- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Fotók, videók mobillal
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- VoLTE/VoWiFi
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android szakmai topik
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topikgazda
válasz ilovedigweed #15509 üzenetére
Neked is csak 2 munkanapjuk volt a 22 és 23, a harmadik 3.-án hétfőn lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz ilovedigweed #15352 üzenetére
Február 2-ig, ez + 2 nap.
01.31 lett volna az első munkanap, ami péntek. Február elseje és másodika az pedig hétvége, a szombati munkanapjuk meg olyan lett volna mint nálunk január 2.
Nem befolyásol semmit. A maximum 60 napnál nincs jelentősége 1 napnak.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz ilovedigweed #15295 üzenetére
Majd az OTP számládra fog érkezni a PayPal-on csak egy refund tétel szöveg lesz.
Bár azt írták hogy PayPal-ra megy azért nézz már rá a BGpay-re.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz ilovedigweed #15293 üzenetére
Hol várod a pénzt? Ha kártyával fizettél a PayPal-on keresztül az csak ott egy bejegyzés erejéig jelenik meg, a pénz megy vissza a bankkártyád mögötti bankszámlára, ha nem PayPal fiókon keresztül volt fizetve az megy szintén a bankszámlára, de nem mindig 3 munkanap. Ha van a számlához sms-értesítés a refund pénzekről nem mindegyik bank küld, hanme rá kell nézni a bankszámlára. Ha nem banki kártya volt akkor meg a 3 nap dupla lesz minimum.
De 21-én írtad útba indíthatták az ünnep előtt.
De a Chat működik ott rá tudsz kérdezni hogy akkor elküldték-e, arra tudnak válaszolni.[ Szerkesztve ]
-
ilovedigweed
senior tag
válasz ilovedigweed #15174 üzenetére
Hiába írtak 3 munkanapot, sajnos a visszatérítés még nem érkezett meg, gondolom nem is fog csak elseje után?!
-LG 27GN850 -INTEL Core i5-12400 -GIGABYTE B660 GAMING X -Kingston Fury 32GB Renegade RGB CL16 3600MHz -SAMSUNG 500GB 980 M.2 -FSP Hydro M Pro 700W -GIGABYTE RTX 3070 Ti GAMING OC -NZXT H510 Flow -Nzxt Kraken X63 rgb -Razer DeathAdder V3 Esport -HyperX Alloy FPS Pro -HyperX Cloud Core
-
Topikgazda
válasz ilovedigweed #15237 üzenetére
-
Topikgazda
válasz ilovedigweed #15234 üzenetére
2-3 nappal több az idő, mint a csehektől. Szintén GLS a várható szállító. De a 2-5 nap az egy kicsit túlzás. Inkább 8-10 nap a valószínűbb.
[ Szerkesztve ]
-
dudzsi
tag
Hello. Te hol látsz Cseh raktárt? Mert csak CN (Kína) meg UK van.
-
Topikgazda
Elsőbbségi nyomkövetős küldemény, de a szállítási idő rövidsége miatt nincs jelentősége a nyomkövetésnek. De Csehország még nagyon benne van az EU-ban, nem igazán érthető a kérdésed vám és áfa része.
[ Szerkesztve ]
-
MrDerekas
addikt
válasz ilovedigweed #14999 üzenetére
Ment pü
www.derekas.webnode.hu --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- https://logout.hu/bejegyzes/mrderekas/a_szkeptikus.html
-
MrDerekas
addikt
válasz ilovedigweed #14974 üzenetére
Nem biztos, hogy csere volt. Kapott egy rossz felcsipogást és ennyi. Vagy alapból rossz a követési számod. Ha letelt a 60 nap, megírod nekik, hogy nem kaptad meg a terméket és kéred a visszatérítést. Én épp két perce kaptam vissza a zsét.
www.derekas.webnode.hu --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- https://logout.hu/bejegyzes/mrderekas/a_szkeptikus.html
-
Topikgazda
válasz ilovedigweed #14972 üzenetére
Azt kérték hogy várj még 7 napot, a 60 napot a sold napjától kell számolni, az pedig az eladás.
Majd arra hivatkozzál hogy a kérésüknek megfelelően vártál még 7 napot, de még mindig el van veszve a november 19-i utolsó bejegyzéses küldemény hiszen nem érkezett meg sehová. -
Topikgazda
válasz ilovedigweed #14960 üzenetére
Nézd ha megakarják oldani akkor max 2 munkanap, de persze rákérdeznek és a DHL-nek biztos kell egy hét mire beismeri hogy elvesztették, ami egyértelműen olvasható.
3-4 naponta érdeklődnék hogy hol tart a vizsgálat.
Nálam amit utoljára elhagytak azt 1 hét után "igazolta a logisztikájuk".
Mivel csak egy volt így nem tudok bővebb statisztikával szolgálni.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz ilovedigweed #14942 üzenetére
Nem azt írtad hogy EU raktár volt? A Ship From után ami van írva az számít. UK, CZ, ES, FR akkor 30 nap. US esetén is itt szokott lenni, az AU nem valószínű, de ezekre is 30 napot írtak.
És így:
If you have not received your item(s) beyond this time, you are eligible for a full refund after we have conducted a postal investigation.
Ha a szállító is visszaigazolta hogy elveszett, a DHL mit tud benyögni arra, ami általában maximum 48 óra, de inkább 24 órán belül ideérkezik.Reggel 9:00-kor indul és itt érkeztetik aznap 23:18-kor. Nálatok meg hetekről van szó.[ Szerkesztve ]
-
MrDerekas
addikt
válasz ilovedigweed #14942 üzenetére
Az ebben írtak szerint igen. Két hete nekem ezt linkelte az ügyintéző.
-
MrDerekas
addikt
válasz ilovedigweed #14935 üzenetére
Igazából nem 60 nap után, de ha 54 napja nem mozog a saját kicserélő központjukba, akkor - főleg miután biztosított a csomag - jogosan mutogatok a szállítóra. Mármint hogy nem én nem vettem át, nem én címeztem el, illetve semmilyen hatásom sincs a kiszállításra, ergo felelősségem sincs, miután nem az én hibámból nem teljesül a kiszállítás. Mivel te is biztosított csomagot vársz, vitás esetben nekik kell bizonyítani, hogy az általad megadott szállítási címen kézbesítésre került a csomag. Ha ez nincs meg, akkor refund. Ha az nem történik meg, akkor a PP védelmét kell felhasználni, ahol garantált a te kártalanításod, aztán a PP majd behajtja az eladón a pénzt.
Egyébként eddig, mindig korrektül intézték a vitás/garanciális ügyeimet. a GB már sokkal filléreskedőbb. Szóval kíváncsi leszek erre a három munkanapra, hogy megkapom-e a pénzemet.Szerk:
(#14936) V/ Nekem még mindig Feutchban van. November 21 óta.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz ilovedigweed #14935 üzenetére
Ha EU-n belüli raktárból indult akkor 30 nap egyébként meg 60 után ha nem kapod meg, a pénzed visszajár, ezt vállalták, teljesen mindegy hogy ki a felelős a késedelemért, az elvesztésért. Persze elsőként győzködnek a postával de ha elindult Feuchtból, de ide nem érkezik meg max 5 napon belül akkor nincs jelentősége.
-
MrDerekas
addikt
válasz ilovedigweed #14921 üzenetére
Nekem elvileg ma sikerült lezárni egy hasonló ügyet. (Nyugtával a napot...) November 12-én feladott Redmi Note8 a mai napig a dájcs poszt déháelnél van az asztal sarkán. A mai napon még bepróbálkozott a hölgyike, hogy amennyiben mégis megérkezik a cikk visszatérítés után, akkor azt ismét kifizetem. Felvilágosítottam, hogy ezért (is) kértem csomagbiztosítást (is) és rávilágítottam, hogy így 62 nap után talán a T. szállítóé a felelősség. Rengeteg csomag parkol ennél a német postánál egyébként. Amúgy meg vérlázító, hogy egy EU priority line szállítás esetén is 60 napot kell kivárni. (Most ha 3 napon belül meg is jön a lóvé, vakarózhatok, mert olyan áron vettem meg 11.11 akcióban, amit mostanság sehol sem látok kuponosan)
[ Szerkesztve ]
-
gixxergabi
senior tag
válasz ilovedigweed #14915 üzenetére
2 csomag 2 különböző szám, teljesen külön kezelik, sztem ez semmit nem jelent...
-
Topikgazda
válasz ilovedigweed #14911 üzenetére
Ha a Banggood nyomkövetése nem mutatja hogy Romániában van kézbesítve, akkor olyat mellékelsz ahol az is látszik és beírod hogy a két ország nem azonos, mert magyarországi címre kellett volna jönni
-
gixxergabi
senior tag
válasz ilovedigweed #14911 üzenetére
Sztem csak más számát adták neki, az ő csomagja meg még utazik...
-
Topikgazda
válasz ilovedigweed #14909 üzenetére
Amikor reklamáltál náluk akkor már írtad hogy rossz a nyomkövetési szám, ez nem a te csomagod, mert nem Magyarországon hanem Romániában kézbesítették, csatoltad képet a nyomkövetésről és mellékelted hogy a pontos cím amire rendelve lett az micsoda és erre írták hogy nincs refund, nincs újraküldés?
Tényleg ennyire hülyék? Jó volt az angol fordítás?
De annyit tudj hogy a webshopban a reklamáció és azzal egyidőben a PayPal-on a reklamáció ugyanarra a vásárlásra nem mehet a kettős kártalanítás elkerülése miatt. -
Topikgazda
válasz ilovedigweed #14902 üzenetére
Ezek szerint nem a Banggoodnál kezdtél el reklamálni? Ők mit válaszoltak?
Mindig akkor megyünk a PayPalhoz hanem jutsz egyességre az adott eladóval.Amit kiderítettél leírod nekik, leírva hogy hova kellett volna szállítani, mellékeled a nyomkövetési információkat, ha megkapják a futár cég nekik is megerősíti ezt, akkor természetesen jár az újraküldés vagy valami. -
ptesza
senior tag
válasz ilovedigweed #14902 üzenetére
Ez érdekes a Pay-Pal részéről. A szállítási címet ők is megkapják fizetéskor. Mekkora összegű rendelés ha szabd megkérdezni? Ismered a romániai címet?
-
qqzs
őstag
válasz ilovedigweed #13484 üzenetére
Mert eubol egyszerubb gyorsabb. De lattam van cr10s is.
Eladó: GTS450
-
qqzs
őstag
-
Topikgazda
válasz ilovedigweed #13480 üzenetére
Lesz-e olcsóbb? Nme tudni
Ha EU Priority Line a szállítás akkor nem lesz +költség
A pontjaidat kuponra is válthatod és nem kell megvenned hogy lásd mennyi pontot enged felhasználni. Kosárba rakod azután a Proceed to Checkout és a BG Point (Available points) alatt beírod, ha a Redeem-re kattintasz akkor látható a beszámított érték, azután a Banggood logora katt, majd a kosár és törlöd belőle -
Thoty
senior tag
válasz ilovedigweed #11763 üzenetére
Elég, ha válaszban megírod nekik, hogy elfogadod, és refundolni fognak.
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz ilovedigweed #11763 üzenetére
A 14 napos elállást választva vissza kell küldened a terméket.
14 days return to us
If you are not satisfied with your purchase and the product is still in brand new conditions, we can arrange a partial refund, which will cover the price of the item minus the shipping fees. You will be responsible for paying the return shipping fees.
If a product is damaged or not working, please refer to our 14 Days Product Guarantee or to the warranty of its category. The return package should contain all the accessories of this product, which should still be in a good condition.
NOTE:
For the item if you need return,please contact customer service before.Banggood will not be responsible for returned item(s) without notifying us in advance.If you find yourself in this situation, please do not hesitate to contact us to submit your claim.
Szóval fel kell venned velük a kapcsolatot, hogy hova küldd vissza, azután minden pénzt visszakapsz. A vissza szállítási költséget pedig a PayPal-tól a feladás után rögtön igényelheted.
Persze ilyen esetben választható a 7 days DOA product guarantee is, ha az átvétel utáni 7 napban derül ki a hiba.
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz ilovedigweed #10344 üzenetére
Vannak a kézhezvételtől számolt garanciák, azok fogynak el a napok múlásával. Viszont ha olyan nyomkövetésed van hogy alá kell írni, akkor tudod igazolni feléjük a garancia kezdetét, így azért nem akkora probléma.
-
Topikgazda
válasz ilovedigweed #10186 üzenetére
Lehet hogy a mobil appban jó, az lényeg hogy akkor választod itt, ha a következő képernyő még valami összesítő ellenőrizd hogy az van-e jelölve. De spórolhatsz egy kis pénzt ha $-ban fizetsz, mert a Banggod árfolyam váltása az rosszabb mind a bankodé.
Ha van egy US$159.99 $-os tételem, most akkor én 46242 Ft-ot fizetnék érte, ők meg 46797 Ft-ot szednének le a kártyámról.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz ilovedigweed #10184 üzenetére
Nem, mert az EU raktáraknál nem ez a szállítási mód. A végső fizetésnél kell konkrétan választani, nem a kosárba pakoláskor.
Nem tudom mit akarsz megvenni de 41,26 USD összköltségig (száll+vételár) nincs áfa fizetésPl EU raktár szállítási módjai
és HK vagy CN raktár,
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Tesla topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Interactive Brokers társalgó
- Elektromos cigaretta 🔞
- Autós topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok