- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
válasz
gabo860518 #82729 üzenetére
Ilyen jellegű összehasonlításra szerintem jó kiindulási pont lehet a 3DMark online listája: Search (3dmark.com)
3DMark benchmarknál rákattintottam párra. 60-64 fok körül lehet találni többet, de természetesen van alatta felette is. Sajna nem tudni, ha nem tölti ki a leírást, hogy custom looppal hűti vagy egy fülledt házban üzemel a kártya.
Úgy is teszteld le szerintem, hogy leveszed a gépház oldallapját, hogy a szellőzés biztos ne legyen bottleneck. Az egy faktor mínusz, a hibakeresésénél/feltárásnál és ha végül garis, az az infó a szervizesnek is többet segíthet szerintem. -
ricsi99
addikt
válasz
gabo860518 #82729 üzenetére
Gyári paraméter ,hogy bármely hűtés max 90% -on mehet 100%-os vga terhelésnél.
Vidd vissza gariba nyugodtan -
gabo860518
csendes tag
válasz
gabo860518 #77106 üzenetére
Sziasztok!
Hátha majd valakinek hasznára válik...úgy tűnik (eddigi tesztek alapján megszűnt a jelenség) , hogy a táp volt a ludas.
Gábor
-
bobalazs
nagyúr
válasz
gabo860518 #77106 üzenetére
Tápot nem cseréltél? Amugy meg fél mp.es drop zavar?
-
ezpz
csendes tag
válasz
gabo860518 #75617 üzenetére
Szia! Igen! Teljesen felesleges!!! A gtx 980 egx tökéletes máig bivaly erős VGA! Untig elég a meglévő processzorod mellé! Semmiképp nem ajánlom a 2070 et! Ugyanis teljesen felesleges pénzkidobás! Nem fogsz gyorsulást tapasztalni, igaz vannak videokártya igényesebb játékok is, de hidd el nekem tapasztalatból írom a gtx 980 bőven jó neked még a mostani játékok futtatására is! Pénzkidobás lenne. Ugyanis ha ténylegesen változtatni szeretnél akkor egy sokkal erősebb processzor megvétele után javaslom ezt a videokártyát. :) Ha annyira meg szeretnél szabadulni tőle javaslok egy gtx 1070 et, vagy egy 980Ti t. Az utóbbi 6GBvram mal van ellátva, ami szintén untig elég a mai játék világban (a meglévő processzorod mellé) Ha kérdésed lenne nyugodtan tedd fel privátban akár) Remélem segítettem!
-
Vertigo18
addikt
válasz
gabo860518 #57394 üzenetére
Sikerül létrehoznom előbeállítást, viszont nem tudom, hogyan rendeljek hozzá ikont, vagy gyorsbillentyűt...
-
Vertigo18
addikt
válasz
gabo860518 #57394 üzenetére
Az előbeállításokat megtaláltam, de hogy hogyan kellene használnom...?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Keresünk dokkolókat
- SzoftverPremium.hu
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest