- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csupingo
veterán
válasz
vranyek #63674 üzenetére
Az új ghost-ban 5 fps-sel az 1060 a gyorsabb, érdekes módon. Idézet Szabi-tól.
-
MK VII
veterán
válasz
vranyek #63411 üzenetére
Érdekesek ezek az arányszámok amiket írsz.
Csak AMD kátyáim voltak, egyetlen egy főtt meg, egy HD6950, de azt én főztem meg, mert elromlott a gyári venti és kicseréltem házi megoldással.
Sok havernak is AMD-je van, egyiktől sem hallottam vissza még ilyet... Természetesen előfordul, de nem ilyen nagy számban mint írod.
Általában memória megy tönkre rajtuk, nem a gpu. -
Csupingo
veterán
válasz
vranyek #62243 üzenetére
Ezt találtam: "Apple Mini DVI to VGA Adapter (m9320g/a)
Az Apple Mini-DVI VGA adapter kompatibilis az iMac (Intel Core Duo), a korábbi MacBook modelek, valamint a 12 inch-es PowerBook G4 számítógépekkel. Az adaptert a számítógép Mini-DVI portjára csatlakoztatva, a VGA csatlakozóval és egy VGA-VGA kábellel (mely külön megvásárolandó) kivihető a számítógép képernyőjének tartalma hagyományos régi típusú, CRT monitorokra, illetve a VGA csatlakozóval ellátott projektorokra." E szerint analóg jel is van a mini dvi-n, de még mindig nem vagyok ebben teljesen biztos. Ezt kéne valahogy kinyomoznod és akkor egy ilyen kábel is jó lenne.
-
Csupingo
veterán
válasz
vranyek #62233 üzenetére
Ha ide bekérdezel, talán tudnak segíteni. Lehet, hogy ez a mini dvi tud analóg jelet is, akkor elég az a kábel.
-
Csupingo
veterán
válasz
vranyek #62230 üzenetére
Ha neked dvi-d van, akkor nem jó, mert ez egy analóg átalakító, ami nem csinál semmit a digitális jellel, ezért nem tudod használni. Ez akkor lenne jó, ha dvi-i lenne a gépen, mert az analóg jelet is tud küldeni. A dvi-d -hez sajna, aktív átalakító kell. Mi a gép pontos típusa?
-
Csupingo
veterán
válasz
vranyek #62226 üzenetére
Ilyenre gondolsz? Itt is. Hdmi nincs szabadon? Az olcsóbb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Anime filmek és sorozatok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Xbox tulajok OFF topicja
- Gaming notebook topik
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest