- Mobil flották
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
ilovedigweed
senior tag
Rákérdeztem a live chaten a visszatérítésre és azt mondták hogy három munkanap.
Aztán elnézést kért, hogy vegyem semmisnek az irományát mert miután utánanézett a csomag számnak azt látja hogy az le van szállítva és nincs visszatérítés.
Mondtam neki hogy bele se kezdjünk ebbe a beszélgetésbe mert kaptam egy emailt 21.én amiben azt írják hogy három napon belül visszakapom a pénzt. Azt mondta hogy screenshotoljam le ezt az emailt és küldjem el neki.
Miután elküldtem neki azt mondta hogy vegyem fel a kapcsolatot ugyanúgy e mailben azzal a személlyel akivel beszéltem. Ők majd többet tudnak mondani.
Egyébként a BGPay-re nem érkezett összeg. Bár nekem az aktiválva sincs.
Hétfőn küldök egy emailt fent nevezett email címre, bízva abban hogy nem kell várnom a elsejéig a visszatérítéssel.
-
zacci
aktív tag
Nincs elirva !
Itt kell probalkozni:
http://www.flytexpress.com/En/Home/LogisticsTracking#orderIds
BG-t addig zaklattam, amig adtak egy Flyt Express azonositot amire mar legalabb dobott valamit a gep. A DHL oldalan not found a CSxxxxxxxxxxDE
De most neztem, ha bedobjuk a DHL-es trackinget a Flyt-nek, akkor hoz eredmenyt. Nalam 16-an van bejegyzes. Remelem jovo heten feleled a DHL-es link, aztan hozza a jo magyar posta, mar ha nem lopja el a dhl.
-
warta
csendes tag
Én a fülest venném, de a kosárban 39.99-et mutat. Van ott egy kód (amiből azt sejtem, hogy erről van szó.
De sehova nem lehet beírni. Te hogy csináltad. Fizettél, és csak 9.99-et vont le, vagy mi?Jó, végül, megtaláltam a kuponkód helyét, de csak 50* lehetett használni.
-
vigyorgó
tag
Köszi főnök!
Egyébként várható szállítási határidőnek február 3 van feltüntetve. Ez reális lehet úgyhogy ma rendeltem meg?
Még egy apróság csak a biztonság kedvéért.
Privát valaki rám írt hogy az általa megadott linken keresztül vegyem meg a tabletet. Ezáltal kap ajándék pontokat. Meg is tettem. Ebből nem lesz hátrányom ugye? -
zacci
aktív tag
Fogalmuk nincs semmirol. Csak azt hajtogatjak, hogy ezen a trackingen lehet nyomon kovetni a csomit. A gond az, hogy a DHL rendszere szerint nincs is befoglalva a tracking. Tehat vagy fake a tracking, vagy elbaxta a BG es 1 szammal tobbet adott meg. Hiaba kertem, hogy pontositsuk a tracking szamot es nezzenek utana, szarnak ra es csak hajtogatjak a hulyeseguket. Megadtak egy Site-ot, amin nyilvanvaloan not found a tracking. 10 masik site is ezt allitja.
Not Found:
Your tracking info was not found, Possible reasons:
1: The carrier hasn't accepted your package yet.
2: The carrier hasn't scanned and entered your package tracking information into their system yet.
3: Your tracking number is incorrect or invalid.
4: Your tracking number has expired and removed from carrier's system.Semmi gondom nem lenne, ha befoglaltak volna a trackinget, de igy...
Siman hazudik a BG es kozben hasznalja a penzem.
Mind1, 02.07-re igertek a szallitast. Rateszek meg nehany napot (mert olyan jo fej vagyok) es nyitom a pp dispute-ot ha addig nem erkezik meg valahogy. -
Beni2360
félisten
Én ezekkel tisztába vagyok mit csinálnak de sosem az az összeg jött ki levonásnál amit én kiszámoltam deviza eladási árfolyamon. Ezért ha pár Ft eltérés van amikor Ft-ban is fizethető azt választom és akkor az annyi is marad. Az utóbbi időben nagyon mászik fel az EU értéke.
-
zacci
aktív tag
-
-=Jam=-
őstag
Ha én a Paypal fiókomhoz hozzáadott Erste Visa kártyámmal fizetem akkor 109117 Ft lesz.
Ezt nem tudod előre kiszámolni, mert majd akkor lesz elszámolva, amikor a tényleges terhelés megtörténik, 2-3 munkanap múlva. Ha addig gyengül a forint, akkor adott esetben rosszabbul is járhatsz. -
vigyorgó
tag
Tabletet szeretnék vásárolni, két típus között vacilálok.[erre a kuponra gondoltam az egyik esetében]
Első alkalommal rendelnék a Banggood-ról. Ezért elvileg kaptam 18 dollárt, de úgy látom csak 13 at vontak le a másik tablet esetében.
Ennél lejjebb nem tudom vinni az árat ugye? -
-
vitezlejszlo
őstag
Ezt látom a rendelt terméknél, ha rákattintok az Order Completed-re:
Order Submitted Dec/01/2019 12:52:16
Payment Confirmed Dec/01/2019 12:52:16
Order Processing Dec/01/2019 12:54:11
Shipped Dec/02/2019 21:41:31
Order Completed Dec/29/2019 12:29:40Ezek alapján feladták dec 02-n és én megkaptam azt dec 29-n. Ami nem igaz.
Ami igazán zavar, hogy a BG app azt írja, hogy "Logistics has confirmed delivery, thank you for shopping at BG". Szóval hogy valami miatt úgy gondolják, hogy kiszállították és örüljek.... A móka kedvéért a Tracking number résznél az szerepel, hogy "No logistics info temporary" és itt sosem volt más...
-
MrDerekas
addikt
Igen jól összegezted. Kb teszkó titok szintű a dolog és tényleg nem akarják megoldani. Főleg ha még mindig működhet így, mert a keleti piacnak még így is megéri. (?) Ugye most én is érdekelt voltam és picit utána nézelődtem. Jelenleg nagyon megugrott a dájcs posztnál eltűnt/nem kézbesített csomagok száma. Lehet keleten is gondolkodnak már egy úniós, de nem német monopól cégen. Van pár ország még rajtuk kívül.
-
MrDerekas
addikt
Záró gondolat a sztorimhoz. A mai napon megjött a Magyar Posta hivatalos válasza a számonkérésemre, melyben arról nyilatkoznak, hogy részükre még nem került átadásra a csomagom. Tehát jelezzem a feladónak, aki kezdeményezheti a csomag keresését a külföldi szállító cégnél.
Ezzel én el is engedtem, főleg hogy a pénzt már visszakaptam és sikeresen berendeltem egy RN8 4-128-at picit többért. De elszomorítónak találom, milyen sok csomag "tűnik" ott el nyom nélkül. Gondolom ezeket a cuccokat vehetjük meg zsákos kiszerelésben a jófogáson, mint zsákbamacska. -
ilovedigweed
senior tag
Tegnap rákérdeztem, hogy mi a helyzet a csomagommal és ezt a választ kaptam!
Dear Péter Kovács,
Thank you for your order.
About your order xxxxxxx ,we are sorry that you did not receive it.
We certainly understand your frustration that you paid for something and didn't receive after such a long time. However, could you please wait for 【7】 more days? We assure you that we will try our best to provide a reasonable solution if you still don't receive it after that .We really appreciate your patience and support.
All items being sold at Banggood are guaranteed to be delivered to buyers within 60 days for orders shipped to your country.
You could refer to this link:https://www.banggood.com/What-are-the-Shipping-Methods-and-Delivery-Times-_hi321
If you still don't receive your parcel after our processing time, please do not hesitate to contact us.
Ha jól számoltam szombaton jár le a 60 nap és akkor megint írok neki, hogy a biztosításra és a 60 nap leteltére hivatkozva kérem a teljes refundot.
-
Flashy
veterán
Gearbestnél annakidején az elektromos rollerekre kitalált vonatos teleportos szállításnak volt a neve valami "railway eu express for electric scooter", szóval nem azzal hozzák, hanem azt hoznak vele
csak ott nekem 19 nap alatt még fel se adták, utána volt 2 hónap a csendben utazás, meg még 1 hét Európán belül
-
vandor01
senior tag
nem értem mi a baj?
hisz a vilag ket legjobb cege kozosult abbol csak a tokeletes lehet?
- nemet posta a precizitás ikonja
- DHL az amerikai kapitalista multi-uthenger
itt nem lehetnek akadalyok!
minden automatizalva! számitogéppel tamogatva
ja csak hat az emberek! ha már nem jurgennek vagy stefánnak hijjak akkor? -
ilovedigweed
senior tag
Nem, azért írták, hogy nincs refound, mert a nyomonkövetésben az látszik hogy a csomagot kiszállították. Amivel az a probléma hogy rossz címre szállították. Viszont a nyomonkövetésben szerepel egy olyan sor is amiben azt írják hogy cím hiba miatt nem ki szállítható. Mégis kiszállították Romániába.
-
Karabuka68
újonc
Köszönöm!
Még azt szeretném kérdezni, hogy annak van jelentősége, hogy amit január elején rendeltem telefont, a hozzá kapott dhl azonosítót beütöttem a keresőbe és már december 20 óta élő:"Der Versender hat die Sendung bearbeitet. Wenn die Sendung bei DHL eingetroffen ist, erhalten Sie weitere Informationen."
Ez csak valami"specialítás" az EU PR-hez? Előre lefoglalnak küldeményazonosítókat ?
-
Karabuka68
újonc
Szia
Én is így jártam nov 18.i rendelést december 2-án lenyelte Feucht .
Voltam a postánál , ők is az látják , hogy dec. 2-án zsákba tették, illetve valamiért szerepel Szlovénia is beírva de nem tudják, hogy oda küldték vagy azon keresztül jött.
A Bangoodtól kértem ellenőrzést , azt írták pár nap az átfutás. Már az 52. nap de nem látok nagy esélyt hogy meglesz.
Közben január elején rendeltem egy másik telót EU PR-el sajna arra is DHL azonosítót kaptam, félek az is máshol köt ki.Ha esetleg nem EU PR-el rendelnék telefont hanem Priority Direct Mail-el jobb lenne?
Van valakinek erről tapasztalata?Köszi!
-
Igric
tag
Végülis érdekes vége lett a történetnek...felhívtam az ügyfélszolgálatot (posta) tegnap, ott azt mondták igazoló szelvényt kérjek a feladótól és akkor továbbítják a csomagot Veszprémből, anélkül semmiképp. Erre ma nagy meglepetésemre csengetett a postás a csomaggal, valahogy mégis sikerült kiigazodni saját magukon (a címzés és a nyomkövetési szám is helyes volt) csak valaki elnézte...😂
-
Andralin
aktív tag
Egy mobiltelefont rendeltem EU Priority Line opcióval, ami jó esetben két hét körül itt lehet.
Amikor megrendeltem, azt írta, hogy a várható feladás ideje 15 nap.
Megrendeltem, erre másnap az adatlapon átváltott arra, hogy In stock. Processing time:Ships in 24 hoursViszont a megrendelésemen 4 napja továbbra is azt mutatja, hogy Out of stock.
Most akkor van belőle raktáron, vagy nincs? Ha van, mert közben beérkezett hamarabb, akkor miért kell mégis kivárnom a jelzett 15 napot? Nem úgy lenne életszerű, hogy a beérkezett raktárkészletből először a várakozó, már kifizetett megrendeléseket teljesítik?
Amúgy erről lenne szó: DOOGEE S40 lite 5.5 inch HD IP68 Waterdrop Android 9.0
Ha muszáj, persze kivárom a 15 napot a feladásra. Csak idegesít, hogy másnap már bejött a készlet és mégsem postázzák amit már kifizettem. Azért nem mindegy, hogy 2 hét vagy 4 hét alatt ér ide.
-
nfer
tag
-
atos30
aktív tag
Nálam csak a paypal számla a lényeg, hogy ott megjelenjen. Külső bankba utalás annyira nem érdekes.
Most ellenőriztem:
Megjelent paypallon a jóváírás.
Banggoodon a státusz ' Refunded' lett. És most a rendelésnél is átláthatobb a folyamat. Látható lett, mikor lett rendelve és mikor lett ' Cancelled ' a státusz.Tehát ha valaki péntek reggel kéri a refundot, az hétfő reggel megkapja paypalre. 1 munkanap működik.
Refund kérésnél, ha nem jelenik meg érdemi információ és csak azt látjuk, hogy lezárt állapotú a rendelés, akkor várjunk legalább 1 teljes munkanapot. Ha hétvége is jön , akkor mint nálam a 4. - dik napon ellenőrizzük az állapotot.
-
atos30
aktív tag
Köszi! Ha tényleg 1 munkanap Banggoodnak, akkor szerintem legkésőbb hétfőn látnom kellene paypalon. Viszont dolgoznak paypalnél, mert más ügyben indítottam ügyet náluk és 2 óra múlva a paypalszámlán megjelent a jóváírás. Úgy néz ki nekik minden nap munkanap, vagy nem tudják ,hogy vasárnap van.
Banggoodnál tudom, hogy húzzák- halasszák amíg lehet a visszafizetéseket, csak a folyamatról nem igazán lehet informálódni. Még csak jelzés sincs a rendelésnél, hogy refund , vagy hogy mikor fog történni csak az hogy lezárva. Mintha ki se fizettem volna. Na majd beszámolok a folyamatról. -
Beni2360
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- HP EliteBook 820 G2 i5-8300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- ÚJ Gamer PC-k - készletről - azonnal - számlával - 2 év garanciával - www.olcsogamerpc.hu
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest