- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csendesjani
csendes tag
válasz
trancemusic #59070 üzenetére
Köszi!
-
csendesjani
csendes tag
Köszönöm a válaszokat / segítséget Nektek!
Azért a PCI-E 3.0-t kipróbálom és szerzek egy Athlon x4 860k-t. (nem várok tőle semmit, de ha már adott, hát legyen)
Tudom a gépem nem gamer-gép, de nekem elég amire használom, csak hát tudjátok az a fránya kiváncsiság (mi az amit még ki lehet sajtolni eme nyegle configból)
Még egyszer köszi a válaszokat. -
csendesjani
csendes tag
válasz
solfilo #59069 üzenetére
MassEffect3 game, amit elővettem újból, nem nagy gépigényű játék, de ha a V-sync kikapcs és fps limit felod, akkor az FPS felmegy az egekbe (multinál jól jön) és itt a cpu használat 100% míg a gpu használat 85-88%. (sem a vga sem a cpu nincs meghúzva). Ebből gondoltam, hogy a proci egy nagyon picit kevés a vga-nak.
Ebbe a lapba a procit nagyon nem tudom húzni mert droppol, gondolom a plussz áram-ellátási fázisok hiánya miatt. -
csendesjani
csendes tag
válasz
solfilo #59067 üzenetére
OK. Köszi a kielégítő választ.
Az R7 260X már megvan, benn csücsül a lapban, de szerintem az 5800K nem igazán hajtja ki.
Azt hogy tudom megnézni szerinted pontosan, hogy elég-e a proci teljesítménye a vga "kihajtásához"?
Csak kíváncsiságkép szeretném kipróbálni a PCI-E 3.0-t, ha már van lehetőség rá. -
csendesjani
csendes tag
válasz
solfilo #59062 üzenetére
Köszi a válaszod!
Most AMD A10 5800K proci van a lapban (ami tudtommal nem támogatja a PCE-Express 3.0-át).
Hát igen nézegettem az Athlon x4 870k-t és jó is lenne nekem. Csak biztos-e, hogy az R7 260X vga-m menne mellette PCI-E 3.0-ban? A PCI-Express 3.0 x16 lenne a lényeg.
Lapbios frissítve. -
csendesjani
csendes tag
Sziasztok!
Ha az ASROCK FM2A58M-VG3+ R2.0 alaplapmbaba veszek egy AMD A10-7850K procit, akkor a Sapphire R7 260X vga-m fog menni PCI-Express 3.0 x16-os módban?
Vagy csak akkor érhető el a PCI-E 3.0, ha a proci mellé egy R7 250-et teszek dual graphics módban? -
csendesjani
csendes tag
Sziasztok!
Egy R7 250-re ráerőltettem a 250X biost atiflash-al és behalt, venti megy azon kívül semmi.
Újra flash-elni nem tudom mert at atiflash "no adapter ERROR 0FL04"-t ír.
Esetleg tuja valaki hogy lehetne életre kelteni a vga-t? -
csendesjani
csendes tag
válasz
pzolika9512 #52309 üzenetére
Amd configom van (amd cpu, alaplapi lapkakészlet is amd 990FX) és javarészt AMD Gaming Evolved-es játékok futnak....a jelenlegi CrossFireX hatékonyságára lennék kíváncsi (állítólag az R9-es széria jobb lett multi gpu-ban).
-
csendesjani
csendes tag
Szia Mindenki!
Szerintetek melyik megoldás a jobb a nagy gpu és gpu-ram igényes játékok futtatásában mint pl.a Crytek motoros Evolve, Crysis3 stb. a 2db Sapphire R9 270X Toxic CrossFireX-ben vagy inkább az 1db Saphire R9 290 TriX OC.?
Gondolok itt a magas felbontás és a magas fps megőrzésére és a DirectX 11, majd a 12 kihaználhatóságra.
Várom az ötleteket, esetleges tapasztalatokat.
Nyitottam topicot is, képek, tesztek jöhetnek.
üdv: Jani
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AliExpress tapasztalatok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- sziku69: Szólánc.
- Milyen routert?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux Mint
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 256GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest