- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Honor Magic V2 - origami
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- VoLTE/VoWiFi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
-
Mobilarena
Blue Mobile
Aktív témák
-
törölt tag
Van. Mert ez így még megalapozatlan vagdalkozás.
1. Készülékhiba:
Próbáld meg másik készülékkel. Ha azzal is pontosan uezt produkálja, akkor lehet a szolgáltatónál reklamálni. Pontos időpontokkal megadva a hívások idejét és minőségét, hibáját.
2. Hálózati hiba:
Ezzel a készülékkel elmenni pár km-rel odébb, és ott kipróbálni. Ha ott pontosan azt produkálja, ahogy működnie kell, akkor lehet az első hellyel kapcsolatban a szolgáltatónál reklamálni. Pontos időpontokkal megadva a hívások idejét és minőségét, hibáját. -
e=mc²
őstag
Velem az szokott elofordulni, hogy en hallom, hogy megvaltozik a hangminosege a masik felnek es ez akkor fordul elo, ha mondjuk 4g-rol visszavalt 3 v 2g-re a masik fel halozata. Elso par masodpercben meg jo a minoseg de utana valtozik.
Lehet, hogy nalad is ez lehet gond?
-
4Grider
félisten
Leírtam, hogy VoLTE hiányában a szolgáltató kényszeríti a telefont, hogy váltson le 3G-re (ha nincs 3G vagy nagyon gyenge, akkor 2G-re). A váltás kezelése telefon- és helyfüggő is. Na ezért nem hallanak. A sim kártyád milyen régi? Már új 3 in 1 típusú? Ha nem, azt még megpróbálhatod lecseréltetni a telefonos ügyfélszolgálattal, hátha az után jobb lesz a hálózatkezelés.
-
St3ven
addikt
-
Sayuar
senior tag
"Meg tudom rendelni csak a blue net extrát?
Nem, a blue net extra kizárólag a blue net, a blue net plusz és a blue net XXL csomagok mellé vehető igénybe, amennyiben a 30 napon belül elfogy a csomagjában foglalt adatmennyiség, és továbbra is szeretne internetezni a mobilján." -
Dexar007
veterán
Felig off topik,de most itt vagyok Feheroroszo-ban, es itt ilyen netcsomagok vannak:
[link],,Small monthly" 1000 mega 4 rubel = 1,8 euro
,,Unlimited"-bol a legnagyobb csomag 16 giga,ennyit kapsz teljes sebesseggel utana korlatoznak.Ez kerul 7euroba kb.
En is vettem egyet pokemonozni.
Aktív témák
Hirdetés
- Hozzászólás előtt olvasd el a Téma Összefoglalót a topik elején!
- Tilos a függetlenítés!
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest