttem az uc browsert de ezzel se jön be semmi se.
-
enen
kezdő
válasz
Black_Raven #6243 üzenetére
De ezt hol?- ha egyszer a 3 automatan elerheto szolgaltato egyike se enged fel. A tekom sem. Hiaba tennem a halozatokon belul ra,nem engedi. Az en laikus logigam szerint vag mindent enged vagy semmit. Emiatt bambulok a kollega s2 torteneten, hogy neki nete megis vqn az amugy szurt - tiltott kartyajan. :S
-
enen
kezdő
válasz
Black_Raven #6150 üzenetére
Igazatok lett, köszönöm.
-
bakbéka
tag
válasz
Black_Raven #6041 üzenetére
Egy adatmódosító kinyomtatott itthon kitöltött személyes adaimat megadva szig vàltozàs miatt irànyított az üfsz a lidibe.
Ott az üzletvezető jött mert kértem hívjàk ki mire azt monta ezzel mi nem foglalkozunk vagy valami ilyesmit mondott,màr nem emlékdzem.
Mondom neki csak egy alàíràst meg egy pecsétet kérek a papírra.
Elkérte a személyimet és alàírta meg lepecséltelte.
De erőssen kétlem,hogy valamilyen dokumentum alàíràsàn és egy pecséten kívül bàrmit is tennének!!!
Bemehetsz a lidibe hogy ott adategyeztetés nem lesz mert nincs blues ügyintéző csak az üzletvezető aki meg nemtud semmit se! -
bakbéka
tag
válasz
Black_Raven #6037 üzenetére
Megnyugtatlak téged hogy ott se fognak tudni segíteni.
Mert eladók semmit sem tudnak,az adategyeztetésről meg gondolom nem is hallottak. -
bakbéka
tag
válasz
Black_Raven #6035 üzenetére
A Lidibe???
És ott hogy?
Nincs kirendelt üfsz még mindig!!!
Elképzelem ahogy az üzletvezető szàmítógépen beírkàlja az adatokat!!! -
bakbéka
tag
válasz
Black_Raven #6030 üzenetére
Kıvàncsi vagyok mit mondanak,mert egyszer a blue ügyfélszolgàlatàn is azt montàk,hogy blues is mehet a telekomhoz adategyeztetni.
-
betyarr
veterán
válasz
Black_Raven #5748 üzenetére
legalább már ezt is tudom
amúgy itt jelenik meg a kartellezés (újból).hogy-hogy nem,ez a 19ft-os varázsszám minden szolgáltatónál ugyanaz... -
McLaca
őstag
válasz
Black_Raven #4317 üzenetére
Lassított netre opera mini (esetleg mellé még opera max., bár a kettő szerintem üti egymást, mármint a mini nem a maxon keresztül kommunikál). Bár így is lassú, de ha nagyon muszáj valamit megnézned, még mindig előbb be fog töltődni, mint a teljes böngészőkkel.
33-133MB: melóhelyen van wifi. Itthon szintén
, így csak addig kell net, amíg nem a munkahelyemen és nem itthon vagyok. Wifi nélkül a 333MB-os csomagból tudok kijönni.
Üdv!
-
Zeki
nagyúr
válasz
2 giga net van a DPI Telenoros flottában havi 2400Ft-ért,mint adatkártya. Hűség nincs, ellenben van korlátlan email meg web böngészés, így asima weboldalak gyorsan töltődnek be akkor is, ha lefogy az adatkeret és lassítás van.
-
Herbali
tag
válasz
Èn is ezt akartam kèrdezni. Akkora varázslás megy itt a nagy semmièrt. 33 Mb mèg Viberezni is kevès.
-
törölt tag
válasz
Ha alapvetően wifizni szoktál, amellé. Amúgy persze smire
-
dptrsk
addikt
válasz
Black_Raven #3872 üzenetére
A 97% KÜLTÉRI lefedettség, te beltéren mérsz a Telenor hálózatán. Hogy jön ebből, hogy a Telekom hálózata a sz@r?
Gondolom 1430on jelezted már, hogy nincs adatkapcsolat, s ki is vizsgálták neked. Minden dologba csúszhat hiba, ha nem jelzed, nem biztos rájönnek a Telekomnál/Telenornál.
-
SztiviVander
addikt
válasz
Black_Raven #3870 üzenetére
nem, én nem gondolom hogy a lakosságra vetített 97%-os lefedettség eléréséhez pont a te lakótelepedre kell raknia minden szolgáltatónak, minden panel tetejére állomást. és egyik hírverésben sem láttam olyasmit hogy az ország minden pontján beltérben full térerőt ígérnének. szóval lehet ezen puffogni csak mi értelme? ha annyira fontos a 4G akkor hordozd át magad olyan szolgáltatóhoz (voda pl) aki pont a te ablakodba rakott antennát és probléma megoldva.
-
SztiviVander
addikt
válasz
Black_Raven #3866 üzenetére
Tőlem például 50méterre van egy,és ezért nem értem miért ilyen gyenge a 4g.
mert talán nem minden antenna 4G állomás, és mert azok a inkább 3 különböző szolgáltató gsm/3g állomásai. és talán van összefüggés a sok antenna meg gsm/3g full térerőd között. -
dptrsk
addikt
válasz
Black_Raven #3866 üzenetére
Telenor volt időszak, amikor jó volt !
A ZTE eszközök miatt sajnos kritikán aluli a hálózatok(ha jól tudom 4-5 éve a hálózatmodernizációval cserélték le az egész rendszert ZTE-re(hipernetesítés?) ), előtte jó volt a Telenor.Ez a ZTE rendszer a Telenor 4G minőségén is meglátszik...
Telenor esetén elhiszem, hogy a 2 pálcika csak látvány, mivel a Telenor nagyon sok mindent megmagyaráz a lélegző cella jelenséggel, ami azt jelenti, hogy ha sokan csatlakoznak a cellára, akkor csökken a hatósugara a stabilitás miatt. Lélegző cella jelenség pedig azért van, mert alul tervezték a hálózat kapacitását. -
dptrsk
addikt
válasz
Black_Raven #3864 üzenetére
Szerinted a lefedettség=5 pálcika?
Wi-Fi esetén se az a lefedett terület, ahol max. jelerősség van.
A 2 pálcika beleszámít a 97%-ba, hiszen adott a torony, amire a telefonod is csatlakozik(=le van fedve a terület, ahol vagy).
Nem mellesleg valahol 21-40% közötti a jelerősség 2 pálcika esetén.[link] - Ajánlom figyelmedbe, illetve a fenti soroknak kicsit ellent mondok, a Telenor jelenlegi eszközei sajnos kritikán aluliak, s te 99%, hogy Telenor 4G cellára csatlakozol a dunántúli régióban, így elhiszem, hogy a 2 pálcika semmit nem ér.
"A megállapodás értelmében a közösen kialakított kiépítési terv alapján - Budapest kivételével - a Telenor a Dunántúlon, a Telekom az ország fennmaradó részén fokozatosan építi ki és üzemelteti a 800 MHz-es 4G hálózatot, "
Nagyváros pedig az, ami a szolgáltatónak megtérül.
Hiába laknak egy városban 500.000-en, ha abból 99% idős és nem használ mobilt vagy nem annál a szolgáltatónál van.
Ez fordítva is igaz, hogy hiába kis falu 1.000 lakossal, ha mindannyian adott szolgáltatónál fizetnek elő, akkor látják, hogy ott a 3G cella leterhelt, s jobb oda vinni a 4G-t, mint a fentebbi nagyvárosba, ahol esetleg van 1-2 előfizető.
Tehát nagyvárosnak azt nevezném szolgáltatói szemszögből, ahol arányaiban sok előfizetőm van és használják a technológiámat.
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #3513 üzenetére
Azt meg miért? Nincs postacímed?
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #3511 üzenetére
Hát, most tényleg nagyot néztem
Majd tudósíts, h tényleg működött-e, mert ha igen, akkor ezt feltétlen bele kéne írni az összefoglalóba.
-
válasz
Black_Raven #3507 üzenetére
mi a különbség, azon kívül, hogy az ügyfelest látod is, nem csak hallod?
-
4Grider
félisten
válasz
Főoldalon legalul a Kapcsolat menüpont.
-
törölt tag
válasz
Szondi u-i Samsung (Oktogontól bal ooldalon), de aktiválást tudtommal nem csinálnak, a papírokat adhatod ott le. Aktiválni telefonon, mint az előbb írták le részletesen.
Aktív témák
Hirdetés
- Hozzászólás előtt olvasd el a Téma Összefoglalót a topik elején!
- Tilos a függetlenítés!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nintendo Wii U
- Otthoni időjárás-állomás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
- Diablo IV
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest