- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
xPraetoriaNx
senior tag
válasz
Csacse #59740 üzenetére
Eddig jól ment?
Sajna vannak játékok amik igen szarul használják ki az erőforrásokat... Adott esetben ugyanattól a fejlesztőbrigádtól. Én pl Blizzard játékoknál tapasztalom azt, hogy World of Warcraft 1080p-ben közepesnek mondható (6/10) beállítás mellett gyakran leesik 60 fps alá, úgy, hogy lényegesen nem hajtja meg annyira a VGA-m, mint Overwatch, ami viszont cserébe megy gyönyörűen 1080p-ben Ultrán 60fps-sel... Százalékos kihasználást nem tudok mondani most így fejből, de arra emlékszem, hogy WoW alatt tizenvalahány fokkal volt "hidegebb" a GPU mint Overwatch alatt, mégis szarabbul futott...
-
-
bobalazs
nagyúr
válasz
Csacse #52461 üzenetére
Nem feltétlen venni észre hogy x8 vagy x16-on megy a masina.
Referencia. -
TechN7ne
nagyúr
válasz
Csacse #40005 üzenetére
Én nem tudok olyanról,hogy ne menne. PCI E foglalatok visszafele is kompatibilisek....
Szerk.: hardtechno92-nek lehet igaza van,ez még a legelső PCI E kiadású lapok közé tartozik,van rajta még AGP-s is...
A lényeg,próbáld azért ki más gépben a kártyát,mondjuk a te gépedhez meg semmi értelme nem lenne,mert a negyedét nem tudnád kihasználni. -
hardtechno92
tag
válasz
Csacse #40005 üzenetére
Mondom, alaplap... eleve 4x-es PCI-e tud. tehát semmi értelme annak a 660-nak. nem csodálom, hogy nem indul Az X550 meg régi kártya, 1.0- PCI-e támogatással, amit a lap is tud. Elméletileg lefelé skálázódhat a csatoló, vagyis adott a GTX 660 ami PCI-e 3.0 >2.0 >1.0 foglalatban megy, de a Te lapod annyira régi, hogy csak 4x-es módot támogat. Újabb lapban biztosan menne a kártya, ez az én véleményem
-
hardtechno92
tag
válasz
Csacse #39999 üzenetére
Hali, 400w szerintem kevés oda. egy vagy kettő tápcsatlakozó van rajta ? (mert akkor mind a kettőt be kell ám tömni) Én kipróbálnám nagyobb tápegységgel az fix.
Az én problémám pedig [ez]. Már vagy 3 alaplapban próbáltam és 8xos sebességgel hajlandó működni. Lepucoltam a PCI-e csatlakozót alkohollal, de semmi, próbáltam régi drivert semmi, új BIOS-t, semmi. A mostani lapom PCI-e 3.0, de ugyan ezt csinálta PCI-e 2.0-s lapban is. A lapomon van 2.0 PCI-e csatlakozó is, de az 4x-esen megy, mikor abba tettem PCI-e 1.1@4x írt a GPU-z. Menthetetlen a kártya ?
-
nonsen5e
veterán
válasz
Csacse #39210 üzenetére
A kártyához ajánlott minimum tápegység 450 watt (általában ez mindig magasabb annál mint amennyivel simán elmegy). A kártyának a maximum energiafelvétele az 140 watt. Gondolom az a 300 wattos táp nem a legmárkásabb, persze lehetséges az is... Én nem erőltetném bele, lehet valami takarékosabb processzorral (intel core i széria) pont neccesen elbírná, de nagyon a hátérérteken van.
Alapüzemmódban nem történne semmi, de ahogy elkezded kihasználni a géped erejét (terhelve van, játék pl.) a kép meghülyülhet mivel a tápegység nem tud eleget leadni, de rosszabb esetben el is füstölhet az egész...
Nem ajánlom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Házimozi haladó szinten
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Call of Duty: Black Ops 6
- Mindenki Z Fold7-et akar
- További aktív témák...
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest