- One mobilszolgáltatások
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
andromedae
tag
válasz
imotrepus #86394 üzenetére
Beraktam az alaplap másik sosem használt foglalatába. Normális képet ad, de szürke csíkokkal itt ott, de aztán előbb utóbb elfeketedik az egész. Igazából csak kihúztam meg visszaraktam és rögtön utána kezdődött a probléma, nyilván több év hőtől való elhajlása megbolygatta a foglalatot, nem kellett volna hozzá nyúlni, tehát az romlott el.
-
benfolds
őstag
válasz
imotrepus #85649 üzenetére
köszi, hogy megosztottad a tapasztalatodat. nem nagyon mernék már kísérletezni ezzel a monitorral, hogy megtudjam, hogy az-e a ludas, vagy a kábel.
szerencsére nem egy különösebben értékes kártyáról van szó, illetve maga a gép is csak tartalék, ettől függetlenül pénzt kell majd áldoznom rá, hogy üzemképessé tegyem, mert szükségem van rá néha.
-
ricsi99
addikt
válasz
imotrepus #84811 üzenetére
Nem neked hanem "aprósólyómnak" válaszoltam, a vásárlási dolgok miatt.
Elnézésed ha félreérthető voltam.
Tényleg nem bántásból írtam a nagymamás sztorit, én is az öregemtől hallottam a "szagtalanítási trükköt"nálam bevállt ezért javasoltam neked is. Próbáld ki ,veszíteni nem veszthetsz semmi
-
Aprósólyom
addikt
válasz
imotrepus #84805 üzenetére
Én még nem próbáltam, nem tudom működik-e kátránynál, csak egy ad-hoc ötlet volt, mert elméletileg nagyon hatékony cucc.
Ha találsz valakit, aki baráti áron megcsinálja, kérdezd meg a tapasztalatairól. De azt láttam már, hogy IT cuccokat is alámerítenek és megmossák. pl. Tech Yes City youtuber így mossa a túl koszos cuccait: https://youtu.be/A0_qPz8TT9c?t=427 -
Aprósólyom
addikt
válasz
imotrepus #84799 üzenetére
Ultrahangos mosó? A kátrányos levegő minden apró részhez eljuthat és letapad. Undorító egy cucc, részvétem.
Az eladó nyeljen sünt, mert láncdohányos zárt térben, ezért az agya már teljesen ignorálja azt a szar füstöt.
Eladja másnak a szarját, akinek a gyomra meg azonnal kifordul... -
-
-
batyuska100
senior tag
válasz
imotrepus #81064 üzenetére
Két féle DVI csatlakozó létezik, a DVI-D csak digitális jeleket küld, ezt nem lehet analóg VGA-ra átalakítani. Az átalakítók sem mennek bele mert a csatlakozó egyik szélén a hosszú érintkező körül hiányzik a 4 kicsi. A DVI-I visz analóg is digitális jeleket is.
A 1030-on D-s csatlakozó van.Szerk: Bocsi, rosszul fogalmaztam. A D-s csatlakozót is át lehet alakítani de ahhoz már az aktív átalakító kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- War Thunder - MMO Combat Game
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Mobilinternet
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest