- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsi99
addikt
Szia.
Én arra tippelek ,hogy a kártya nem tökéletes/de inkább kompatibilis 100% a szabvánnyal.Igen fastboot meg ilyesmi.
És a biosban az energiamagement ,amit találszAzért javaslom ,mert ha lebutitód ilyen szempontból tesztként ...és utánna esetleg normálisan működik akkor ki lehet szürni mi a baja ,ha meg nem akkor nem.
Lehet valakii már járt igy ,és holnap beesik a forumra ,és megmondja a megoldást én csak tippelgetek."lehet régebbi driver stabilizálná a windows-ban..."
Nem azt írtam kijavitsa az alap problémát hanem elfedi...ha win alatt nem kapcsolgat ki ,csak biosban néha azt szerintem nem vennéd olyan zokon.
a "ferenc" álltal említett 2 driver a legstabilabb/gyorsabb a kártyádon.. véleményem szerint. -
ricsi99
addikt
Érdekes.. de jó tudni.
Ami biztos ,ha igp-n jó akkor a kábel+ monitor hibátlan.Privát véleményem ,hogy az nv kártya + hdmi /extra portok... sose voltak jó barátok..
Nv 400-as és újabb driverei sem igazán szeretik a kártyád....
Uefi és egyéb "windows hűdegyorsan betöltök és biztonságos dolgok" biosban kilőve nálad?
Vagy lehet az energiagazdálkodás kapcsolja le?
Lejjeb olvasva "ferenc" koléga is szívot kicsit a tv-vel... lehet régebbi driver stabilizálná a windows-ban...
Próbáltad már ezeket?
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3011
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest