Hirdetés
- Android szakmai topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Magisk
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Blue Mobile
Aktív témák
-
-
McLaca
őstag
válasz
fant0mi #4713 üzenetére
Én tavaly mailt írtam nekik, mert nem volt sürgős (épp itthon voltam pár napig), rövid idő múlva válaszoltak, hogy továbbították a techikusokhoz, aztán másnap reggelre jó volt, de újabb mail nem jött tőlük.
Most először rendeltem az újabb csomagokból, eddig csak a régieket forgattam kedvezményes áron. Lehet, hogy ennek is köze van hozzá.Üdv!
-
Penge_4
veterán
válasz
fant0mi #3341 üzenetére
A kulcsszó: Telenor alá.
(#3343) prozodus: Én is megdöbbenten néztem először, de végül is logika van benne a szolgáltató szemszögéből.
Hordozásért nem kell fizetni, csak a járulékos költségeket, mint feltöltőkártyás SIM kártya, meg végigvárni az 5-10 munkanapot. Ezért érdekelt volna, hogy egyenesen legalább Vodához vagy Telenorhoz át lehet-e menni Blue-ból.
-
törölt tag
válasz
fant0mi #2097 üzenetére
Arról magad tehetsz. Mert elmondtad, h nem te veszed át. Nekem smit nem ellenőrzött, csak aláíratta a papírt. És másik címre is hozta volna, ha nem vagyok itt, kérdezte, h biztosan idehozza-e. Aztán feljött, és aláírtam.
Csak az elsőnél nem emlékszem pontosan, de ott se rémlik, h személyit kellett volna elővenni, pedig a macera miatt arra vszleg emlékeznék. De a 2.-nál biztosan nem kérte. Elvégre ki vagyok írva a csengőre
Aktív témák
Hirdetés
- Hozzászólás előtt olvasd el a Téma Összefoglalót a topik elején!
- Tilos a függetlenítés!
- Android szakmai topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kuponkunyeráló
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Sorozatok
- Ingatlanos topic!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Seasonic Focus GM 750W Gold 87%. 2029-ig garis
- Samsung galaxy Zflip 5 256gb független
- Bontatlan Dell XPS 13 - Intel Ultra 7 258V 12MB 8 cores 4.8 GHz, 32 GB, 1TB SSD, 120 HZ kijelző
- Intel Core i5-12400F 6-Core 2.5GHz LGA1700 OEM
- ZOTAC GeForce Twin Edge RTX 3070 8GB OC GDDR6 256bit videókártya GPU gamer OEM - LED VERZIÓ
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - Lenovo ThinkPad 40A9 dokkoló (utolsó 30db szett vagy csak dokkoló)
- Billentyűzetek
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest