- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Sony7
addikt
válasz
ricsi99 #84739 üzenetére
Látom a teszteken, hogy nem valami erős, de az alap koncepció az, hogy a Gt1030-asom helyett kell valami, ami nem gyengébb, vagy ha lehet 1,5-2 szeresen erősebb. Csak amiatt kell erősebb, hogy ha váltok fhd monitorra a mostani 1440*900 helyett, akkor ne legyen lassabb, mint most. Kicsit félek a használttól, a garis kártyákból meg csak az rx550 fér bele a keretbe. Ráadásul meg vagyok lőve, mert itt Debrecen környékén semmi sincs használtban, minden Pesten van. Előre utalni meg nem merek. Ráadásul olyan kell, aminek nem kell plusz táp, mert az is gyenge. Így nem sok maradt. Mondjuk 750ti van a közelben, lehet rákérdezek...
Imotrepus: Nekem is az volt a kiszemelt, de egy van közel, az sem válaszolt mikor ráírtam.
-
Aprósólyom
addikt
válasz
ricsi99 #84719 üzenetére
Ne az alaplapra.
1. A VGA-n lévő csatlakozónál egy késsel alányúlsz és óvatosan letolod a fehér műanyag részt, hogy csupaszon maradjon a 2-3 tüske. Az érintkező tüskék távolsága ici-picit különböző a fan csatlakozókhoz képest, ezért egy nagyon picit feszülhet, de félig rá lehet tolni óvatosan a venti csatlakozót. Igaz, azért tudni kell legalább a +/- kiosztást. Ha van harmadik az meg a fordulatszám érzékelés.
2. vagy a ventillátor csatlakozójából kibújtatod az összepréselt érintkezőket és egyenként csatlakoztatod. Esetleg körbetekered valamilyen szigetelő szalaggal, hogy az érintkezők ne zárjanak rövidre.Így megmarad az RPM visszajelzés (ha 3 pines a csati) és ha DC feszültséggel tudja állítani a VGA a fordulatszámot, akkor a ventivezérlés is megmarad.
Egy quadro 2000-en próbáltam anno. A VGA 3PIN-jére ment egy 4PIN-es PWM-es venti direktben. Tök jól működött az RPM visszajelzés és a venti szabályozás is.
-
7Sony7
addikt
válasz
ricsi99 #84710 üzenetére
Na srácok, mindenki: Változott a szitu. Ricsi99 elültette a bogarat a fülembe, hogy megsütöm a kártyát, így mértem hőfokokat. (Fps monitor, asus gpu tweak).
Szóval a gyereknél játék közben 82°C, nálam a nagyobb gépben 72°C volt a hőmérséklet. Érdekes módon unique heaven alatt nem ment fentebb 66°C-nál egyik gépben sem.
Gt1030 passzív.
Vélemény, javaslat? -
7Sony7
addikt
válasz
ricsi99 #84704 üzenetére
Köszönöm. A prc hűtő lefogatása van útban, a 4x -es foglalatnál meg már kondi van, ami miatt csak úgy merek venni, ha bele próbálom.
Viszont megnéztem, tényleg valamelyik 7xxx vnidia is jó lenne, csak itt jön a következő bibi: nincs 6 tűs power csatim. Sőt,még molexből is csak egy van. Szóval.. Ezt elb.sztam vásárláskor, de már mindegy. -
tixem
addikt
válasz
ricsi99 #84636 üzenetére
Megnéztem ezeken a módokon is. Párhuzamosan a másik slotba rakva a 750 mellett, eszközkezelőben csak az nvidia látszik.
Próbáltam úgy is, hogy nincs rádugva a táp, csak a slot, de úgy sem csinál semmit. Közben eszembe jutott, hogy a 2 tápcsatinál van 1-1 power indicator led, amikor rá van dugva a táp és megy a gép, azok nem világítanak holott ha jól emlékszem zölden kellene világítaniuk ha kap áramot.
Ezek után kijelenthető, hogy a vga a hibás? Sajnos másik tápom nincs.
Garis még egyébként, csak Németországba kell majd visszaküldenem és biztosra akarok menni, mielőtt RMA-t nyomok rá. -
-
Grave_444
nagyúr
válasz
ricsi99 #84370 üzenetére
Szerintem úgy jut már hozzá, hogy nem a gyári van rajta.
Egyébként egy átlag user is át tudja flashelni szerintem Windows alól, nem nehéz.
Rákeres a neten és pár perc alatt elvégzi. Az, hogy miért jó azt nem tudom, nem igazán szokott olyan különbség lenni, amit kártyához tartozó tuning programmal ne tudna beállítani.
Gondolok itt minimális órajel különbségre, esetleg TDP limit változásra. -
atesss
addikt
válasz
ricsi99 #83482 üzenetére
Ez se rossz ötlet ha tudja ! De csak ha tényleg filléres az ilyen kártya.
De egyelőre elég nehezen találok. Wikipedián kerestem [link] milyen szériák és milyen modellek vannak, és az alapján beírtam ide az apróra. De vagy nincs vagy a kereső nem a legjobb vagy nemtom. Pedig ami "OEM"-nek írnak azt nem is néztem direkt. -
athomi
veterán
válasz
ricsi99 #83480 üzenetére
Kivettem a kártyát, átdugtam a monitort az alaplara, de úgy sem ad képet. Cmos reset is volt. A monitort viszont rákötöttem ugyanazzal a hdmi-vel egy laptopra, az úgy ment.
Videókárytát is cseréltem, úgy sincs kép.
Jelenleg alaplapra gyanakszom, csak fura, hogy egy restart után ment el pont... -
mefistofeles
veterán
válasz
ricsi99 #83484 üzenetére
Na most ránéztem és tényleg a CPU Grapics volt beállítva. Viszont hiába állítom át PCI-ra, ha újra ránézek a biosban, megint a CPU grapics van deálítva. Mit kéne tennem, hogy a PCI videokártyámat használja a rendszer?
A rendszer windows 11, az alapalpom ASUS pro H510M-C/CSM, a VGA GTX 1050 Ti. -
athomi
veterán
válasz
ricsi99 #83471 üzenetére
Volt egy RTX2060a gépben. Semmi gond nem volt, akkor se ha volt fent driver, akkor se ha nem. Aztán most cseréltem RX6600-ra, benyomtam a gépet, nem volt kép, ott pislogtam. Aztán 2-3 perc múlva bejött a kép, de azért, mert telepített a win magától egy drivert, ahogy az felment, bejött a kép. Most frissíteni akartam a drivert, ahogy a régit leszedtem és kért egy restartot, a restart után ismét nem volt kép (nincs fent driver). Ugye mivel most én akartam telepíteni, így a win nem telepít automatikusan.
Az RTX-szel nem volt gond ilyen gond, azóta semmit nem állítottam.
Az alaplapi HDMI-re hiába dugom a kábelt, ott sincs kép
-
DravenMoral
senior tag
válasz
ricsi99 #83453 üzenetére
Én annó 13évesen videók nélkül kezdtem el újrapasztázni a kártyákat, processzort.
Kezdve egy 550ti-tól illetve majd rx 460-tól.
Nem mondanám nehéznek..
Főleg, ha már videót is láttál a dologról.A mostani rog strix 3080-at is ahogyan szétszedtem, ugyan olyan könnyű, mint a régi 550ti volt, csak ez nehezebb alkatrészekből áll össze, és van egy pár plusz csavar..
Nincs mit félteni rajta, ha nem sieted el, illetve nem remeg a kezed úgy, mint ha 90éves lennél.Kell orvosi alkohol, az alapból nem okozhat zárlatot illetve egyből elillan, fültisztító pálcika illetve jó minőségű paszta. Ennyiből áll össze, nem bonyi..
Szerintem nem éri meg azt a több ezer ft-ot egy sima újrapasztázás, de ez egyéni vélemény.
-
pizzas84
tag
válasz
ricsi99 #83270 üzenetére
Sajnos nem láttam róla semmi tesztet. 3 nap próbagarit kaptam rá, de mire mindent végig próbálgattam letelt az idő. Mivel nem szemetelt a kártya, sem a gép nem fagyott le vele, így valamilyen szoftveres hibára gondoltam. Egyszerűbb lett volna ha becsikoz és viszem is vissza. Már csak egy dolog maradhat, ami alaplapban eddig tesztelve lett az pcie 2.0 volt. Köszönöm a tanácsot, beviszem egy szervízbe mert már meghaladja a tudásomat ez a probléma.
-
Aprósólyom
addikt
válasz
ricsi99 #83272 üzenetére
Thermal grizzly 2 top pasztája a kyronaut és hydronaut is romlik idővel? Arról azt írják a honlapjukon, hogy nem öregszik, nem szárad ki. Nekem hydronaut pasztám van, igaz, hogy nagy teljesítménnyel nem terhelem. Mert mindent undervoltolok. Egyszer egy korábbi procimat 2-2,5 év után megbontottam, de ránézésre semmit nem változott az állaga. Igaz, nem is csináltam elsős és 2 éves tesztet. És az is igaz, hogy csak egy i3-8350K@4.6GHz proci volt egy Scythe Ninja 3 társaságában. Úgyhogy extrém terhelésnek nem volt kitéve a paszta.
-
Aprósólyom
addikt
válasz
ricsi99 #83264 üzenetére
Engedj meg egy másfajta szemléletet: Én betiltanám a gallium ilyen jellegű használatát. Mérgező korrozív anyag. Az otthon pasztázgatók emberek kapcsán pedig biztosra veszem, hogy nem bánnak vele környezettudatosan, de még szervizről se képzelem el. Megy kommunális hulladék közé a galliumozott fülpiszka, ahelyett, hogy leadná külön, mint veszélyes hulladékot. Én kerülném a javaslatát. Undorító egy anyag. Akinek nem elég egy kyronaut, hydronaut ott más gondok vannak, nem a pasztával van baj.
-
pigatt
őstag
válasz
ricsi99 #83264 üzenetére
Megcsináltam, a paszta lenyomat kép alapján olyan mintha kissé domború lenne a hűtő, azaz teljesen a középen éppen csak egy hártyaréteg látszott, széleken pedig egy picit vastagabb. A paszta nem volt száraz. Ez tényleg lehetett attól, hogy keményebb volt a pad kissé és nem tudta a hűtő összenyomni rendesen. Korábban rendeltem Amerikából egy ilyen készletet, ez érzetre puhább: [link]
Most ezt raktam fel, 1-2 hét múlva meglátjuk mit mutat, most a friss kenéssel megint szuper!
A hűtőt visszaemelve egész jól hozzáért mindenhol a vékony réteg paszta lecsavarozás nélkül is. -
pizzas84
tag
válasz
ricsi99 #83214 üzenetére
Kivettem a ramokat a gépből, egyesével végig próbáltam, minddel hibázik.
A procit kicseréltem egy i3-ra azzal is hibázik. A végén átraktam az én gépembe, régi 775ös konfig, ott is hibázik. Új driverrel nem megy sehogy. Amire rájöttem hogy az opencl nem bírja. A 2.0val normálisan megy, a 3.0val vége. Vissza raktam a gyerek gépébe a 960ast, hibátlan, bele próbáltam a 750ti-t hibátlan. Aztán az én gépembe is ugyan ezt, ott is hibátlan. Tanácstalan vagyok :( -
pizzas84
tag
válasz
ricsi99 #83214 üzenetére
Köszönöm az információt. Próbáltam gyári tuner programjával hogy vettem le az órajelekből, a gpu le is vette, de a memóriát azt nem. Hiába húztam le 500mhzel semmi, ugyan úgy maradt 3500mhzen. Valamivel stabilabb lett, de igy is meg maradt a jelenség. Illetve még valami, a fortnite közben whine coil hang effektet ad a kártya. Rdr2 dx12 módban nem. Sims4 sem.
És egy kérdés a végére, a thermal pad ami a mem chip és borda közt van el tud öregedni? Mert rajta van fogja de csak 8 évesek lassan.
-
Pityu.
nagyúr
válasz
ricsi99 #83191 üzenetére
Na most két beállítást kapcsoltam át maxra auto-ról nem tudom ,hogy ezt jól tettem e de most fura mód nem tudom ennek köszönhetően de a hangkártyám kap áramot azonnal gép induláskor usb3 portról és van rögtön hang is.
Szóval jól gondolom így a videokártya teljesítménye nem csorbul még pár fps-t sem? -
MZsoltee
veterán
válasz
ricsi99 #83188 üzenetére
Vannak olyan gyártók, akiket ez nem érdekel (ezeket a kártyákat szokás vizezni), szétszedheted nyugodtan. És van amikor meg sem nézik, szedik szét a vga-t, küldik helyette a másikat. Persze van kockázata, de a gyakorlatban, ha ránézésre nincs külsérelmi nyom, akkor kevés vga-t szedegetnek szét és nézegetik, hogy szét volt-e szedve.
-
DravenMoral
senior tag
válasz
ricsi99 #83186 üzenetére
Próbáltam régebbi cooler master 650w-os táppal, aminek csak 2külön 8pines betáp ága volt, és egy 8pin, ami az egyik ágról hosszabbítva volt, na azzal ugyan úgy villognak a ledek, de megközelítőleg sincs akkora coil whine, mint az msi táppal.
Most cserélni akar velem az illető egy hasonló Msi 850w-os tápra gariban, hátha azzal jó lenne..
Próbáltam egy ugyan olyan asus strix 1080ti-t a gépben, ezzel az msi táppal, de azt nagyon szépen vitte, coil whine nélkül. -
-
-
válasz
ricsi99 #83034 üzenetére
Hát de pont ezt nem akarom. Azt akarom, hogy most egyszer megoldom, utána ne kelljen ezzel többet szenvedni... nem zavar ha alacsonyabb az órajele, csak stabil legyen és ne kelljen ezzel többet foglalkozni, mert kurvára nincs erre időm meg energiám.
(-290 Mhz-el) 1127 Mhz-en meg stabil... én nem kísérletezgetek plusz árammal meg 10 Mhz-enként hogy melyik az ami már stabil.... rengeteg időbe telne. Lehet, hogy így még egy referencia modellnél is gyengébb picikével, mert az legalább 1127-ről Boost Clock-al elmegy 1200 párig.... ez meg így nem mozdul sehova 1127-ről. Pláne nem 1400+-ra. De nem annyira érdekel. Most nem azon fog múlni, hogy 10% -al erősebb vagy gyengébb a videokártya. Amivel játszok most még néha, az így is bőven elfut. Ha meg jön később valami új játék aminek nagy lesz az igénye, akkor meg megint nem fog számítani, mert +10% sem lenne elég valszeg.... így nem látom értelmét se nagyon, hogy kínlódjak a kísérletezéssel. Régebben gyerek koromban még csináltam ilyen OC kísérletezést procival meg RAM-al , amikor kurvára ráértem, illetve jó szórakozás, de jelenleg nem fér bele.
A hűtési profil meg nem érdekes. A gyári ventillátorai már rég szétmentek évekkel ezelőtt. Csapágyas is volt már meg a nyákja is amperszagú volt nagyon. Úgyhogy az kuka lett. Én meg rábarkácsoltam házilag 2db 92x25x92 mm-es "kerek" ventit. Igazából jobban hűt mint amilyen gyárilag volt a hűtése. És terhelés alatt is alacsonyabb a hőmérséklete mint a gyári megoldással és a hangereje sem vészes. Hátránya, hogy függőlegesen 3 Slot-ot foglal így már a kártya nem 2-t, illetve 3 PIN elosztóval az alaplapra kell rádugni a VGA ventilátorokat. Vagy lehetne akár Molex-el a tápra is, csak így volt egyszerűbb nekem. Lényeg, hogy külön be kell dugni és az konstansan mindig pörög. Szóval a hűtési profilnak már eleve fuccs volt kb 1,5 évvel ezelőtt is....úgyhogy azt is letojom.
-
DravenMoral
senior tag
válasz
ricsi99 #83003 üzenetére
Idle állapotról beszélünk.
Ha ott ilyen magas a hőmérséklet, akkor játékok alatt mennyi lehet?
Rendben, persze lehet, hogy csak bizonyos fok után kapcsol be a venti, de ez a hőmérséklet 0%-os terhelésnél nagyon magas.
Egy 3090ti sem megy fel 40fok fölé bekapcsolás után, idle állapotban. Csak akkor, ha engedi a kikapcsolt ventilátor egy bizonyos fokig.
De nem 63fokig.. -
pepejoe
tag
válasz
ricsi99 #82908 üzenetére
Ami neked van táp bőven elég. Azért adnak meg ilyen nagy tápegység igényt hogy a legrosszabb táp is elvigye (és a tied nagyon nem a legalja). Max olyan 300 w-ot tud fogyasztani a rendszered (200 W vga + 65 Cpu + egyéb) de azt is csak akkor ha egyszerre elindítasz egy cpu és egy vga benchmarkot.
-
Teasüti
nagyúr
válasz
ricsi99 #82857 üzenetére
Hiába hivatkozok én itt okosságokra, ha még arra nem vetted a fáradtságot, hogy legalább az UPS vs túlfeszvédő adatlapjait megnézd. Így elég nehéz érvelni, ha igazából nem vagy vitapertner.
Igen, végeredményben egy túlfeszvédő megteszi a kérdezőnek. Én arra reflektáltam, hogy az UPS túlfeszvédelme nem ér annyit, mint egy dedikált túlfeszvédő. Ennyi.
Erre elkezdtél vitatkozni, de igazából semmire nem mentünk, mert nem akarod belátni a dolgokat. Javaslom egyszer kérdezz rá egy villanyszerelőnél a túlfeszvédelemre csak úgy brahiból, aztán ha nekem nem is hiszel, majd neki! -
Teasüti
nagyúr
válasz
ricsi99 #82855 üzenetére
Számomra az a túlfesz védelem ami lekapcsol...
Ezt azért áttolnám a Hobbi Elektronika topikon, hogy mennyire értenek egyet ezzel a gondolattal a szakik.
Amennyire én megismertem a túlfeszvédők lélektanát, ez nem egészen így működik. Egyáltalán nem. Aztán akkor még hozzá se vettük, hogy az ilyen elosztók csak ilyen harmadrendű védelemnek jók a ház elektromos hálózatának végpontjain, ahol az első és másodrendű védelmet a szolgáltató, valamint a fogyasztó biztosítja (ha utóbbi beszereltet a házába túlfeszvédőt külön), akkor lesz csak igazán hatásos a rendszerszintű védelem. (Persze még ott van a negyedik védelmi vonal is, ami már a berendezéseket minősíti, hogy mennyire tudják szűrni a hálózati zavarokat: mondjuk egy ATX táp, esetleg az alaplap VRM-je, stb.)Amiről te beszélsz az a biztosíték. Érdemes lenne áttanulmányoznod milyen reakcióidővel rendelkeznek a biztosítékok úgy általában, majd hozzámérni egy átlag villámcsapás felfutási idejét ami végigfut a hálózaton.
-
Teasüti
nagyúr
válasz
ricsi99 #82852 üzenetére
Az, amire te gondolsz az túlterhelésre kapcsol le. A túlfesz ellen varisztorral védekeznek. Egy automata biztosíték nem is tud olyan gyorsan reagálni.
Ha tudna, akkor nem lenne szükség túlfesz védelemre.
Az UPS-ek specifikációkat ha megnézed kisebb tüskék ellen véd csak, amit egy olcsó dedikált eszköz is lepipál. Persze ha elhisszük, amit a gyártók állítanak.
-
Teasüti
nagyúr
válasz
ricsi99 #82848 üzenetére
Jobb szó rá az elvezetés. Specifikációk így hivatkoznak rá ugyan, amit Joule-ban adnak meg.
Az elektronika részében annyira nem vagyok benne, talán ennyi energiát tud elvezetni kiégés előtt? Annyit tudok, hogy a varisztor az elkopik idővel, illetve ha kapott egy kellően nagy löketet.
-
gabo860518
csendes tag
válasz
ricsi99 #82735 üzenetére
köszönöm a segítséget, nem voltam valami magasbiztos, mert a hőfok még határeset, de a magas fordulatszám amit közben mértem , az volt a gyanús...
Közben levelezek az AQUA-ásokkal. Mivel 3 napon belül volt a jelzés, azt ígérték, hogy náluk tesztelik és ha "szerintük is hibás" a kártya, akkor rendezik ők, és nem kell 4-6 hetet várni míg az ASUS megnézi...nagyon bízom benne, hogy nem kell majd vitázni velük ezen :-/ , bár ezidáig csak jó tapasztalataim vannak velük, szóval bizakodó vagyok.
Mégegyszer köszönöm! -
freezer922
aktív tag
válasz
ricsi99 #82723 üzenetére
Szétszedés közben sikerült eltörnöm. Igazából láttam hogy opció ráfogni a kártyára 2 12cm-es ventit és ezt is tettem kötegelővel. Csak sajnos most még csak ilyen házban talált cuccokat raktam rá. Láttam hogy van hőálló kötegelő meg berendelek 2 12cm-es noctuát és ha lehet hinni a yt videóknak akkor azzal még lehet jobb hőfokaim is lesznek mint voltak.
-
nubyy
aktív tag
válasz
ricsi99 #74476 üzenetére
Koszi a helpet
Furcsa am - es ezt elfelejtettem irni, sorry - h procicsere ota bekapcsolaskor is maxon porog minden venti (hazventik is) par masodpercig. Ilyet elozo procival nem csinalt meg azonos BIOS verzio mellett sem. Viszont utana a control megmarad a hazventiknel mind1 mennyire melegszik a proci v. a GPU. -
Merula Alba
tag
válasz
ricsi99 #74433 üzenetére
Bocsi, a legtöbb infó az alaplapomon van. A monitorom egy LG Flatron (1680x1050-es natív felbontással).
Terveim szerint ez a 60 Hz-es monitor lenne másodlagos. Az új pedig egy jobb fajta monitor ami filmekre és játékra is megfelelőbb a családnak.
Most egy DVI-os kábelen megy, de a videókártyán van HDMI is.
Azt nem tudom hogy mennyire fogja majd vissza a 2 képernyő az újabb vasat. Mindenesetre processzor és a Rram az biztosan erős lesz alatta. A videókártya csere egyellőre felejtős. -
qdak
addikt
válasz
ricsi99 #74424 üzenetére
Ezt a régebbi drivert megpróbálom, bár lehet dobok be valami régebbi kártyát, hogy kiszűrjem, VGA miatt van e.
Sűrgös /takarítás , ujrapasztázást javaslok ,mielött szép lassan megsütöd. megvolt, 1 hónapja utoljára kb, de ez a kártya világ életébe ezt csinálta. Próbáltam feszültséget csökkenteni, órajeleket pár százzal is levettem, de stressz tesz, vagy game, aztán pár perc 100C'...
Csupingo természetesen pasztát is kapott, sőt ahol nem volt hűtőborda oda is tettem fel, mert forró volt.
távozhatott esetleg a gáz lehet mert ilyent még nem tapasztaltam
bányászvírus néztem, nem.
-
Julot
aktív tag
válasz
ricsi99 #74417 üzenetére
UEFI-t használok, fast boot van, milyen "biztonságos dolgokra" gondolsz?
Az energiagazdálokodás monitort soha nem kapcsolja ki.
Driverre azért nem gondolok, ( legfrissebb van fent 416.xx azt hiszem ) mert belenéztem a BIOS.-ba, és miközben nézegettem, ez alatt is előfordult, hogy elment a kép, ráadásul hosszbb ( 3-4mp ) időre...
Új hozzászólás Aktív témák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Battlefield 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- Túlmelegedik a géped? Segítünk!
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest