- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
Hirdetés
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
MK VII
veterán
MSI Afterburner, ha telepíted akkor felteszi a Riva tunert is...
Nem kell külön indítani a Riva tunert.. Elindítod az MSI AB-t és indul vele együtt az RT is.
Ami képet beraktam ott tudod bepipálni, hogy miket akarsz kiíratni vele...(#53339) Tivi103
Igen lehetséges.. Azon a tápon egyáltalán nincs PCI-E csatlakozó.. Nem jó az a táp a GTX 295-höz.. Ha lenne rajta csatlakozó akkor sem bírná el.. Nem véletlenül nincs rajta..
Egy FSP Hexa 500+ tápegységet kéne beszerezned vagy valami hasonlót... Azon már van 6 és 6+2 pines csatlakozó ami kell a VGA-ra és el is bírja szépen.(#53341) Broomi
Pl.: Halk és olcsó.
-
Igen ezeket külön be kell kapcsolni. Plusz azt is,h 64 bites játékoknál is látható legyen...
Az afterburner mellé települ a rivatuner static server, ott tudod a színt,megjelenítési módokat stb...(#53339) Tivi103
Ez a tép nagyon gyanús nekem, sztem jobb lenne, ha meg se próbálnád elindítani a gépet a gtx 295-tel...
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hegesztés topic
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Változatos hardverbokréta
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest