- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Kikapcsolva is megtalálható a OnePlus 13
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
-
Mobilarena
Blue Mobile
Aktív témák
-
bakbéka
tag
Figyuzzatk már nekem 66ft 1 sms!
Csak egyszer kūldi el pedig! -
bakbéka
tag
Hellò!
Megy mèg a blunál a trükközős net? -
bakbéka
tag
Szòval a telekomnál lehetne a blues ūgyeit intèzni,ès a blue nem szūnne meg.
A teleknak kellene lèpni valamit ez ūgyben. -
bakbéka
tag
Ettõl fūggetlenūl a blues ūgyfelôelek ūgyes bajos dolgait is lehetne intèzni! megmaradna.
Persze norm adategyeztetèssel ès jò lenne ha a telekomhoz menve lehetne a blues ūgyfelek[ Szerkesztve ]
-
bakbéka
tag
válasz Tav-Csoves #7550 üzenetére
Hìvd fel az ūgyf szolálatot ès kèrdezd meg.
Hogy xy szám kinek a nevèn van .eg a másik.
Ennèl jobbat nem tudok,elmondod hogy nem emlèkszel a kártya tulajára ès megmondják -
bakbéka
tag
Csak a sikeres adategyeztetèsrõl is kūldenènek smst.
Azzal már nem szorgoskodnak. -
bakbéka
tag
Nem èrtem ezt a bluet.
Tegnap kaptam az smst ,hogy töltsem fel a kártyát különben megszūnik a számom.
Tavaly Júl 2án lett feltöltve 3,5 ezerrel.
Már lejárna a sim használati ideje?
3500ft elvileg 365 napig èrvènyes tudtommal.
Ennyire elõre szòlnânak?
Gondoltam râèr egy hònap mùlva is de akkod minek már a figyelmeztetõ sms? -
bakbéka
tag
válasz Black_Raven #7523 üzenetére
A domino most csak csalogatò volt.
Aki meg átmegy a telekomhoz az a net miatt teszi! -
bakbéka
tag
Sehogy nem igazolják vissza.
Tavaly e-mailt ìrtam nekik ès utánna pár napra jött az sms,hogy sikeres volt az adategyeztetès.
Mèg nekem kelett ìrni,hogy valamilyen mòdon küldjenek vissza igazolò sms-t. -
bakbéka
tag
Ez amolyan csalogatò lehetett a Telekmnál a 80 vagy 40 perc ingyenes lebeszèlhetösèg meg a 1 giga 500 mega net.
Ès a dominò most opciò.
Èn már azon gondolkodtam,hogy a Terenorhoz kellene átvinni a számom. -
bakbéka
tag
Remèlem marad a blue mèg sokáig.
Az internetrõl nemtudok beszèlni mert nem használom.
A percdijat lehetne csökkententeni 3-4fttal.
Hátha...
Az adategyezteztetès pedig a Telelekomnál egyszerū azonnal kūldik az smst ha minden okè a blunâl kell várni nemtom mennyit. -
bakbéka
tag
Megkaptátok az Ászf?
Egyenlõre az internetnetettel
babrálnak. -
bakbéka
tag
Mèg azt se tudjuk mi lgesz a blue mobillalmáris menekülnek egyesek.
Ha ez ìgy megy tènyleg kevès elöfizetõ lesz s akkor hastala vista. -
bakbéka
tag
Azt tudja valaki,hogy a domino extra quick sim 1gigás 80perces kártya mennyibe került?
Ahogy nèzem most olcsòbb èn tavaly nyáron. vettem.
Mennyivel vehettem drágábban vajon?[ Szerkesztve ]
-
bakbéka
tag
válasz Black_Raven #7436 üzenetére
Fasza!
Most akkor találjam ki hogy mikor töltsem fel!
A Telekom netje zavart be?
Vagy mi?[ Szerkesztve ]
-
bakbéka
tag
Mivan megszūnik a blue?
Ezt honnan vettètek? -
bakbéka
tag
válasz ElektrikusDE #6747 üzenetére
2014 márius 28-án vettem a kátyát, akkor 3 èves 3,5 hònapos!
Igy jò vagy òra pontossággaladjam meg?
Egyèbkènt meg muter telòja is ezt csiálja ami Telekomos
Vagyis hálòzat hiba! -
bakbéka
tag
válasz Apollyon #6743 üzenetére
A repülô gèpes funkciò nics bekapcsolva mert nincs is rajta,egy egyszerū telefon.
Anyámè telekomos azon lehet hìvni ès tèrerõ is van.
Az elõbb ránèztem a telòmra kiìrta hogy Telekom de utánna elveszett a jel.
Hol van hol nincs nálam!
Egyèbkènt Csongrád megyei vagyok.
Lehet hogy a vihar kavart be vagy nemtudom... -
bakbéka
tag
Másnál sincs tèrerõ ès nem találja a hálòzatot vagy csak nálam?
-
bakbéka
tag
Igen a szemèlyi 10 èvig érvènyes, de ha valaki elveszti vagy a reg òta montanában jár le akkor ùjjat kap ès a szám is más lesz!
Egyèbkènt ha tèged èrdekel-e az hogy a Blue milyen megváltozott adatodra kïváncsi az meg engem nem èrdekel de ha a reg òta valamely adatod megváltozott azt jelenteni kell!
Èn jelentettem mert anno a règi szig számomat adtam meg amit sikerūlt elhagynom ès az uj szig számomat adtam meg a dokumentumban ès azt is diktáltam be adategyeztetèskor. -
bakbéka
tag
válasz Apollyon #6542 üzenetére
Amikor ůj szemèlyit kaptâl megváltozott a szána van egy olyan dokomentum,hogy adat mòdosító nyomtatvâny!
Na azt kellett volna kitölteni ès bekūldeni e-mailen vagy postán.
Sokan csodálkoznak hogy igy meg ùgy nem megy az adategyeztetès de ha valami változott a tel reg òta azt nyomtatványbn közölni kell velūk! -
bakbéka
tag
-
bakbéka
tag
Tudtáttok,hogy a kijelölt postákon is lehet adategyeztetni?
360ft
Nekem megvolt az adategyeztetès de lehet hogy veszek egy Telenor my minute kártyát ès kèsz.
A kedvezõ percdìjèrt választottam a blue mobilt,de miòta megjelent a Telenor my minute dìjcsomag azòta godolkozom hogy veszek egy Telenor simet.
Èn csak hìvogatok nèha 20 perceket is beszèlek ez aTelenornál 19ft de nem is a 3ft külömbsègèrtváltanèk hanem a kirendeltsèg miatt.
Ez a Lidibe be elmagyaráznimit akarok meg a többi... -
bakbéka
tag
Megkaptam èn is az smst bár emailt kültem a bluenak hogy volt adategyeztetès de vusszajelzès nincs.
Ezt tegnap ìrtam ma jött egy sms hogy az adategyeztetès sikeres volt további teendõje nincs a limit ellenõrzès mèg folyamatban van!
Milyen limit ellenõrzès? -
bakbéka
tag
Fogalmam sincs mièrt kell megvárni az sms-t.
Õseim dominòsok ès nem vártam,az sms-re hogy megkapják,a telekom online adategyeztetõ felületèn megadtam az adataikat ès kèsz!
Mièrt kell az sms-t várni?
A bluesok mièrt nem egyeztethetnek sms nèlkül? -
bakbéka
tag
válasz KurtCobain #6043 üzenetére
Nem félek csak türelmetlen vagyok!
Darkfader
Egyébként nem hiszem,ezzel le lenne tudva az adategyeztetés mert nem kaptam smst hogyhol mikor hogyan.
Csak megattam a szig szàmom mert ha valamilyen adat módosúl köteles vagy megadni[ Szerkesztve ]
-
bakbéka
tag
-
bakbéka
tag
válasz Black_Raven #6041 üzenetére
Egy adatmódosító kinyomtatott itthon kitöltött személyes adaimat megadva szig vàltozàs miatt irànyított az üfsz a lidibe.
Ott az üzletvezető jött mert kértem hívjàk ki mire azt monta ezzel mi nem foglalkozunk vagy valami ilyesmit mondott,màr nem emlékdzem.
Mondom neki csak egy alàíràst meg egy pecsétet kérek a papírra.
Elkérte a személyimet és alàírta meg lepecséltelte.
De erőssen kétlem,hogy valamilyen dokumentum alàíràsàn és egy pecséten kívül bàrmit is tennének!!!
Bemehetsz a lidibe hogy ott adategyeztetés nem lesz mert nincs blues ügyintéző csak az üzletvezető aki meg nemtud semmit se! -
bakbéka
tag
válasz Black_Raven #6037 üzenetére
Megnyugtatlak téged hogy ott se fognak tudni segíteni.
Mert eladók semmit sem tudnak,az adategyeztetésről meg gondolom nem is hallottak. -
bakbéka
tag
válasz Black_Raven #6035 üzenetére
A Lidibe???
És ott hogy?
Nincs kirendelt üfsz még mindig!!!
Elképzelem ahogy az üzletvezető szàmítógépen beírkàlja az adatokat!!! -
bakbéka
tag
válasz Black_Raven #6030 üzenetére
Kıvàncsi vagyok mit mondanak,mert egyszer a blue ügyfélszolgàlatàn is azt montàk,hogy blues is mehet a telekomhoz adategyeztetni.
-
bakbéka
tag
válasz #73820095 #6008 üzenetére
Ebbe az onlile adategyeztetésbe csak 4 Grider hisz!
Online nemhiszem ,hogy lenne.
Én màr írtam a bluenak ,hogy mi lesz az adategyeztetéssel ami jun30-ig megkell hogy történjen!
Vàrom a vàlaszukat màr ha lesz vàlasz!
Írj te is nekik majd kiderül melyikünknek mit mondanak. -
bakbéka
tag
válasz 4Grider #6003 üzenetére
Én értelek,a telekomnàl;telenornàl meg aszthiszem a vodànàl is folyik az adategyeztetés csak személyessen!
Csak a blunàl meg a mol mobilnàl nincs semmi.
Pedig mennyivel egyszerűbb lenne ha telefonon bediktàlnànk az adatainkat vagy címünkre kűldenének egy kérdőívet és azt visszaküldenénk! -
bakbéka
tag
válasz #73820095 #5996 üzenetére
Ezt olvastam én is,csak azt nem értem hogy a blue üfsz-től kapott sms-ben miért van az hogy majd keresni fogjuk önt adategyeztetés céljából addigi teendője nincs!
Ezt az smst kaptam jan 6.án gondolom mindenki megkapta,de ez nagyon furcsa.
Lehet menni a telekomhoz közben meg nem is tájékoztattak? -
bakbéka
tag
A telenornál jun 30-ig biztosan érvényes a 19ft/perc díj ahogy olvastam.
A blue a telekom alá ment 22ft/ perc telekom 25 ft/ perc nem olvastam ,de gondolom náluk is jun 30-ig ig biztosan érvényes a díjszabás.
A vodáról semmit nm tudok,hogy náluk mennyi a legolcsóbb csomag ft/perc.
Ez lehet valami beetetés a telenor részéről 19ft bármely irányba utána meg árat növel x idő múlva a blue így is a telekom díjszabása alatt van a telekom 25ft/ perc blue 22ft/ perc.
Nekem az a 3 ft nem oszt nem szoroz mert csak sms küldésre meg hívásra használom!
Ha a blue nem szünik meg és az adategyeztés is megvolna már mikor és hogy én maradnék blue mobilos! -
bakbéka
tag
válasz radicspeter1 #5992 üzenetére
Igen,és az adategyeztetésről szó sincs!
Úgyhogy én addig nem töltöm fel még nem tiszta minden!
Van még 5000ft a kártyámon de jul 1 ig nem töltök rá!
Ki tudja mi lesz.....!!! -
bakbéka
tag
Lehet bár kétlem.
Mindenesetre ha tetszik ha nem ki kell várni az sms-t amiben benne lesz hogy hol és hogyan.
Szerintem majd április elején kapjuk meg.
Azt meg nem értem,hogy senki nem beszél az adategyeztetésről a környezetemben sem hallottam én a facebookon olvastam tavaly év végén. -
bakbéka
tag
Azt meg pláne nem értem ó,hogy egy szóbeli szerződéssel és a blue sim aktiváló számsorral és egy adategyeztető papírral ami hitelesítve sincs most arról beszélek amit anno küldtek hogyan lesz eből adategyeztetés????
Anyum dominós ma kipróbáltam, 1777 felhívva mint mond az automata.
A telekom automatáján le lehet kérni a szóbeli szerződést sms-ben küldenek egy linet és az alapján meglehet nézni gondolom mert tovább már nem próbáltam.
A bluenál miért nincs ilyen?
Vannak selytéseim.....! -
bakbéka
tag
Hogy lehet ,hogy neked kiírja?
Én csak a telefonszámom és az egyenlegem van kiírva!
Nekem nincs feltöltve semmilyen dokumentum!
Egyébként meg az adategyeztetést sztem nem tudjuk elintézni az ügyintézők mindenfélét mondanak,hogy lesz de ezzel az ügyfélszolgálattal meg a telekommal adatot egyeztetni bluesként,,,,,,,,,
De ne legyen igazam!!![ Szerkesztve ]
-
bakbéka
tag
válasz bakbéka #5944 üzenetére
Ahogy ide leírtam a fórumba kiléptem, mondom megnézem az e-maileimet hát mitlyen levelet kaptam?
A blue mobil ügyfélszolgálatátol írtak mégpedig azt hogy az személyigazolvány számomat módosították már!
Mivel tegnap beszenneltem nekik pár okmányomat és ez elég nekik!
Most vagy átírták vagy nem,de majd adategyeztetéskor kiderül!
Még jó hogy az adatmódosító dokumentum itt van kitöltve és a Lidl üzletvezetőjével aláírattam.
Na azt mondom erre ez legyen a legkevesebb gond ha tényleg átírták!!!
De akkor minek az adatmódosító doksi...............? -
bakbéka
tag
Na megvan az adatmódosító nyomtatvány méghozzá kitöltve!
A fura az,hogy a személyigazolvány számom változott természetessen az új számot írtam be,de a dokumentumban kitérnek rá Adatmódosítás
blue mobile előfizető/felhasználó
adatainak (jelszó, név, cím) módosítása
* Személyazonosító igazolvány szám megadása nem kötelező. A személyazonosító igazolvány szám megadásával hozzájárulok a személyazonosító igazolvány számom Szolgáltató általi kezeléséhez. Tudomásul veszem, hogy a
Szolgáltató hozzájárulásom esetén a személyazonosító igazolvány számot a szerződéskötéskori visszaélések megakadályozása céljából kezeli.)
Egyiket sem akarom megváltoztatni csak tudatni velük,hogy a személyim igazolvány sz megváltozott! -
bakbéka
tag
Nos a helyzet az,hogy az összes iratomat beszkenneltem és elküldtem neki hátha jó lesz próba szerencse alapon.
Fogalmam sincs ,hogy kapok-e választ ha nem március 27.-én bemegyek és kinyomtattatom a nyomtatványt és szerzek hozzá pecsétet.
A digitális tollról eddig csak tőled hallottam procodus.
Na majd írok ha van valami fejlemény! -
bakbéka
tag
Különben nem értem miért nem lehet az adatmódosítást bediktálni a telefonos ügyfélszolgálaton mint pl amikor a simkártyát kellett aktiváltatni ott is ugyanezeket az adatokat kérték mint a dokumentumban.
Sőt a ha ez lenne nekik elég be szekennelném az összes iratomat oszt jónapot!
Szerintem így lenne a leghitelesebb hiszen egy adatom változott a többi nem, tehát ellenőrizhetnék!!! -
bakbéka
tag
válasz betyarr #5932 üzenetére
Abból a részből igazad van,hogy egy aláírás meg egy pecsét és kész nem sokáig tart,de milyen a lidl pecsétje?
Gondolom tartalmazza a az azlethely nevét,címét telefonszámát mi?
Mert egyszer megpróbáltam elkérni a telefonszámukat és az üzletvezető aztmonta nem adhatja ki!
Ezért tartok tőle mert az biztos nem nyomja rá!
Ha valami egyszerű a pecsétről van szó ami nem tartalmaz adatokat a boltról azt gondolom rányomja.
Az ügyintézőt meg ha hívom lehet azt mondja menjen a telekomhoz,ott meg persze megint a semmittevés gondolom. -
bakbéka
tag
A másik meg mi van ha az üzletvezetője nem akarja aláírni vagy nem pecsételi le mert pl nem köteles,nem megbíott vagynem akar bajba kerűlni mert azt se tudja jár-e felelősséggel az amit aláíratok vele stb.stb.stb????
-
bakbéka
tag
Az egyikőtök azt mondja józsi belinkelte egy oldalt miszerint az okirat hamisítást a törvény bünteti, Fecogame szerint hagyjam üresen, szerinted az üzletvezetővel írassam alá és pecsételtessem le!
Most akkor döntsem el mer az üzletvezető nem ügyintéző!
Ha pedig aláíratom veze gondolom az is közokirat hamisítás lenne vagy nem!!!
Találjam ki én gondolom hogy lenne nekik jó? -
bakbéka
tag
Figyuzzatok!
Az adat módosító nyomtatványon van olyan hogy a Lidl ügyintéző aláírása.
WTF?
Valami olvashatatlan aláírást hamisítsak oda vagy mi? -
bakbéka
tag
Megvárom én is,attól függetlenül felhívtam az ügyfélszolgálatot mert a régi személyimet elhagytam amelyiket regisztráltam a blues kártyámat.
Lett új személyim és megkérdeztem hogy most akkor mi van?
Mert a személyigazolvány számom megváltozott,adat módosító nyomtatványt kell kitöltenem és elküldenem.
Na persze,hogy rákérdeztem az adat egyeztetésre is,rendes csávó volt segítőkész és tudta miről van szó,de ő sem tudta mikor és hogy lesz.
Csak annyit mondott tájékoztatva leszünk.
Attól félek,hogy kitalálják ,hogy el kell menni a személyesen a központjukba!
Vagy a telekomhoz ott meg kidobnak mint..... -
bakbéka
tag
válasz 4Grider #5885 üzenetére
Igen majd tájékoztatva leszünk!
A telekomnál be kell menni személyesen ez van a telekom oldalán és időpontot kell egyeztetni!
Egyenlőre a telenornál is személyesen kell bemenni majd iővel online is lehet adatot egyeztetni,a vodát meg el sem olvastam.
Úgyhogy majd kiderül de azt erőssen kétlem hogy legelőször online is lehet! -
bakbéka
tag
válasz bakbéka #5883 üzenetére
1000 bocs mindenkitő,hirtelen azt hittem az de nem az!
Viszont ha jól vettem ki márpedig ennyire hülye nem lehetek akkor ápr-től valami papírral és iratokkal személyi stb közjegyző által hitelesített dokumentummal lehet új szerződést kötni.
Hangsúlyozom ujjat,nem már meglévőt! -
bakbéka
tag
Ez az adategyeztetéses dolog már fent van ápr1 ászf-ban.
-
bakbéka
tag
Ma felhívtam az üfsz hogy mi lesz az adat egyeztetéssel.
A nő akivel beszéltem nem volt képben,először azt hitte aktiváltatni akarom a kártyát.
Aztán mondtam neki hogy amit elmondott már 3 éve megvolt (kártya aktiválás)!
Elmondtam neki hogy kaptam egy sms-t ami adategyeztetésről szól.
Kis várakozás után elmondta,hogy bármelyik T-mobile üzletben lehetséges az adategyeztetés.
És kérdeztem én blue-s mobilos vagyok mire ő azok is bemehetnek adategyeztetés céljából a Telekomhoz! -
bakbéka
tag
Ma jutott eszembe,hogy a személy igazolványszámom megváltozott amivel régen regisztráltam,mert elveszett.
Az újat meg kellet volna adnom gondolom,de ki a franc gondolta,hogy ellenrzik a elhasználót?
Szerintetek mit csináljak? -
bakbéka
tag
Sziasztok
Szerintetek mikor kezdik el ellenőrizni a sim kártyák használóit?
Elvileg feltőléses simeket ellenőrzik ha ez nem történik meg júl1 ig letiltják
http://index.hu/tech/cellanaplo/2016/11/22/terrorizmusra_hivatkozva_kinyirjak_a_feltoltos_sim-eket/[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Hozzászólás előtt olvasd el a Téma Összefoglalót a topik elején!
- Tilos a függetlenítés!