- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Blue Mobile
Aktív témák
-
Pipi75
tag
válasz
kiskakas #8472 üzenetére
Ha lejár az ezer ft,Téged tudnak hívni,amíg a hívószám rendelkezési ideje tart. Tudsz módosítani net csomagot,telefonon vagy emilen : ugyintezes@bluemobile.hu. Ugyanitt módosítják a Blue Duó számokat,ha kéred. Hívásból eddig csak egyféle csomag volt,a 22 ft-os percdíjjal.
-
Pipi75
tag
-
Tulipa
csendes tag
-
Greybeard
tag
-
McLaca
őstag
válasz
kiskakas #7922 üzenetére
Az eszköz felül tudja bírálni a szolgáltatói beállítást. Tehát a szolgáltatónál hiába állítod be, hogy küldje, ha az eszköz beállításai felülbírálják.
lgergo80: lehet egyszerre két csomag aktív, ez esetben az adategyenleg is összeadódik. A számküldés inkább szoftveres hiba a telóban, bár nem kizárt, hogy a blue SIM váltja ki. Ahogy fentebb írtam, a szolgáltatói beállítást az eszköz beállítása felülbírálhatja.
Üdv!
-
4Grider
félisten
válasz
kiskakas #7912 üzenetére
Tisztában vagyok vele, de az a maximum 32 kbps annyi, amennyi. És nem összesség, abban ui. a perc- és sms díjak is nyomnak valamennyit, meg persze a nem belassított net ára is.
Ja, és nagyon sokan nem használnak el havi 300 MB netet, mert mind a munkahelyükön, mind otthon van normális wifi. Nekik részleteiben is jóval drágább a blue, mint némely más feltöltős megoldás.
Aktív témák
Hirdetés
- Hozzászólás előtt olvasd el a Téma Összefoglalót a topik elején!
- Tilos a függetlenítés!
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged