- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android szakmai topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Google Pixel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
chatran #82547 üzenetére
DP portból HDMI nem gond, visszafele már igen. Ha létezik is akkor rohadt drágán van hozzá átalakító.
Pont ilyen monitorom van mai napig (szintén régóta oázisban vettem), most DP-vel használom mert a kártyámon nincs más (Quadro M2000) de jó lenne DVI portal mert a monitor csak azon a porton tud 75hz-et (talán windows11 már nem szereti az erőltetést 75hz-re), viszont hiába szereztem DP-DVI adaptert azon nem megy a 75hz. Az a monitor amúgy örök darab, ismeretségi körömben is van jópár darab és nem látok okot a cserére.
HDMI-ről DVI-re alakítani egyszerűbb és az is van a monitoron. -
törölt tag
válasz
chatran #82417 üzenetére
Nem hallgattam meg a felvételt, de van olyan dolog, hogy a GPU-k bizonyos hőfokig nem kapcsolják be a ventiket, ha nincsenek terhelés alatt.
Az én GPU-m pl. 50 foknál kapcsolja be a ventiket és akkor lehet hallani a ventik felpörgését is.
De a BIOS-ban is be lehet állítani a módokat, hogy nomal vagy silence legyen vagy használhatsz Win alatt MSI Afterburnert is és beállítod magadnak a görbét.Azt tudom, hogy ház ventiknél a zörgés normális, néha lehet pulzáló is, ez ilyen, bizonyos fordulatszámom berezeghet a ház vagy zavaró hangot adhat.
De GPU esetén nem tudom ez mennyire normális, majd az okosabbak írnak erről.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Az NVIDIA és az AMD leadja a kínai chipeladásokból érkező bevétel 15 százalékát
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Linux kezdőknek
- Bluetooth hangszórók
- Óra topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3014, 91% Akkumulátor
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest