- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsi99
addikt
válasz
Permet Elek #83366 üzenetére
Felejsd el a "magyar asus"-t.... az csak egy szerződött partner.
RMA-t a gyártónak írunk...
Ha tényleg a Ramiris-t ajánlotta akkor küld el nekik a serial -számot
Ha onnét is elzavarnak (esélyes) akkor a support-nak írj...csatold mellé a ramiris-válaszát.. a lényeg ,hogy emeld át a garanciáztatás lehetőségét kies hazánkból a gyártó felé... odakint komolyabban veszik ezt... ott a termékre szól a garancia nem arra hogy ki veszi meg..
-
válasz
Permet Elek #83366 üzenetére
... kaptam egy számlát amiről letépett valamit. Szóval csak egy fecni. Azon se garancia időtartam se széria szám nincs feltüntetve.
Magyarul nagy semmit kaptál a kártyán kívül.
-
Grave_444
nagyúr
válasz
Permet Elek #83363 üzenetére
Ramiris (Ma már Also-Ramiris vagy B4B Bestbyte) tudtommal viszonteladón keresztül tudja fogadni az RMA-t, ha eredetileg is nekik számlázta ki a terméket és utána rajtuk keresztül került a végfelhasználóhoz. SN-re hivatkozva mondjuk fel lehet venni velük a kapcsolatot. Ha gondolod megpróbálhatok segíteni, telefonos kapcsolatban vagyok mindkét céggel.
-
válasz
Permet Elek #83363 üzenetére
Boltban garit csak garijeggyel, számlamásolattal tudsz érvényesíteni; teljesen mindegy, hogy Te vagy-e az erdeti vevő, ha stimmel a serial, akkor le kell gariztatniuk.
Nem kaptál semmilyen eredeti papírt a VGA mellé? -
ricsi99
addikt
válasz
Permet Elek #83358 üzenetére
Olyat keress hogy RMA... ott leírják milyen feltételekkel tudod visszaküldeni....
Gyakorlatilag úgy néz ki hogy elküldöd a gyári sorozatszámot
Ha garis akkor kapsz egy RMA kódot meg hogy hova küld.
Aztán jönn vissza egy e-mail ,hogy okés és megy a cserekártya ,vagy nem nyert mert user error volt -
Permet Elek
senior tag
válasz
Permet Elek #44732 üzenetére
-
sagit
veterán
válasz
Permet Elek #44724 üzenetére
Ez ivy, amit kérdeztem az meg haswell.
Én úgy tudtom hogy az IGP-nek nagyon is kell a gyors ram, bár lehet csak az AMD IGP-nek. -
görcs
csendes tag
válasz
Permet Elek #44674 üzenetére
A kolléga írta,[link]hogy mikor nem ment a dual graphics win 8.1 alatt,win7-re is lecserélte op rendszert,úgy sem ment.Engem az zavar ebben a lapostopban,hogy dual graphics létére nincs a biosban semmi vga-ra vonatkozó beállítás...(hogy adsz neki hardver szinten sorrendet(force)?ramot?stb...
Nagyon elvetemült ötlet kivenni (fizikailag!!!)a dedikáltat,csak aput hagyni,(ami ha jól olvastam,intel (i3?),nem amd) aztán mikor az megy,akkor vissza radeont,és úgy telepíteni hozzá a drivert? -
Wiz Khalifa
veterán
válasz
Permet Elek #44640 üzenetére
Én most nem a refhűtősről beszélek.
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
Permet Elek #44637 üzenetére
Köszönöm!
Erre a válaszra vártam már. Emiatt nem vettem meg még a karit. De most 128k-ért van a PC Land-nak.
-
Peterson_
addikt
válasz
Permet Elek #44538 üzenetére
Állítólag megvolt a driver telepítés is, de ennél több infót nem tudtam a vevőből kicsikarni
Egyébként én is erre gondoltam, de akkor restart után se javulna meg. -
mima1017
tag
válasz
Permet Elek #44538 üzenetére
Én is erre gondoltam, vagy esetleg nincs alaplapi VGA neki a gépben? Bagatel dolog, de kitudja hova kötötte...
-
mima1017
tag
válasz
Permet Elek #44527 üzenetére
Nem az van már, vagyis majdnem csak X4 965BE van a gépben.
-
Speeedfire
félisten
válasz
Permet Elek #44446 üzenetére
Köszi!
-
davidsone
addikt
válasz
Permet Elek #44338 üzenetére
Nem most tervezem csak ne akkor kelljen sz*rakodni -
RootRulez
félisten
válasz
Permet Elek #44330 üzenetére
Max Vantage futna le.
Másodjára már ment 3 percen túl...
-
Picturemaker
őstag
válasz
Permet Elek #44323 üzenetére
Két egyforma monitorról lenne szó. Egy Intel proci igp-je tudja ezt a ficsőrt az alaplap különböző kimenetein keresztül? Mert ha igen, akkor nem kell bele a dvga.
-
betegphiu
senior tag
válasz
Permet Elek #44320 üzenetére
ki lett cserélve újra.ezt onnan tudom,hogy az egyes pci-e porton le volt törve a vga zárópöcök,ezen meg rajta van. továbbá nagyon új szaga van.
én már másra nem tudok gondolni. az alsó slotban megy a kártya,megy a gép,minden klappol.
sőt ez a kártya is megy másik lapban. -
betegphiu
senior tag
válasz
Permet Elek #44316 üzenetére
vadi új alaplap,most lett gariztatva,pont emiatt...
-
Aron989
csendes tag
válasz
Permet Elek #44303 üzenetére
Szia, nem ! A legnagyobb gondom ,hogy nem tudok 2 monitort kiterjeszteni, úgy hogy a vga kimeneten az egyik dvi, a másik a hdmi megy. Ha pedig az alaplapra kötöm a hdmit + a dvit akkor egyiken sincs kép. Magát a dvit kötöm csak a vga-ra akkor jó az egyik monitor. Nem tudom mi lehet..
-
varmi2
nagyúr
válasz
Permet Elek #44282 üzenetére
Akkor ki kellene próbálni másik gépben, ha ott is ezt csinálja, akkor lehet hogy hardver hibája van. Gari van még rá? Milyen feltételekkel vetted meg? Vállalt valami garit?
-
varmi2
nagyúr
válasz
Permet Elek #44279 üzenetére
Hanyas ccc-t használsz? Gondolom, mikor bele tetted, akkor letörölted az előzőt, és tettél fel másikat?
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Linux Mint
- Milyen autót vegyek?
- Motoros topic
- RTX 3060 TI játék csúnyaságok (Stalker 2, Manor Lords)
- Milyen videókártyát?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- alza vélemények - tapasztalatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2051
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest