- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csacse
tag
Sziasztok!
Néha mikor már 1 órája játszok és pörög a gpu, az eggyik venti hangosodik.
Gigabyte gtx 660 2gb oc. Kipucoltam tegnap meg beállítottam fix 55% ra Afterburnerbe. Mert 60 % felett kergült meg korábban. A lényeg hogy most nem csinálja. Tudok valahogy még javitani a helyzeten a portalanításon kívűl? Vagy csapágyas lesz és kinyiffan? Az a fura hogy van egy gts 450 em szintén gigabyte és semmi baja a hűtőjének pedig régebbi sokat ment kártya.Köszi a segítséget sziasztok.
-
Csacse
tag
Sziasztok!
Adva van egy zotac gtx 285 nvdiver 342-el. A furmárk tesztet bírja de a játék alatt kipurcan 75 c* on ( sötét kép néha bevillan aztán kékhalál) újrapásztáztam és a hővezető lapokat is kicseréltem a memóriachipeknél.
Ötlet? 6-7 éves kari, a végét járja? -
Csacse
tag
válasz
trancemusic #59725 üzenetére
sajna a lapnak ez a teteje
Amd Phenom x4-9850
-
Csacse
tag
válasz
trancemusic #59721 üzenetére
ő... ez melyik phenom?
AMD Phenom II X4 940?
-
Csacse
tag
Sziasztok!
Melyik amd proci tud kihajtani egy ilyen videokarit?
Gigabyte GTX 660 OC 3GB
amd phenom esélytelen?
-
Csacse
tag
Sziasztok!
Lehet tudni mit ad ki az intel az xeon e5 2699 v3 után? Vagy ezzel a procival vége az e5 26xx szériának.
Köszi
Üdv Józsi -
Csacse
tag
Sziasztok!
Van jelentősége annak hogy egy vga kártyát pci-e 3.0 16x vagy 8x-es buszba teszek?
ha igen mi?Köszönöm a választ
Üdv Józsi -
Csacse
tag
Egy egy nagy PIROS pont pcgamer01 nek és hardtechno92 nek amiért felajánlották hogy kipróbálhatom a gépükben a nemrég vásárolt GTX660 videokártyát! Ami nálam nem ad képet. Köszönet érte!
-
Csacse
tag
válasz
hardtechno92 #40000 üzenetére
A videokártyához egy 6 pines csatlakozást kell bedugni. Ami van is a tápon természetesen. Honnan újítsak most egy tápot
-
Csacse
tag
Sziasztok! Tegnap vettem egy Gigabyte GTX 660 2GB OC kártyát és nem kapok képet. Felpörög a vinyó a coolerek (a vidókarié is) és nincs kép se bios hibaüzenet.
Egy Chieftec gps-400aa-101a tápom van a többi:
ASUS P5VDC-X. Intel dual core 3 Ghz, 2 GB Ddr2 ram, GTX 660
Mi lehet? A táp nem bírja vagy az alaplapom régi? -
Csacse
tag
Szép estét mindenkinek!
Szeretnék venni hamarosan egy Gigabyte GTX660 OC 2GB karit de láttam hogy az energiaigénye 450 watt. Akkor ez most azt jelenit hogy kéne vennem hozzá egy nagyobb tápot? Most alap 300 wattossal megy a gépem. A rákötöm leéghet vagy el sem indul?
Köszönöm a válasz
Sziasztok
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest