- Yettel topik
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pandras83
őstag
válasz
Jack Oneill #91841 üzenetére
1. Ugyanez mehet nvidia appal is, de a célra a legjobb az MSi Afterburner + RivaTuner duo. Alulfeszelés + maxolt fps + monitoring egy helyen.
2. Magasabb frekis monitorral még jobb lesz az élmény, "folyékonyabb" a mozgás, feltéve ha bírja a hardver és nincs nagy min-max fps ingadozás.
-
pandras83
őstag
Sziasztok
Egy ritkán előforduló, de annál bosszantóbb gondom van és a vga-ra gyanakszom. Nyersen fogalmazva, mintha hosszabb leállás után a vga nem lenne hajlandó elsőre normális képet adni. Az elmúlt egy évben háromszor történt eddig, hogy indulás után az uefi start logo megjelenik, és utána artifact-szerű zöldes szarok (minden esetben különbözőek) főleg a képernyő alján, a kép többi része sötét. A lapon a vga led folyamat világított, a windowsba innen nem töltött be (vagy legalábbis nem láttam mi történik) és csak a hard reset segített, utána minden ok volt. Azt hiszem, mindhárom esetben hosszabb leállás után történt, amikor 8-10 órán keresztül nem volt bekapcsolva a gép.
A bios a legújabb, nem beta az alaplapi driverek, vga driver stb minden up-to-date. A cpu és a vga alul van feszelve. Gyorsindítás uefiből és winből is kikapcsolva. Kivettem a kártyát, visszaraktam és átnéztem a csatlakozásokat is. Mindent monitorozok, a gép működése egyébként optimális. A tápom már hetedik éves, a vga mellett ő is gyanús. Remélem nem lesz legközelebb, de ha mégis akkor megpróbálok egy fotót lőni, háta látott valaki hasonlót.szerk: A vga-ra egy tv is rá van kötve hdmi-vel a monitor mellett ami dp-vel. Lehet hogy a tv-re akar néha bootolni, ahogy valamiért néha játékok is a tv-t látják elsődlegesnek? A windowsban természetesen a monitor a első.
-
pandras83
őstag
válasz
Árpi001 #91455 üzenetére
A kártyára és a hibára keresve ilyet is találtam:
"Also, a green screen to Windows death is often an indication of insufficient power to the GPU."
A táp csatlkaozói jól bent vannak a kártyában? Elegendő a táp a 180-200+ W-os tüskéknek? Mik a főbb alkatrészeid? (cpu, lap, ram, táp, kártya pontos nevei)
-
pandras83
őstag
szerk: ja bocs. ezt nem ide
-
pandras83
őstag
válasz
pkornel #90908 üzenetére
Fontos lenne, hogy a DDU-t lefuttasd a szükséges módján, aztán adj neki friss drivert. A GPU bios cserét pedig azért kérdeztem, mert ASUS TUF modelleknél megoldott hasonló gondot ez a módszer.
how to use DDU Chrome fordítással
szerk.: a 6-os lépés nálad INTEL helyett értelemszerűen az 5700XT lesz -
pandras83
őstag
válasz
Teasüti #90810 üzenetére
Vágom hogy max pár % szokott lenni a különbség, de a Doom vs 6500xt problémára rákeresve ezt találtam.
Nálam az van, hogy egy hete B350-ről (3.0) B550-re váltottam és a teljesítmény ugyanolyan baba, de pl az Insurgency Sandstorm végre tényleg microstutter-mentes. Apró örömök, ugye. -
pandras83
őstag
válasz
mefistofeles #90809 üzenetére
Hát a Doom-ot nem vágom, de más friss AAA címbe nem mennék bele ezzel a kártyával már. Láttam hogy szívesen csencselsz, lőnék a helyedben 3060 12gb-ot azt jónapot. Ott a pcie izé sem lenne gond.
-
pandras83
őstag
válasz
mefistofeles #90807 üzenetére
-
pandras83
őstag
válasz
mefistofeles #90805 üzenetére
Milyen pontosan a kártyád és a lapod?
-
pandras83
őstag
válasz
BlackGoku63 #90591 üzenetére
Részemről továbbra is max 4070tiS a tipp, pedig már az sem egy olcsó opció. A 12700K 1440p-n még 2-3 évig elég gyors lesz hozzá. Az meg, hogy az Alan Wake 2 meg az SH nem fognak 165 fps-el futni 165Hz-en, hát istenem, valahogy csak elalszol aznap is.
Minden tiszteletem kolopele kollégának, de vrr monitor használóként csak pislogok ezen a "különben minek" hozzáálláson. Mármint nem ördögtől való, de az ilyenfajta maximalizmusnak max akkor van értelme, ha valaki pénzt is keres a játékkal (nagyban versenyez és streamel) és szüksége van az összes létező-megvásárolható előnyre.
-
pandras83
őstag
válasz
BlackGoku63 #90588 üzenetére
Dehogy hajt ki, én sem értem hogy miért kellene neked 4080super meg 4090. Emberek olyan lazán dobálóznak a 4090-el mintha valami átlag gamer opció lenne.
-
pandras83
őstag
válasz
BlackGoku63 #90581 üzenetére
Vitatható, meg talán még korai leírni de szerintem a 4070 inkább egy bivalyerős 1080p kártya, vagy azzá degradálódik éppen. VRR 1080p monitorhoz ideális, de az Alan Wake 2 maxon pl már kifingatja és a SH-ben is hasonlóan teljesít. Persze van frame gen meg dlss, de pl a frame gen nálam eddig csak a Horizon Forbidden Westben működött hibátlanul. Ha van rá keret, a 4070ti Superre célozz. 12gb vram egyébként is kevés maxos 1440p gaminghez.
-
pandras83
őstag
Mármint befejeződik a driver telepítése és a win újraindítja magát vagy eldobja magát a gép és hirtelen újraindul a semmiből?
szerk: hülyeségnek hangzik, de redditen hasonló gondokra hdmi vagy dp kábel cserét írtak. Illetve meg lehet próbálni másik táppal, ha az bírja a 300W fölötti spikeokat. Volt korábban hirtelen rendszer leállásod vagy bármi fura ha épp csúcson járt a gép?
-
pandras83
őstag
Nálam ez a vga-hdmi (aktív) átalakító dolog ideiglenesen megállta a helyét anno, de néha - jobb esetben - csak kép nem volt, néha pedig artifactos képpel, villogással sokkolt. Rendszerint megigazgattam az átalakítót és voila rendbejött. Ha teheted, tegyél próbát egy hdmi-s monitorral.
-
pandras83
őstag
válasz
egyedülülő #89642 üzenetére
Szvsz csak akkor javasolt 2024-ben a 3090, ha bitang jó áron van és tudod tesztelni vagy valahogyan meg tudsz győződni róla h patent a kártya. Vram melegedéses problémákról pl láttam videót ezzel a konkrét típussal.A bánya pedig pont a vram-ot terheli.
-
pandras83
őstag
válasz
egyedülülő #89639 üzenetére
6 hónap csákányos msi 1070 gaming x-et vettem anno féláron, bomba jó kártya, 4 év használat után kentem újra és még ma is megy az unokaöcsémnél. Szerintem ez a típustól is függ, h meddig bírja, vagy h mennyi a kockázat. Milyet vennél pontosan?
-
pandras83
őstag
válasz
NJanika #89257 üzenetére
1. Milyen hűtésére gondolsz a vga-nál? Custom borda+ventik a gpu nyákra vagy ház hűtés upgrade-re?
2. A gpu ventik mennek 100%-on? Vagy a gpu kihasználtsága 100% ? Előbbi csak akkor gond ha nem vagy süket, az utóbbi pedig gpu limit, amiről neked kell tudnod hogy "jóvanaz" vagy fejlesztesz.
-
pandras83
őstag
válasz
Csabi000 #89235 üzenetére
A hőmérsékleteket érdemes lenne tudni. Ha megoldható, telepíts egy hwinfo64-et és huzamosabb játék után (ameddig bírja fagyás nélkül) dobj be ide egy ilyen hw screent a gpu-t érintő részről:
Kártyacsere után ddu-val gyalultál egyet? Win reinstall volt? Msi Ab-ben próbáltál user def. venti görbét állítani?A "rossz" kábel talán nem okozott gondot és az is könnyen lehet, hogy egy pasztázás-hőpadcsere megoldja a hangos ventik gondját. Már ha nem krepegve hangosak.
-
pandras83
őstag
válasz
kolopele #89115 üzenetére
Bocs tőled is meg ricsip-től is a szarkazmusért és a leegyszerűsített válaszért. Csupingo kolléga itt írja fentebb a pontos választ.
Az meg szerintem is teljesen normális hogy csúcs vga-val tesztelnek, de ha a user csak ez alapján választ, akkor lesz neki nagyobb gondja is mint a cpu-vga arány.
Aki nem "kezeli a helyén dolgokat", az így járt. Nem is értem miért aggódsz a "user" miatt. Aki nem megy utána a legalapvetőbb infóknak és/vagy nem tanul a hibákból, annak nem való semmilyen gép, nemhogy egy gamer pc.
-
pandras83
őstag
válasz
kisza25 #88936 üzenetére
Reddit-ről:
"Yeah, turns out I need to disable amd integrated gpu from my ryzen 2400G in device managers. Thank you, the game is working now."Olvastam, hogy próbáltad letiltani az igpu-t, de ha jól értem nem sikerült. Szerintem ez lesz a kulcs. Letiltás után volt reboot?
-
pandras83
őstag
válasz
kisza25 #88930 üzenetére
Ez alapján inkább BFV issue ez, mint hardverrel kapcsolatos probléma. CC Cleanert meg DDU-t javasolnak.
-
pandras83
őstag
válasz
ricsip #88708 üzenetére
Nemrég cseréltem 1070-en padokat, de nincs semmilyen precíz mérőeszközöm, ezért rendeltem 0,5-ös, 1-es és 1.5 mm-es padokat, ezeket kombinálva sikerült a megfelelő vastagságokat összehozni. Azt nem állítom, hogy a hőátadás ugyanolyan jó így, de eddig abszolút hibátlannak tűnik.
-
pandras83
őstag
válasz
makszutov.hu #88476 üzenetére
Ez így félrevezető. Tele van a yt szervizes videókkal, tucatjával kapták a megégett 4090-eket. Lehet h azóta már korrigáltak a gyártók, de ez valós probléma volt. Ennyi hülyegyerek nem lehet.
-
pandras83
őstag
válasz
Istvan2020 #88291 üzenetére
Bármilyen jó vagy rossz is a hűtése, ne vegyél 8gb-os kártyát mert szvsz meg fogod bánni.
-
pandras83
őstag
válasz
daniel_h #88276 üzenetére
Az RT nem mozgat, a felbontás 1440p lesz később, akkor a te kártyád a 7900XT, nem olyan nagy dilemma ez.
Mondjuk az "RT nem izgat" meg olyan dolog, hogy most veszel játékra 200-300k körül egy darab alkatrészt, ami azért nem kis pénz és mégsem tudsz maxon játszani bármit, engem pl ez felettébb bosszantana. Az RT a velünk együtt fejlődő jövő a gaming iparban. Olyan filmszerű hatást és atmoszférát teremt a valós idejű bevilágítással, ami egy pár év múlva alap feature lesz mindenhol. Lehet h pl a CP2077 path tracing sem izgat, de mindenkinek javasolnám hogy üljön a játékban a metróra (vagy vasút vagy miaz) naplementében utazgatni és kapcsolja ki menet közben a pt-t, hogy lássa milyen anélkül. Hát finoman szólva fapados hatást kelt nélküle. Magyarul egyszer bele kell kóstolni és utána nem akarsz nélküle játszani sp címet. Még egy erős érv, bár ez szubjektív: RTX Remix, már ha mozgat a nosztalgia. Keress rá a HL2 hamarosan érkező rtx remix trailerére az eléggé szemkifolyatós. Az rt nem szimplán trükközés a fénnyel és az árnyékokkal. Egy jól összerakott path tracing címben olyannak látod az objektumok textúráit, ahogyan azok "valóban" kinéznek. A fémfelület valóban fémes lesz, a műanyag valóban műanyagnak látszik és stb. Nem nagyon lehet ezt elmagyarázni, ki kell próbálni hogy lásd a különbséget.
-
pandras83
őstag
válasz
5leteseN #88277 üzenetére
Ezt fejtsd már ki légyszi kicsit konkrétabban. Számomra érthetetlen az egész, amit írtál AI/MI--ről. Ha jól értem daniel_h kolléga játszani szeretne. Hogy is jön ide a 3090 és a mesterséges intelligenciát (igen, kisbetű) elkerülni nem tudó, nem akaró kicsoda-micsoda-miaf#sz?
-
pandras83
őstag
válasz
Rottweiler89 #88147 üzenetére
nyomd meg, mi baj lehet?
Viccen kívül: restart után az oc biossal fog indulni a kártya. A Powercolor oldalán persze se manual se semmi, csak ez a marketing bs: "Simply press the button. When the light is on, you are already on OC mode which has increased the performance." -
pandras83
őstag
válasz
Terminator17 #87917 üzenetére
Vissza lehet venni msi ab-ben a gpu fogyasztást mondjuk max 90%-ra és úgy egy kör R6. Ha úgy megyen, akkor olyat spikeol a 2080ti amit nem bír ki a Chieftec sajna.
-
pandras83
őstag
többen is írják ezt redditen: "I discovered that the gpu usage rises to 99% / 100% when you turn up the resolution scaling just a tiny bit."
Egy kicsit (vagy amennyit bír a kártya) emelj a res. scale-en. Mondjuk 110%-ra. Mivel sokan alacsony cpu-gpu kihasználtságról panaszkodnak a játék kapcsán, így ez inkább FC5 problémának tűnik. -
pandras83
őstag
válasz
r4zer0919 #87829 üzenetére
A "kicsit jobban teszteltem" mit jelent? Milyen hardverekkel teszteltél? Normális cpu kell mellé és máris jobb a helyzet. R5 5600+4070 frame gen + 144hz monitor CP2077-ben, Starfieldben csodát tesz. Eleinte voltak gondok, mára ebben a két címben speciel fluid és folyamatos élményt ad és ezáltal nélkülözhetetlenné vált.
-
pandras83
őstag
-
pandras83
őstag
válasz
hibavissza #87608 üzenetére
Ha max 200w lenne, mint a 4070-en nálam, akkor elég lenne 1x8, de mivel túllépi a keretet, kell neki még egy nyolc pines. Lehetőleg külön ágról csatlakoztasd.
-
pandras83
őstag
válasz
kolopele #87603 üzenetére
Persze meg a golyós egér is jó a parasztnak, minek vesz lézerest, csak szórja a pénzt a világba, amikor a golyós is ugyanúgy mozog a képernyőn, ugyanúgy lehet vele kattintani. Ssd is minek, nem ráérsz? Sietsz valahova? 6700xt is minek? 60 fps-t egy szakadt 1070 is tudna hv apróról, harmad annyiért. Ja és régen minden jobb volt.
-
pandras83
őstag
144hz is bőven elég, a 300 inkább profi esportolóknak való, ahol minden ezredmp számít. r5 5600-om van 4070-el, 1080p 144hz monitorral és ami 120 fps felé megy, azt 120-nál maxolom is. Fluid élmény, kíméletes a vassal, hobbi szinten ez több mint tökéletes. Ne dőlj be a nagy számoknak
-
pandras83
őstag
válasz
kalozhun100 #87313 üzenetére
Megvárnám a 4070supert vagy a ti supert vagy mi lesz a neve. Utóbbi elvileg 16gb vram-mal jön, az jó lehet pár évre 1440p-re.
-
pandras83
őstag
válasz
Henker2 #87075 üzenetére
1440p-n jobban fog izzadni a vga, kevésbé lesz gyilkos a cpunak mint 1080p-n, szóval minél erősebb kártya kell minél több vrammal, cpu bottleneck miatt egyelőre nem annyira kell aggódnod. Most nézem hogy 1080ti-t hajtasz, akkor inkább a 4070 a javaslatom, itt látni hogy a legtöbb játékban dupla a teljesítménye, a 6700xt nem hoz ennyit. Mikkel játszol egyáltalán? Raytracing érdekes neked?
Nem tudom volt-e ilyen amd vga-intel cpu tömeges probléma valaha is, gyanítom hogy csak valami konteós izé ez inkább vagy anno valamelyik genben pár intel cpu nem szeretett pár ati kártyával együttműködni és az maradt meg így a fejekben, ki tudja.
-
pandras83
őstag
válasz
Henker2 #87072 üzenetére
A "fusson rendesen, és legyen szép az a game" elég tág fogalom, lehet high-medium 40 fps, vagy 100+fps maxon. 4070-el tolom 1080p 144hz-en, de már most pislogok, amikor pl a CP maxon+path tracing+frame gen mellett 11gb vramot használ a 12-ből.
Ha van rá keret, akkor várd meg a 4070supert és azzal húzod a legtovább a következő upgrade-ig a lehető legkevesebb kompromisszummal. Elvileg a 4070 ársávjába érkezik, de a ti teljesítménye sem kizárt. A 6700xt pedig nem biztos hogy mindenben kiszolgál évekig. Ha viszont nincs keret és/vagy nem akarsz már várni, illetve nem érdekel a raytracing akkor mehet a 6700xt. A 8gb-os kártyák mindenképp felejtősek. -
pandras83
őstag
válasz
r4zer0919 #86906 üzenetére
A TE hsz-ed: Az előző VGA-m egy teljesen alap Gigabyte 2080, hőfok terhelésnél ~76C
A mostani egy 3090 Suprim, 10 kg -nyi rajta legalább a hűtés meg a lom, és ez is olyan ~76 - 78C terhelésnél.
Sem nem hangosabb vagy halkabb, sem nem hűvösebb, semmi olyan extrát nem nyújt ami a méretéből, árából, futurisztikus-gigantó megjelenéséből sugall(na).
Szintén TE írtad:
Hát ez már kicsit fáj....
Felejtsük már a 2080 at és a 3090 et, ok?!
NEM a 2080 és a 3090 van összehasonlítva, nem tudom, hogy ez eddig érthető-e? -
pandras83
őstag
válasz
r4zer0919 #86902 üzenetére
rtx 2080 - 215W
rtx 3090 - 450W
ha még mindig nem érted, akkor nem itt van a hiányosság. simán lehetne mondani hogy a hűtés megérte az árát mert ugyanúgy kordában tud tartani ilyen hőtermelést, ehelyett teljesen máson forrongsz. fasza a hűtés azon a kártyán, a teljesítmény itt és most teljesen irreleváns és egyébként is szubjektív hogy kevés vagy sok a frame. -
pandras83
őstag
válasz
bencze #86586 üzenetére
lehet hogy lemaradtam róla a full sztoriból de a kártya támasztva volt?
nemrég volt talán egy másik topikban(?) egy hasonló eset, ott is nagyon melegedett egy valami pascal kártya és kiderült hogy a lógástól meghajlott a kártya nyákja, ami miatt minimálisan eltávolodott a borda és a gpu is fűtött mint a kazán.szerk: és pont valami ilyesmi volt, amit Aprósólyom említ egyel fentebb: a gpu hőmérséklete jobb volt, ha oldalra volt fordítva a gép és nem terhelte a nyákot a kártya saját súlyával. ha "csak" ez a gond, akkor paszta és thermal pad csere megoldhatja
-
pandras83
őstag
válasz
Aprósólyom #86583 üzenetére
mintha a torony tolná a kártyát, de gondolom nem ér hozzá
-
pandras83
őstag
válasz
xPraetoriaNx #86231 üzenetére
Bárcsak lett volna épp Asus Dual 4070, amikor rendeltem, de sajna türelmetlen voltam. Arról eddig csak jót olvastam, ajánlott vétel.
-
pandras83
őstag
válasz
xPraetoriaNx #86228 üzenetére
4070 Ventus X3-at vettem és bár kitűnő kártya, jó hűtéssel de borda nem érintkezik legalább 3 ponton a nyákon lévő alkatrészekkel, ami miatt ott probléma lehet később. (okádja ott a hőt) szóval itt "olcsó" hús, híg lé esete áll fenn és eléggé berágtam az msi-re.
-
pandras83
őstag
válasz
mSchumi87 #85683 üzenetére
4060-at akarsz venni, gondolom innen jön a kérdés.
egy jó régi hsz idézet egy másik fórumról, de kb ma is állja a helyét:"Az a kérdésem, hogy mi a különbség egy 128-bites egy 192 bites, vagy egy 256 bites között?"
"Annyi, hogy eltérő szélességű adatbuszon kommunikál rajtuk a grafikus processzor a grafikus memóriával. Nyilván minél szélesebb az adatbusz, annál kevesebb idő alatt lehet ugyanannyi adatot átpasszírozni rajta."
Ugyanakkor mivel még a GPU és a VRAM közti adatátviteli sebességet is más faktorok is befolyásolják, ezért ez önmagában semmit sem mond - ez alapján nem lehet eldönteni, hogy melyik kártya a jobb. Pl. ugye nem mindegy mekkora frekin van meghajtva a GPU ill. a memória, hiszen utóbbi szorzata a buszszélességgel adja ki a teljes sávszélességet, előbbi meg a számítási műveletek sebességét befolyásolja." -
pandras83
őstag
válasz
Aprósólyom #85264 üzenetére
amikor valaki 2023-ban koffeinmentes kv-val példálózva szeretné elmagyarázni hogy az ssd-nek nincs gyakorlati haszna és alt+tab és menjél wc-re közben és hasonlók repkednek akkor arra tényleg nem tudok mivel kontrázni. őszinte csodálatom. a másik meg (Pikari) beleköt, hogy nem fér rá a warzone és kevés a hely és nemtom.. hááát tess vegyél akkor (dobpergés) KETTŐT! további jóccakát mindkettőtöknek és az összes hdd fannak
-
pandras83
őstag
válasz
BreakDown89 #85257 üzenetére
Javaslat: felejtsd el hogy 60-80 gigás modern aaa címeket hdd-ről játszol. Fillérekért lehet 500-as, 1 terrás sata ssd-ket venni. Illetve légyszi töltsd ki a cuccok résznél a géped adatait, felgyorsítja a hibakeresést.
-
-
pandras83
őstag
válasz
Istvan2020 #85177 üzenetére
Játékonként változik, hol gyorsabb, hol lassabb a konkurenciánál és kb emiatt nem veszik szerintem. Nézz banchmarkokat a kedvenc stílusodból es/vagy olyan game engine-nel készült játékból, amit tolnál. Az Arc770 sokat fejlődött a driverekkel az biztos.
-
pandras83
őstag
Elképzeltem a szitut, ahogy valaki elmegy a nyolcba Gabriellához, 2 és fél millióval készpénzben (Gabriella valószínűleg a kp-t részesíti előnyben). Vidáman bepakolja az autóba a 100 db hibátlan kártyát és hazamegy. Vagy rögtön Disneylandbe.
Mondjuk én pont vettem cpu-t a IX. ker szélén egy udvarban, ahol egy terhes csaj hozott le egy szatyor processzort és keresgélt nekem ott hosszú, kínos percekig, de az illetőnek több száz pozitív visszajelzése van, nem volt para. Gabriella nagyon le akarta venni valakiről a kabátot, szerencsére offolták.
-
pandras83
őstag
válasz
theuprising #84886 üzenetére
mármint i7-8700? ha az, akkor még nem temetném, bár 3070 a max, amit tennék mellé, más fórumon azt írják hogy a 3080-ban hagyna bőven, főleg 1080p-ben
nézz yt 1080p bencheket a vágyott cpu-gpu párossal és ahol 90% alatt látod a gpu-t, ott bottleneck van
-
pandras83
őstag
-
pandras83
őstag
válasz
Graren #84272 üzenetére
mármint ezeket végigcsináltad?--->
1- Go to start, type GPU and find the game folder and put both in high performance
https://imgur.com/a/sU25EDM
2- Go to the game folder, right-click on properties and set equal to mine
https://imgur.com/a/0A8m5QL
3- The most important of all and what helped a lot with the problem. Go in
https://imgur.com/a/gOmf0AB
documents/Call of duty/options.3.cod.22
Change the RendererWorkerCount to half as many threads as your processor has. Example: 4 cores and 8 threads. Put 4. 6/12 Put 6 And change the VideoMemoryScale to 2.000000
This didn't solve 100% of my problem, but it made my video card go from 40% to 85~90%
Szerintem ezután vizsgáld a cpu-t. A reddites upvote-ok alapján ezek a lépések tűnnek jónak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Milyen routert?
- Milyen videókártyát?
- Synology NAS
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Kuponkunyeráló
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest