-
Mobilarena
Blue Mobile
Aktív témák
-
napocska2
senior tag
Örülök, hogy neked ilyen flottul ment a dolog!
Egyrészt nem szeretek telefonálni és emellett idegrohamot kapok a telefonos ügyfélszolgálatok kötelezően végighallgatandó rizsájától, mint ez az adategyeztetősdi felvilágosító duma, amit reggel volt szerencsém hallani. Másrészt fél 10-kor már erőteljesen az alváson jár az eszem, nem a bürokratikus terhek ügyintézésén.Az viszont külön tetszett, hogy a blue mobilos ügyintézőre várakozásnál időnként javasolták a fülembe, hogy a hosszú várakozási időre tekintettel próbálkozzam online a Telekom adategyeztetős oldalán.
Kipróbáltam, nem fogadta el a telefonszámom. -
tsteve
senior tag
az index cikk nem említi a 7.7 eurós szabályt... elvileg a szolgaltatók adhatnak kevesebbet is mint az otthoni keret jun. 15. után
a díjcsomagod árát osztani kell a 7.7 euró bruttó értékével majd az eredményt szorozni 2-vel... ez a minimum gigabájt mennyiség, amit kapnod kell roamingban, ez pl. egy 3000 ft-os csomagnál csak 2 GB akkor is ha 4-5 gigát kapsz érte otthoni környezetben... kíváncsi leszek melyik szolgáltató hogyan alkalmazza majd... a blue sztem nem fog élni vele mert megiscsak telekom leány, s a telekom nem redukálta a szabály miatt a gigabájtokat roaming-ban az új csomagjaiban... a 7.7 euro a szolgaltatók közti elszámolás alapja gigabájtonként... a hazai szolgaltatód ennyit fizet utánad (maximum) ha külföldön vagy, a külföldi szolgáltatóknak, akiknek a hálózatán szörfölsz -
Werkly
őstag
Hát akkor végleg hitványak!
Azt írta egy koszos szó szerint koszos cetlire ami a borítékban volt, hogy futár visszaérkezését követően keressük! Addig régi SIM-et hagyja! Ez volt két napja! Az új SIM nincs szolgáltatást ír mivel inaktív. Ha ma sem hívnak akkor piros vagy kék cégnél veszek egy feltöltőset. Hihetelen! Fölhívom őket (T) egyelőre nem tudnak segíteni! Namármost akkor milyen ügymenet ez de őszíntén? Vicc kategória! -
customer114
őstag
Lehet rosszul értem, de én most vettem blue kártyát július végén. Egyből sms-ben aktiváltam is rá 1gb-os netet. Majd most mikor lejárt augusztus végén váltottam 100megásra. Sms-ben lemondtam a gigásat és aktiváltam a 100asat. Jól értem, hogy ez lehetetlen kellett volna hogy legyen?
Aktív témák
Hirdetés
- Hozzászólás előtt olvasd el a Téma Összefoglalót a topik elején!
- Tilos a függetlenítés!
- OnePlus One - Kína már itt One
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged