Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
vigyorgó
tag
Üdv!
Érdeklődnék mi a tapasztalat ha nincs nyomkövetési száma a csomagnak van e jelentősége kiszállítást tekintve?
Abból a szempontból érdekelne hogy az eltűnt csomagok nagyobb részének nem volt nyomkövetési száma esetleg?
Mivel nincs nyomkövetési száma a csomagomnak a csomag megérkezése előtt az appban jelzik még hol tart?Azért lenne jó tudni mert ha nem akkor nem nézegetném az appot ezügyben rendszeresen. -
vigyorgó
tag
Sziasztok!
Haylou GT1 Plus füleshez lenne valakinek kupon kódja? Köszönöm! -
vigyorgó
tag
Hát száz százalékosan nem tudom kizárni hogy nem nyomtam rá. Viszont én úgy emlékszem, hogy korábban talán egyszer rányomtam de kérte a megerősítést azt már nem adtam meg. Hiába váltom át angolra ez attól nem változik semmit. Esetleg nem lehet visszacsinálni, illetve nem kellene ezt jeleznem nekik a biztonság kedvéért?
Ok közben megnéztem a privátot akkor várunk holnapig -
vigyorgó
tag
[link] Xiaomi Redmi 8 Global Version
Már csak egy ember kell hogy teljes legyen a csoport! -
vigyorgó
tag
Mindenképp a Feucht-i csomagelosztón keresztül jön Kínából a csomag ha BG-ról rendelünk?
Sok kritikát olvastam ezzel Feucht-i csomagelosztóval kapcsolatban. Tablet miatt már kezdek én is parázni😳 -
vigyorgó
tag
GB-en január 21 én rendelt tablet tok már beérkezett Magyarországra. Január 23 án BG rendelésű tabletnél "Az ehhez a feladási számhoz tartozó küldeményhez nincs rekord" szöveget írja ki a csomag kereső.
BG oldalon repülő ikon mellett not found felirat.Ez még normális ugye?Nyugtassatok meg
26án lett shipped.ez a csomagszám:
CS640085513DE -
vigyorgó
tag
Nyert valaki ezzel a snatch játékkal?
-
vigyorgó
tag
Köszönöm mindkettőtöknek!
-
vigyorgó
tag
[link] MI A3 rajtam kívül nincs más a csoportban tehát még hat emberre van szükség ahogy látom
-
vigyorgó
tag
Egyébként van valami limit a játék részvétellel kapcsolatban?
-
vigyorgó
tag
válasz
szemmelver #15685 üzenetére
Szia!
Először veszek részt snach játékban.
Mi A3 ra kifizettem paypalon 3 ft-ot.
Most 2/7 -et mutat. Ha jól látom még erre a telefonra rendelkezésre áll 13 óra hogy még öten részt vegyenek. -
vigyorgó
tag
Sziasztok!
Ma kaptam meg a nyomkövetési számomat.
CS6400xx513DE
Ugyanaz a problémám mint az előttem írónak, akármelyik csomagkövetési oldalra megyek nem lát semmit szám alapján.
Kérjek én is új nyomkövetési számot? -
vigyorgó
tag
Nem gondoltam volna hogy két héten belül megkaphatom a rendelést.így elég gyors lenne a szállítás.
-
vigyorgó
tag
Köszi főnök!
Egyébként várható szállítási határidőnek február 3 van feltüntetve. Ez reális lehet úgyhogy ma rendeltem meg?
Még egy apróság csak a biztonság kedvéért.
Privát valaki rám írt hogy az általa megadott linken keresztül vegyem meg a tabletet. Ezáltal kap ajándék pontokat. Meg is tettem. Ebből nem lesz hátrányom ugye? -
vigyorgó
tag
Sziasztok!
Most adtam le a rendelésemet első alkalommal. Mi a menete általában mikor kapok nyomkövetési számot?
Emailban jött egy order szám gondolom nem ez az. -
vigyorgó
tag
Megvan mi volt a gond. Pechemre 500ft- al kevesebb összeg van a pp számlámon mint amire szükségem lenne a fizetéshez. A termékről levettem a biztosítás összegét mindjárt engedné fizetni. Viszont biztosítás nélkül nem merem megrendelni a terméket. PP ra kell utalnom megint, bukok pár napot de mit tudok csinálni
Köszönöm a segítséget mindkettőtöknek! -
vigyorgó
tag
válasz
MrDerekas #15156 üzenetére
Hiába nyomkodom rá a paypal logóra nem reagál semmit
log int nem látok a kártya regisztráció nál
-
vigyorgó
tag
Sziasztok!
Nagyon bosszantó dolog történt velem.
Első ízben vásárolnék a banngood ról .
Fel van töltve a PayPal számlám.
A termék fizetését akartam kezdeményezni. Banngood átirányított a paypalra, viszont egy olyan oldal fogadott ami kéri hogy adja meg a bankkártya számomat ami nekem nincs. Bankkártya nélkül nem is lehet rendelni a banngood ról?
Tudna valaki segíteni mert sürgős lenne -
vigyorgó
tag
Tabletet szeretnék vásárolni, két típus között vacilálok.[erre a kuponra gondoltam az egyik esetében]
Első alkalommal rendelnék a Banggood-ról. Ezért elvileg kaptam 18 dollárt, de úgy látom csak 13 at vontak le a másik tablet esetében.
Ennél lejjebb nem tudom vinni az árat ugye? -
vigyorgó
tag
Sziasztok!Teclast T30 tablethez tudna valaki kupont adni? Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest