- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zuza123
csendes tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget! A gta 5-öt sikerült stabilra állítgatni, azzal most már úgy néz ki nincs gond. De a firewatch nagyon megmakacsolta magát. Levettem a beállítást alacsonyra és a felbontást 1360x768-ra, így volt a legmagasabb vram használat 817mb. De a beakadós, fél percre lefagyó probléma itt is fent áll. Ha felteszem 1080p-re akkor pedig vége mindennek, eléri az 1280mb-ot.
-
zuza123
csendes tag
válasz
trancemusic #58345 üzenetére
Hogy is kell ezt pontosan csinálni?
-
zuza123
csendes tag
Hali!
Fps drop problémám van és már kezd nagyon dühítővé válni ezért kérem a segítségeteket. Gigabyte GTX 570 OC kártyám van és GTA 5-nél jelentkezett a hiba. Levettem minden beállítást Normal-ra és még így is pillanatokra le esik az fps 20-30 köré, majd vissza 60 fölé. Gondoltam megpróbálok egy kisebb gépigényű játékot is, ezért felraktam a Firewatch-ot. Az első 20-30 percben semmi gond, majd ugyan ez jelentkezik, csak sokkal durvábban. Most már rendesen lefagy a játék fél percekre, vagy pedig folyamatosan ingadozik az fps 60-20 között. Érdekes viszont, hogy Far Cry 4 alatt semmi ilyesmit nem észleltem. Van valami ötletetek, hogy mi lehet a gond?
Nvidia driver legfrissebb, Win7 64bites, i5 750 gyári órajelen.
Arra gondoltam magamtól esetleg, hogy vettem pár hete ramokat Kingston Hyperx Fury 2x4GB 1866MHz. Az alaplapom viszont maximum 1333 MHz-et támogat és a procim is. Ez lehet gond?Köszönöm!
-
zuza123
csendes tag
Hali!
Két kérdésem lenne egy másfél hete vásárolt Gigabyte HD 7790 1GB-os verziójáról. Majdnem minden nap a képernyőillesztő összeomlik majd újraindul. Ez elég idegesítő ugyan is újra kell indítanom a gépet, hogy újra játszani tudjak. A másik pedig, hogy szintén majdnem minden indításkor a videókártya nem indul el. Minden más felpörög, de a vga nem. Ilyenkor kiveszem majd visszarakom és megint működik. Ezeket a hibákat egyszerűen nem értem. Ez a videókártya hibája és küldjem vissza gariba, vagy driver és nem komolyabb probléma?
Köszönöm a segítséget előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest