- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
flash-
veterán
válasz
Doblós #59134 üzenetére
vagy itt a hűtéssel lesz valami gond, pl. hwmonitort indítsd el és úgy játssz, az ugye naplózza a max hőfokot stb..
én pont tegnapelőtt jártam úgy hogy visszavettem a vga hűtését afterburnerrel, aztán nem értettem hogy a megszokott fps helyett miért akad a division,aztán ez volt a megoldás..
de különben meg próbálj egy formatot ha lehet,mert egy hibát sokszor több idő megtalálni mint belakni egy új rendszert+feltenni a szokásos programokat...
-
MK VII
veterán
válasz
Doblós #48412 üzenetére
A catalyst-ot nem sikerül telepíteni akkor a játékok,hogy mennek tökéletesen?
Milyen játékokkal játszol? Mert mondjuk,ha tetriszezel akkor elképzelhető,hogy rendesen működik,de egy FC4 vagy akármilyen normális játék catalys-t nélkül elég nehezen tud működni.
Amúgy nekem is volt olyan,hogy másik gépet dugtam a monitoromra és nem teljes képernyő szélességben jelenítette meg a képet. Viszont a catalyst-en belül kellett a kiterjesztést állítani és máris jó volt.
Viszont,ha nem megy fel a catalyst akkor állítani sem tudod.Nem lehet,hogy az R9 előtt másik kártya volt a gépben és nem távolítottad el megfelelően annak a driver-ét?
Próbálj meg minden vga drivert teljesen eltávolítani és utána próbáld felpakolni a catalyst-et.. Esetleg nézd meg,hogy a .NET keretrendszered friss-e,mert az is lehet ludas! Egy windows frissítéssel kezdeném a helyedben aztán utána a driver.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Google Pixel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Androidos tablet topic
- Programozás topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple MacBook
- Milyen autót vegyek?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3105
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest