Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Mobil flották
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
fant0mi
őstag
válasz
Devil Smile #4248 üzenetére
Mert csak honap vegen lesz keszlet.
-
Kernel
nagyúr
válasz
Devil Smile #2764 üzenetére
https://www.youtube.com/watch?v=fEFwzngMwK4
Pedig itt a videóban méréssel is ellenőrzi, hogy a védőföld vezet az alusínhez. Bekötötted egyáltalán a védőföldet? Vagyis a harmadik (középső) vezetéket.
Legelső, hogy azt kellett volna mérni, nem a kóbor kapacitív átszűrődéseket:
Ha nincs bekötve, akkor a kapacitív csatolások miatt természetes, hogy a műszer (érzékenysége, pontosabban 10 MΩ belső ellenállása) miatt valamit jelez, ami kézzel leterhelve semmivé válik, ártalmatlan.
De ezzel nem azt mondom, hogy fogd meg, ahol 218 V-ot mértél, bár az is érdekes, hogyan tudtad produkálni, mit kötöttél, mihez képest mértél stb.
A drivernél a trafó primer-szekunder tekercse közötti szigetelés általában még a kínai szerkezeteknél is végzi a dolgát, vagyis szigetelni szokott:
-
kcsa
veterán
válasz
Devil Smile #2764 üzenetére
Csak 218? Betáp rendben van?
-
Andralin
aktív tag
válasz
Devil Smile #2433 üzenetére
Elvileg ONVIF-es a kamera, tehát kell,hogy tudjon streamelni RTSP-n keresztül, ami azt jelenti, hogy kismillió ingyenes app-al lehet használni.
Megkérdezhetem, hogy te miért ragaszkodsz akkor mégis a gyári appjához, ha az ennyire gáz?
Külső appokkal mik a tapasztalataid?Azért kérdezem, mert én is szemezek a kamerával, de a gyári appot max. a bekonfigurálás erejéig tervezem használni, aztán váltanék külső szoftverre.
-
válasz
a hogy néztem a többi sem jobb,
ezért választottam, mert azt hittem, hogy ennek talán jobb a támogatása -
Bornie127
aktív tag
válasz
De jó, hogy írtad ezeket, már kosárban volt, de akkor nem veszem meg
-
Beni2360
félisten
válasz
Devil Smile #2203 üzenetére
Mivel max 5 db lehet összefűzni ezért elég a 4 db toldó.
-
Devil Smile
őstag
válasz
Devil Smile #2201 üzenetére
bocs ez lemaradt h en ilyet rendeltem 5db ot ebbol 4be volt toldo az 5. be nem
-
-igu-
addikt
válasz
Devil Smile #1857 üzenetére
Ma reggel chat-eltem egy kínai kislánnyal. Kiderült, hogy a szeptember 11-én rendelt Blitzwolf kábeleim el se hagyták Kínát, visszafordították a csomagot. Refund+reorder, remélem, most sikerül.
-
maj-viktor
őstag
válasz
Devil Smile #1458 üzenetére
Közbe kibogoztam, ha jól látom holnap reggel 10-ig érvényes még a Blitzwolf IP kam kuponja
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6300u(4x2,9Ghz)8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,128-512GB SSD,Jó akku
- Thinkpad L13 Yoga Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő Ryzen 7 PRO 7730U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- Acer játékra is,17,3"FullHD,core i5,Nvidia 2/4GB VGA,8-16GB RAM,240GB-1TBSSD,Szép állapot
- 14") ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5(8X3,4Ghz)Vil.bill,16GBRAM,SSD,jó
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Samsung S23 Ultra 256/8GB Fehér / Új állapotban / Áfás számlávál / 12 hónap jótállás
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Zöld / normál állapotban / 100%-os akkumulátorral / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1145G7 I 16GB I 1TBSSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest