- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Kikristályosodik a Razr 60
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fancy-boy
addikt
válasz
turbokappa #60926 üzenetére
Újonnan vettem az Aqua Computerben kb 2.5 éve, de eddig nem nagyon nézegettem, hogy forog-e.
Azért is néztem rá, mert leakarom cserélni.
Egyébként nem ez a lényeg.
Az eredeti kérdésre szeretnék választ, egy hozzáértőtől.
"A kártya még garanciális de ez lehet csak BIOS vagy csatlakozási probléma? Pl. tápegység." -
Fancy-boy
addikt
válasz
trancemusic #60921 üzenetére
-
Fancy-boy
addikt
válasz
trancemusic #60921 üzenetére
Természetesen az csak egy pillanatkép, folyamatosan emelkedett a hőmérséklet, de mivel nem megy a ventilátor, inkább lekapcsoltam 70 fok környékén.
Tuti nem, de kipróbálom az általad említett programok valamelyikével. -
Fancy-boy
addikt
Lenne egy MSI GTX 650ti videokártyám és azt vettem észre, hogy nem megy a ventilátora.
A kérdésem az lenne, hogy ezek szerint hibás vagy hogyan tudnám kideríteni?
Elindítottam egy FurMark nevű programot és közben ment a GPU-Z is.
A FAN Speed % folyamatosan nőtt, viszont az RPM az 0 maradt és valóban nem indult el a ventilátor.
A kártya még garanciális de ez lehet csak BIOS vagy csatlakozási probléma? Pl. tápegység
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI RX 580 8GB GDDR5 256bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- MSI GTX 1060 3GB GDDR5 192bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- Gainward Panther RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X 256bit!! Beszámítás megoldható!!!
- Eladó ! /Jótállással/ RTX 3060Ti 8GB videókártyák! (EVGA, Founders Edition, Palit)
- Videokártya pasztázás és padolás csúcsminőségben!
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy S24FE 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest