- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
kellerman
tag
válasz
vigyorgó #15801 üzenetére
Ezek a csomagok Feucht-i elosztóban tűnnek el vagy onnan kikerülve, pl Mo-ra szállítás közben? Ha a teherautó sofőr kap egy vonalkódos tételt amit átvesz, majd leadáskor nem olvassák le, akkor annak nem néznek utána? Ez nem egy mostani eset, évekkel ezelőtti kommentekben is látom, hogy panaszkodnak.
-
kellerman
tag
A csomagom már 1 hete úton van Feucht-ból, gondolom arra már keresztet vethetek.
Azóta rendeltem mást is EU p. line-nal, igaz kisebb értékű és CN raktárból jön, de azokat a DPD hozza ki. Mitől függ , hogy ki hozza? -
kellerman
tag
5 napja semmi változás, nem mozdul a csomag. DHL-nél lehet valahol reklamálni?
-
kellerman
tag
Nekem most változott meg a DHL-es csomagszámom, mint írtam egy 14 karakteres TN számot kaptam, ami most 13-as lett és az írja hogy Németországban van. Remélem nem tűnik el. 01.16-i rendelés
-
kellerman
tag
Most írtak vissza. Egy DHL-es linket adtak meg ellenőrzésre, de holnapra frissítik az infókat. Egyenlőre nincs semmi. Igaz még csak 1 hete adták fel.
-
kellerman
tag
Üdv.
EU priority line -al rendeltem csomagot, 1 hete. Még nem követhető le a csomag, gondolom azért mert még nem érkezett be az EU-ba. Máskor a GLS-el küldték a csomagot, ott legalább lehetett látni, hogy a szám alapján már elő van jegyezve a szállítás.
A mostani csomagszám formátum nem tudom melyik futárhoz fog tartozni, talán DHL?
CS6400xxxx11DE
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Apple watch Series 6 44mm cellular + extrák!
- Újszerű Samsung Galaxy Watch 7 40mm LTE ( esim ) , üzletből, Garancia
- Samsung Galaxy Buds 3 Ezüst! Bontatlanul garanciával!
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel, üzletből, garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- FRISSÍTETT ÁRLISTA - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók (ELKELT)
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest