- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kroni1
veterán
válasz
megott #84684 üzenetére
Csak mint érdekesség:
nemrég olvastam másik topikban, egy ismerősnek eladott pc-ről ami 1 év után lassulást produkált, ott vadul reagált a vevő, és végül kiderült, hogy valami gagyi 230-as elosztót használt, abban is volt egy csúcsgagyi eszköz, talán kártyaolvasó bedugva, az okozta a PC teljes lassulását... -
Aprósólyom
addikt
válasz
megott #84681 üzenetére
Ez alapvető emberi védekező tulajdonság, ez van. Mindenki rosszul éli meg. A tudatlanság/bizalmatlanság/hitetlenség, stb... okozza.
Ha valaki megértésre törekszik, megértheti, ha nem törekszik, akkor nem. Nehéz ügy ez. Már volt esetem, hogy volt közös megértés és volt hogy nem, úgyhogy buktam is annak ellenére, hogy körültekintően jártam el. Tele van hiba és félreértések lehetőségével a való világ és veszthetünk akkor is mikor nem várnánk vagy épp nem jogos. Az új termékek értékesítése sem egyértelmű sokszor, ha esetleg volt már békéltető testülettel/fogyasztóvédelmi eljárással dolgod, akkor tudod, nem hogy a használt eszközöknél. Több száz használt adás-vételem volt már, hiszen alig veszek elektrotechnikai terméket újonnan, úgyhogy volt már mindenben is részem: a figyelmetlen/hanyag károkozástól a szándékos csaláson keresztül, az átlagos OK-OK és kiemelkedően jó adás-vételig az elmúlt 20 évből. -
Aprósólyom
addikt
válasz
megott #84677 üzenetére
Lehet, hogy senki sem a hunyó, mert az is lehet, hogy önmagában egy hardver komponens sem hibás, hanem csak inkompatibilis ha csak szerencsétlen események együttállása: szimplán öreg komponensek (pl. VGA, ATX táp), mert az is lehet hogy a szimplán öreg VGA tápellátása (kondik öregszenek) mert nem annyira érzéketlen az ATX táp feszültségellátására, mint új korában. + nem tudjuk milyen tápegysége van, de az is lehet, nem is érdekes, mert csak tápcsere oldja meg a gondot.
Vagy a vadi új MSI deszka... who knows... (Én már vásároltam vatta új, bontatlan gyári hibás MSI lapot.)
Csak a PC hardver komponensek cseréjével lehetne kiszűrni egyértelműen.
De kipróbálnék olyat, hogy az energiagazdálkodásban kikapcsolnék opciókat vagy instabil tápellátás gyanú esetén feszültséget emelnék vagy frekvenciát csökkentenék a GPU-n és lehetne még egy csomó lehetséges kísérletezést említeni....De all-in-all a VGA értékét figyelembe véve, valószínű nem éri a sok-sok időt a tesztelgetésre, hiba szűrésre és kisebb pénzügyi bukó visszaállni az üzlet előtti állapotra (visszacserélni és közösen megegyezni mindkettőtök számára elfogadható közös anyagi teherviselésben).
Mert hogy gondolom nem lenne se olcsó, se nem kevés idő, se nem ésszerű, hogy az ő gépével és komponensek cseréjével tesztelgessétek...Egyébként pedig célszerű nem fényképeket/screenshotokat csinálni, hanem videózni. Az folyamatában mutatja az eseményeket, így sokkal nehezebb módosítani, így hihetőbb mindkét fél számára is, hogy senki sem akarja megvezeti a másikat, hanem tisztességesen jár el.
Ismétlem az első gondolatom, szerintem simán benne van a pakliban, hogy senki sem hunyó, hanem szimplán szerencsétlen komponensek együttállása + öreg hardver érzékenyebb VRM áramköre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- 48 GB-os AMD Radeon PRO W7900
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest