Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
-
Mobilarena
Blue Mobile
Aktív témák
-
Imi94
csendes tag
Állítása szerint, nem lehet 15:00 után de ez azért érdekes mert volt másik bluemobile-os kártyám azt 15:30 ra át tudta vinni, szerintem nem akarnak vele foglalkozni...Azt mondja nem akarom inkább megszüntetni és ad egy telekomos simet? Mondom akkor oda veszik az egyenleg és az új kártyáért még fizessek is kéne... A sim kártya máig érvényes és nem tudom feltölteni az egyenleget... otp internetbank nem engedi, telekom weboldalán se lehet "A telefonszám nem a Telekomhoz tartozik." Nekem úgy tűnik teljesen meg akarják szüntetni a bluemobile-t. Szóval szerintem aki nem akarja, hogy megszűnjön a száma időben próbálja meg átvinni Telekom-os ra.
-
törölt tag
Vegyesek.
Írtam itt nyáron, h nem sikerült a visszaigénylés. Volt net, teló, Aradi. De úgy látszik, csak sikerült vmit elérni az Aradiban, mert most ezt írja a net: Hiba! Az adott telefonszámra már van visszaigénylés rögzítve! A gond csak az, h azóta végig külföldön voltam, a bank meg közben megváltoztatta a netbankolást, úh nemtom leellenőrizni, amíg a bankba is be nem vonulok vmi idióta kódot csináltatni... -
4Grider
félisten
Elég sok problémás VoLTE-es domino előfizetés van. Mi is beleszaladtunk egybe. A hibajelenség: Kifelé 4G-n meg y a hívás, befelé levált a készülék 3G-re. Ügyfélszolgálat javaslata: Vegyük le a VoLTE-t a simről, így nincs hibajelenség. Ugyanebben a készülékben két másik szolgáltató simjével tökéletesen működik a VoLTE.
-
-
bakbéka
tag
Hogy lehet ,hogy neked kiírja?
Én csak a telefonszámom és az egyenlegem van kiírva!
Nekem nincs feltöltve semmilyen dokumentum!
Egyébként meg az adategyeztetést sztem nem tudjuk elintézni az ügyintézők mindenfélét mondanak,hogy lesz de ezzel az ügyfélszolgálattal meg a telekommal adatot egyeztetni bluesként,,,,,,,,,
De ne legyen igazam!!! -
Aktív témák
- Hozzászólás előtt olvasd el a Téma Összefoglalót a topik elején!
- Tilos a függetlenítés!
- Corsair Vengeance LPX 16GB (2 8GB) DDR4 3200MHz CL16 hibátlan, Miskolc / posta
- AMD Gamer PC Ryzen 7 5800x RX 6600XT
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- 512GB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- Lexar NM1090 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Intel i5-10310U
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3366
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest