- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
H.lacika #14834 üzenetére
Mikor írtál és hova milyen úton? 48 órán belül szoktak válaszolni. Azt látom hogy várható érkezésnek december 2 van írva, valószínüleg arra vonatkozik a lejárat. Mikulás tájékán nyaggatni kellett volna már őket.
Mivel január 6-án lejárt a 60 nap kérheted a refund-ot de mellékelj egy angol nyelvű felületről egy nyomkövetési oldal képet hogy a Feucht-i elindulás után nem érkezett meg sehova és így nem is került kézbesítésre és véletlenül nyomtad meg a megérkezés gombot. -
pn4hvq
senior tag
válasz
H.lacika #14828 üzenetére
Szerintem a feuchti bermudaháromszögben ellopták. De miért nyomtál rá, hogy megérkezett, ha nem?
Szerk.: DHL nyomkövetés. Ezt valaki hazavitte Feuchnál...
Szerk2: ha nem jutsz dűlőre a BG-vel és PayPallal fizettél, akkor ott kellene majd intézkedni és megpróbálni visszaszerezni a pénzt. De a "rányomtam az érkezett gombra" nem tudom, mit fog eredményezni PP-nál. -
válasz
H.lacika #13993 üzenetére
A CN18 nyomtatványról nem is hallottak?
És erről sem?
A POSTAI SZOLGÁLTATÁSOK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI
9.2.1. Általános szabályok
1/A) A külföldről Magyarországra érkező nemzetközi könyvelt postai küldemények megsemmisülése, teljes vagy részleges elveszése(tartalomhiánya), megsérülése esetén a feladó jogosult kártérítésre, kivéve,ha a feladó írásos bejelentéssel a címzett javára lemond a kártérítési igény érvényesítésének jogáról, vagy a postai küldeményt a 6.1. pont 5) bekezdése alapján a címzett tulajdonának kell tekinteni.
A 6.1. pont 5) A Posta a postai küldemény címzetti tulajdonlásának bizonyításaként elfogadja, ha a címzett rendelkezésére bocsátja a távollévők között kötött szerződésről a vállalkozásnak minősülő feladó által a jogszabály alapján részére,mint fogyasztónak adott, a termék adásvételével kapcsolatban ellenszolgáltatásként megfizetett teljes összeget is tartalmazó visszaigazolást (pl.: számlamásolat),és a postai küldeményhez nem kapcsolódik a címzett által a kézbesítéskor még megfizetendő további díjDe ahogy gondolod. Én leírtam azt hogy mit csináltam, igaz csak 2 ilyen esetem volt.
Ha a dolgozó nem ismeri a saját tevékenységére vonatkozó szabályokat az ügyfélnek még nem kell elhinni-e azt a mit a mond. -
válasz
H.lacika #13987 üzenetére
Nem nézniük kell, hanem a társ postától megigényelni a küldemény kutatását, hogy nézzenek utána, ez a kerestetés lényege. Eleve a DHL ezekre 10 napon belüli kézbesítést vállal, ha azt meghaladja az idő jogszerű a kerestetés.
A DHL 11.19-én valamilyen szállítólevélre felvette, kiadta szállításra és megtudják keresni hogy az a szállítmány mikor érkezett meg ide, vagy hol veszett el, vagy hol lehet.
Persze azért próbálkoznak az ügyfelet lebeszélni, hogy várja a sült galambot berepülni, mert van vele munka. Amiért talán fizetik is őket. Tiszta nyereség egy el nem végzett munkáért fizetést kapni. -
-
válasz
H.lacika #13975 üzenetére
Itt sem látsz ennél többet mint amit írtál? Nem a MP követőjére kell hagyatkozni.
Egyébként lehet hogy már megérkezett, de a MP követőjébe ezt csak akkor látod ha regisztrálsz az oldalukra és azután nézed a nyomkövetést. Ha látsz egységképző megérkezést akkor már itt van, csak nem kezdték meg a feldolgozást.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4TH: i7-6GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest