- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
qdak
addikt
válasz
ricsi99 #74424 üzenetére
Ezt a régebbi drivert megpróbálom, bár lehet dobok be valami régebbi kártyát, hogy kiszűrjem, VGA miatt van e.
Sűrgös /takarítás , ujrapasztázást javaslok ,mielött szép lassan megsütöd. megvolt, 1 hónapja utoljára kb, de ez a kártya világ életébe ezt csinálta. Próbáltam feszültséget csökkenteni, órajeleket pár százzal is levettem, de stressz tesz, vagy game, aztán pár perc 100C'...
Csupingo természetesen pasztát is kapott, sőt ahol nem volt hűtőborda oda is tettem fel, mert forró volt.
távozhatott esetleg a gáz lehet mert ilyent még nem tapasztaltam
bányászvírus néztem, nem.
-
qdak
addikt
Hello,
Adott gép:
MSI G41M-P26, Xeon E5450, 560Ti, 8GB DDR3, Thermaltake 630WOkozhatja-e a vga elhalálozás előtti állapota a következőt:
Pár perc, Youtube, Twitch videó, és szaggat, akad, hőmérséklet videó alatt "jó" (60C') amúgy game alatt 99-100 bármit csinálok vele!
Driver legfrissebb, vírus nincs, autó induló progik kilőve.ace05 Földelés sok anomáliától megment, mindenképp ajánlom én is.
-
-
qdak
addikt
sziasztok adott 7870 Tahiti LE (XT) vga aminek a fogyasztasa alatta van a MK-26 Black Series 320W tpd je nek megse kepes lehuteni, ha jatszok, vajon miert ?
kapott 1 nagy cpu hutes tamogatast oldalrol, igy nem melegszik tul viszont oltari hangos ejjel, vmi otlet?
meg 1 alapbol 25 % on ment a 2 db ventije és terheleskor se vitte fel
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3009
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, garancia.
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest