- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Két Redmi Note 14 Pro és egy Pro+ futott be
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Kikapcsolva is megtalálható a OnePlus 13
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Blue Mobile
Aktív témák
-
4Grider
nagyúr
De, pont hogy normális. Látja, hogy mind a két konkurensnél kezd elfogyni a 4G szabad sávszélesség, a negyedik induló pedig az 5 MHz-ével nem fog labdába rúgni és nem azon az áron, ahogy számítottak rá. A kártyás szegmensben egyre nagyobb igény van a mobilnetre, ebben a Telekom most a legjobb a maratonnal. Hogy emellett 19 vagy 25 Ft a percdíj, egyre kevesebb embert izgat.
-
Apollyon
Korrektor
Bizony van baj, minden adatot jól adtam meg és azt mondja, hogy:
"A megadott adatok nem egyeznek meg a központi nyilvántartás adataival!"
És az összes mező piros...
Pedig minden stimmel, a hiba az ő készülékükben van.
Hát ez ma nem nyert
[ Szerkesztve ]
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
-
szlibud
tag
Így elég gyorsan sikerülni fog, mert mivel a számot nem akarom elveszíteni, gyorsan számhordozni fogok a T-hez vagy a telenorhoz, ahol lehet Online is intézni...
Jogilag nem tudom hogy támadhatnám azt, hogy fel se vették a telefont, vegyem fel a magnó szööveget, és menjek egy ügyvédhez csomó pénzért?
Röhej az egész. Eddig elégedett voltam a blue mobillal, telefonálni meg úgyse ezt használtam, de ez gáz.
-
Apollyon
Korrektor
"így akarják kinyírni a Blue Mobile-t? elég durva mennyiségű ügyfelet veszíthetnek"
Azért emiatt elveszíteni a telefonszámot jogilag elég masszívan támadható lenne...Mostanában küldték ki az sms-eket, én pénteken dél körül kaptam, mondjuk gondoltam hogy nem kéne azonnal felhívni, de felhívtam, és kb. 20 percig tartottam, utána meguntam.
Szerintem érdemes reggel csinálni, valszeg ilyenkor délelőtt elég sokan csüngenek a vonalon félrerakott telefonnal, headsettel.#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
kano
nagyúr
Nálunk épp a Telekom aminek nagyon rossz a beltéri lefedettsége.
bakbéka
Központjukba? Ott egy nagy semmi van. Egy idős nénike csücsül ott minden nélkül és semmit nem tud segíteni, esetleg át tud venni 1-2 dokumentumot. Sajnos, ha ügyet kell intézni egy vicc a Blue.[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
McLaca
őstag
Eleve az apropóját sem értem. Ha hivatalos üzletben/viszonteladónál veszek SIM-et, ugyanúgy helyben írok alá szerződést, mint előfizetésnél. Talán akkor elég lenne a beszerzési lehetőségeket így korlátozni, dehát az túl logikus lenne... Meg aki egyszer igazolja magát, annak minek utána évente? Hogy nem alakváltó-e?
Üdv!
[ Szerkesztve ]
A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh
-
tonyrulez
őstag
Rendelkezésre állási idő, ÁSZF 2. melléklet:
A rendelkezésre állási idő 366 nap, kivéve az 1.500 Ft és 2400 Ft közötti feltöltéseket, ahol 180 nap és a 15.000 Ft értékű feltöltést, ahol 488 nap.4 8 15 16 23 42
-
sunavlys
senior tag
Mielőtt bementem a telenorhoz, már letöltöttem a a blue mobil nyomtatványát.
Azon az áll, hogy csatolni kell az előző szolgáltató "számhordozást jóváhagyó nyilatkozatát".
Na ezért mentem be a telenorhoz.
Most akkor kell vagy nem kell a "számhordozást jóváhagyó nyilatkozat"
[ Szerkesztve ]
ZTE v967s, Redmi 4A, Huawei_p9_lite_2017, Redmi Note 11 Pro
-
nightshadow
veterán
3-5 év mire a low-cost kategóriában is az lesz szvsz
Nem kell annyit várni. Most fog kijönni egy olcsó Nokia [link], ami k.-ra tetszik, csak az a baj, hogy micro-SIM-es.
Egyébként létezik olyan mobiltelefonos bolt, ahol profi eszközökkel levágnak a normál SIM-ből, hogy micro-SIM legyen. Valahol olvastam, hogy házilag valakinek sikerült, de gondolom létezik ehhez való profi szerszám. Csak van olyan mobil szaküzlet, ahol ezzel foglalkoznak, ahol 1-2 ezerért megcsinálják. Vagy rosszul gondolom?
-
Jake88
tag
Kipróbáltam Blue Mobil simet egy T-s X8-ba hát tényleg nem működik vele
Kiírja,hogy Blue Mobil de nem nincs hálózat.
Nem értem miért amikor 21630-as kódón megy mind a 2. szolgáltató.
Akkor Galaxy Mini-be miért az írja állapotnál,hogy T-mobile H?Viszont egy független 1000éves Siemens C45-be működik
[ Szerkesztve ]
-
Iomega
addikt
Köszönöm a tippet!
Az a helyzet, hogy netbankon keresztül szeretném feltölteni az egyenlegem.
A mobil feltöltése lehetőségnél a T-mobilt választanám, ezt követően az összeget, majd feltöltés. Két esélyes a dolog, vagy feltölti az egyenlegemet a rendszer, vagy rosszabbik esetben nem.
A pénz nem tűnhet el. Egyébként én arra gondoltam ,hogy a Blue Mobiltól, vagy a T-Mobiltól kellene megérdeklődni.
Lehet, hogy a következő feltöltésnél megpróbálom netbankon keresztül, és majd kiderül, hogy működik-e.Annyit érünk, amennyi szeretet van bennünk. - "Ne menjen le a Nap, a te haragoddal!"
-
-
Dorien
veterán
Szerintem ez csak üzleti célra használt telefon esetén fontos.
Ha privát célra van használva, akkor le lehet menteni a telefonszámokat és mindenkinek dobni egy sms-t az új számról."Wherever you go - go with all your heart." --- Eladó DCA (MrSpeakers) Aeon Flow Closed planár fejhallgató --- https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/dorien/index.html
-
őstag
Azt olvastam itt, hogy a Motorola direkt adja így a telefonjait, egyik ország szolgáltatójának sem szabad függővé tennie egyik telefonját sem.
[Re:] Motorola DEFY+ - a szükséges plusz
"- Szolgáltatónál tényleg függetlenül kapom a telefont?
Úgy tűnik hogy igen, mivel a fórumba mind a Telenoros, mind a Vodofonos, és még a T-mobilos készülékek is függetlennek bizonyultak. Viszont nem elképzelhetetlen, hogy később majd lockolják a készülékeket."[ Szerkesztve ]
-
cocka
veterán
t-mobiltól vett, de független
Szerintem úgy van mint a telenornál, hogy a viszonteladói árulnak független telókat, de a bemutatótermekben illetve saját üzletekben azért kétlem, hogy erőteljesen kampányolnak a független telók mellett.
a hálózat tiltja le ezt a telefont
Konkrétan látni kéne, hogy mi a hibajelenség ami miatt nem fogadja el a kártyát.
Defy Blue kártyával: nem csatlakozik hálózatra, semmit nem tudok hívni, 1777-et sem, az aktiváló számot sem, ha bármit hívnék, üzenet: Mobilhálózat nem elérhető.
Aha, tehát akkor egyszerűen fel sem jelentkezik a hálózatra.
a kijelzőn felváltva Westel és blue mobil felirat.
Ez csak azért van, mert a régi telók úgy voltak beállítva, hogy jelezzék ki a szolgáltató nevét, függetlenül attól, hogy a kártyán el van-e tárolva a név vagy sem. Mivel a régi simeken nem volt hálózatnév tárolva, így a teló mindig a memóriájában lévő nevet bányászta elő. Ez akkor változott meg amikor bejöttek a vodkafon kártyák, mert azokon már ott volt a név, ebből adódott, hogy régebbi telókon vagy egyszerre jelent meg a telefonon és a simen tárolt név vagy külön-külön váltogatva.
Ha T-nél kellene függetlenítenem, az mennyibe fáj?
Szerintem hagyd a francba, vidd el egy zuggsmbe és kérdezd meg, hogy tudnak-e rá fw update-et. Kérd rá a legújabbat + mond hogy mi a hibája és ha szerencséd van, megoldják.
-
cocka
veterán
Akkor szinte 100%, hogy az új telókban már az IMSI MCC-MNC utáni 2 számjegye alapján is zárnak. (vagy a GID-ek alapján, de azt kevésbé tartom valószínűnek)
Kíváncsi lennék, ha összehasonlítanánk pár mostani tés kártyának az imsijét milyen hasonlóságok lennének.
[ Szerkesztve ]
-
Sanzaa
senior tag
Nagyon köszönöm, igen ezekre gondoltam.
A Hoppá díjcsomaggal havi 3000-ért ingyen hívhatsz minden belföldi T-Comos számot 5000 perc erejéig 1órás időintervallumokban, iletve T-Mobilos számokat havi 200 perc erejéig. Vannak hozzá kiegészítő csomagok, amikkel ingyenes lehet a Telenor, Vodafone hívás is és több perc érhető el a T-Mobile számokhoz.
Egy tuti kis dual simes telefonnal kijöhetnének. Sony Ericsson Cedar jellegűvel:-)[ Szerkesztve ]
Lenovo Vibe Z2 Pro
-
Foose
addikt
Az lehet,én sem feltétlenül vennék ha nem lenne muszáj... Na majd meglátom,ha elmegyek szétnézni... más: ha veszek ilyen karit,akkor jól olvastam,hogy hiába T-s hálót használ a BM,nem használhatok minden T-s szolgáltatást?
Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL
-
Foose
addikt
De nem én vettem a telót! Semmi papírom nincs róla. (neten hirdették,úgy bizniszeltem) Akkor hogy menjek oda,hogy nyissák ki?? Az előző tulaj sem az eredeti vásárló volt... Azt viszont én tudom magamtól is,hogy mobil gsm üzletben is lehet nyitni,ehhez nem kell nagy tudás. Szóval újat nem mondtál. De lehet kicsit durva voltam,úgyhogy elnézést kérek!
(#313) DS39 Sajnos nincs ilyen ismerősöm. Ez van. 31 éves vagyok,a "közelemben" nincs se gyerek,se ilyesmi. Szerintem ilyen is létezhet. Ha lenne,már rég váltottam volna erről a vacak Telenoros tarifáról... Igen sajnos rájöttem,hogy csak az a mód marad. Vagy amit asszem írtam is,hogy veszek 3000ft-os telót a Blue-tól,és azzal csak telefonálok. Kérdés,hogy mivel ilyen olcsó,lehet-e egyáltalán kapni ezt a 3000ft-os Samsungot?![ Szerkesztve ]
-
Foose
addikt
Ezt ugye nem gondoltad komolyan Te sem??? Utána néztél már annak,milyen ára van ennek??? Én igen... Nekem nincs lehetőségem Djuice-ra,azzal kezdtem volna akkor nyilván!! Sem én,sem az ismeretségi körömben nincs olyan,aki még nincs 26. Nem mindenki tud élni a Djuice lehetőséggel...
vgyuriszerintem meg olyan megoldás marad,hogy veszek egy 3000ft-os telót Blue-nál,azzal telózok. Nem én vettem a telót,én már kéztől vettem használtan. De egy forintot sem fizetnék azért,hogy a Telenor nyissa a telefont,benyelnek ők tőlem pont elég pénzt. A mostani teló meg megmarad másra...(wifi,gps,kamera stb)[ Szerkesztve ]
-
István89
tag
Általános adatokat fognak kérni, személy igazolvány szám, anyukád leánykori neve, te neved, cím és kb ennyi.
Bankszámlaszámmal nem kell foglalkozni, sőt az ilyen jogi kérdésekkel ott alul azzal se kell, mert én nem voltam vele tisztában, hogy pl a 3. igen vagy nemes résznél melyik lehet a jó válasz,felhívtam őket, és ők se tudták. majd javítják, hogy értelmezhető legyen, ez is vicces.
-
dethroner
veterán
Egy szóval sem állítottam hogy "gyárilag függetlennel" menne. Azok is "valahogy függetlenek lettek, ki tudja hogyan
De jó, téma lezárva részemről is.[ Szerkesztve ]
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
-
klepto
addikt
Na ja, csak bosszús vagyok, mert a Nokia 100-hoz lett volna, és az sem butább ennél
Igaz, az 6000.-Ft Domino Quick csomagban, de jobban jártam volna vele az miatt
NA mindegy, ha tudom eladom, ha nem megtartom, és nem telefonálok vele kocsibanHa magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
klepto
addikt
Meglehet, de én azt gondoltam, hogy ...
Egyébként a Bluemobile honlapján azt írják, hogy van benne MP3/AAC lejátszó, és ez sem igaz
Én az FM rádió, és a zenelejátszó meglétéből gondoltam, hogy van hozzá headset
Egyébként ezen információk (FM rádió, MP3 lejátszó) miatt választottam ezt a telefontHa magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
MODERÁTOR
djuicenál teljesen más réteg vásárol - már csak a koruk miatt is - ott megoldható, de szerintem nagyanyám hamarabb fog telefonálni, mint internetezni, bár még ez is kihívás lehet egyeseknél
törvényeket is meg kellene nézni, hogy mi számít érvényes szerződésnek (nem tudom h a djuicenál ez még mindig fennáll )
egyébként tényleg megterhelő bediktálni a neved, címed, SZIG számod és a SIM kártyád utolsó pár számjegyét
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
Aktív témák
- Hozzászólás előtt olvasd el a Téma Összefoglalót a topik elején!
- Tilos a függetlenítés!
- Milyen monitort vegyek?
- Google Pixel topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- XPEnology
- Witcher topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- További aktív témák...