- A HMD visszalép az USA piacáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
Baboon
senior tag
válasz
wanted5 #41109 üzenetére
feltettem, beállította hogy 600mhzen menjen.
ééééés 475mhzen megy max még mindig.
Mi lehet a hiba?Szerk:
Tévedtem, működik csak nem írja ki hogy na most 600mhzen megyek. Amúgy az a kártya aminek 625-el vagy mennyivel kéne mennie 600on beleszemetel a képbe
Szerintem vissza lesz vive eme gép, főpleg hogy 630asnak adták el... -
Szotyi25
tag
válasz
wanted5 #41084 üzenetére
Szia! Köszönöm néztem sn alapján is de a wifire nem írt semmit a listán. Amikor kikerestem a típust (típusszám alapján nem talált semmit) Sajnos a hozzá kapott 4-5 füzetecskéken ez olvasható: LenovoG480/G485/G580/G585/G780. Specifikáció semmi.
Közben végeztem OneKey Recovery-vel, minden rendben!
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
-
Zoli0726
aktív tag
-
-
r4z
nagyúr
válasz
wanted5 #40647 üzenetére
& Muerte75: Köszönöm!
Még egy kérdés. A két gép belső felépítése eléggé hasonló. Mennyivel melegszik jobban a Sandy i7 mint az Ivy i5 ugyanolyan körülmények között? A VGA-t játékra nem, CAD-re és videó renderelésre használnám, illetve (szerintem) VMWare-ben is csökkentené a CPU-ra nehezedő tehert.
-
fracture333
aktív tag
válasz
wanted5 #40631 üzenetére
öreg, szerintem menj orvoshoz ha ennyire nem tudod kontrollálni magad és a viselkedésed, megnéztem a linket, nem vagyok fogyatékos, láttam az árakat is, de azt nem tudtam melyik a jó márka és melyik az amelyik megbízhatatlan. nekem az nem tetszett ahogy "segítettél", lenéző hangnemben, mintha te lennél itt a mindenttudó szupergyerek. én se hülyézlek le azért amit nem tudsz, pedig elhiheted, van olyan dolog amiről te semmit se tudsz én pedig eléggé vágom. és hogy ki a "taknyos kisgyerek" arról lehetne vitatkozni
és csak egy miniszterelnök tudja eltölteni máshogy az idejét, mint mondjuk te aki a gép előtt ül egész nap, és azon élvezik el ha valakinek neten keresztül "megmondhatja a tutit", szerintem szánalmas.
de mind1 is, mondj amit csak akarsz, ha neked ez a szórakozás akkor hajrá -
Kiglerx
tag
válasz
wanted5 #40523 üzenetére
Ez így nem igaz. Rengetegen használnak XP-t. Win7 még mindig egy ingatag lábon álló OS. Megannyi program, köztük rengeteg mai, csak kínkeserves szórakozás és többórányi fórumbújás után hajlandó elindulni. Ezalatt nem a mindennapos mindenki által használt Office vagy e kategóriájú programokat értem, hanem fejlesztő szoftvereket. Példának okárt: Autodesk Inventor 2010
-
peterij
csendes tag
válasz
wanted5 #40523 üzenetére
persze, valószínűleg semmi gond sem lenne egy Win7-tel. De ez nem azt jelenti, hogy nincs megoldás XP-re.
Fejlődni kell, oké, elfogadom. De ha én meg Xp-t szeretnék használni jelenleg, akkor abban semmi szégyenteljes sincsen. Szívem joga.
Nem az operációs rendszerek népszerűsége, és az ezek feletti pártoskodás a dilemma. A probléma a fenti kritériumokkal keresi a megoldást. Ha tudsz segíteni, köszönöm! Ha nem, hát nem, de a "hittérítőket" nem szokom beengedni... -
Muerte
addikt
válasz
wanted5 #40232 üzenetére
Hát a jótól messze áll amit használnak...Ha aránylag sokat játszol a procin a paszta 1 év alatt kőkeményre szárad főleg ha kezdetektől 90 fok körül kocogott load.A gari meg normális! szétszedéstől,takarítástól,pasztázástól nem ugrik,szerintem a dell-nek is fontos hogy ne kelljen javítgatni később a géped,azért mert normálisan karbantartod nem fogja senki leharapni a fejed hidd el
-
Muerte
addikt
válasz
wanted5 #40229 üzenetére
Azért mert a gyári pasztázás általában egy kalap sz.rt ér.Nálam is ugyan az volt a helyzet,proci 90 fölé,vga-k 100 fok fölé játékban,aztán mikor nekiálltam és minőségi cuccokból újra raktam a hűtést egyből más hőfokok lettek.proci sosem megy 80 fok fölé,vga-k meg még bőven alatta a 80-nak, pedig kapja az érzést rendesen BF3-ban.
-
psg5
veterán
-
psg5
veterán
válasz
wanted5 #40122 üzenetére
Igen pl. youtube-on flash player használata közben. Max 50%-ra terheli valóban.
Lehet ezekszerint, hogy csak nem emlékszem, hogy régebben is melegedett ennyire?
Mert az tény hogy úgy derült ki, hogy forró volt már a billentyűzet azon rész. Szétzsed, kipucol, újrapasztáz és azóta már nem forró, hanem felmelegszik, inkább fellangyosodik 5-6 perc után, de tény nem annyira mint takarítás előtt.
-
psg5
veterán
-
Mercutio_
félisten
válasz
wanted5 #39551 üzenetére
Senki nem mondta, hogy ugyanaz, de nagyjábóli fénymérésre megfelelő, ráadásul gyanítom, hogy a látószöge miatt az átlagos fénymennyiséget talán jobban is méri mint egy szenzor
Nekem nem lenne nagy fáradtság, de egy 70 év körüli nem épp kocka embernek jól jönne egy ilyen kényelmi funkció.-- -
dvd_R+
őstag
válasz
wanted5 #35621 üzenetére
Nekem ilyen nincs az ati driverebe van egy olyan hogy pl hozzá adom az exe filet adott esetben a hl.exe-t és high performancere teszem nem powersavingre igy tehát elvileg high performancen az ati lép életbe csak itt nem .. minden más játéknál megy crysis2 stb tökéletesen futnak a cs source is 120-250 fps közt megy .. minden maxon
de az 1.6 nál valamiert nem akar müködni -
StephenNO1
tag
válasz
wanted5 #35478 üzenetére
Én sem szeretem a fix egy ventilátoros dolgokat, ezért jó a notepal sorozat (többek között), mert változtatható a venti helye, sőt alu és gumírozott a felfekvése. Egy jó tanács érdemes kihagyni azt a területet ahol a noti szívja a friss levegőt, odairányítva a légáramot csak feleslegesen nyomjuk bele a port.(tapasztalat)
-
eketomy
senior tag
válasz
wanted5 #35478 üzenetére
Háát akkor a fene se tudja, kinek a pap kinek a papné
De itt jegyzem meg az viszont tényleg fontos hogy alu házas legyen, hővezetés szempontjából ill. masszívabb, strapabíróbb nem törékeny.
Egyébként nekem semmi bajom nem volt a nagy ventissel, 8-10 fokkal értem el még a régi notimmal kisebb hőfokot.
-
bagyusz
őstag
válasz
wanted5 #26311 üzenetére
Először is hőmérsékletet nem tudsz tesztelni
.
Aida 64-ben belépsz a rendszer stabilitás teszt-be, csak a cpu-t állítod be stress-nek.
Letöltöd az új 3dmarkot, ha ez megvan akkor mind2tőt futtatod. A végeredményt meg megnézde aida grafikonjain.Lehet hogy van olyan program ami mindent 100% terhet, de olyat nem ismerek. A fentiekben említettek biztos 100%hajták majd a gépet.
Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- alza vélemények - tapasztalatok
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Home server / házi szerver építése
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- Építő/felújító topik
- Jogász topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Lenovo Gaming 3 15ARH7 Laptop , R5 7535HS , RTX 3050 6GB
- Eladó Dell Latitude 3410 i3 10. generáció, 8GB RAM, 256GB SSD
- Macbook Pro M4 16Gb 500Gb
- Hp Pavilon F series 17'3 Hd+,Amd 6410 4/4 mag,R3 Radeon,8Gb Ram,500Gb hdd, gyári töltő
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Új Samsung Galaxy A36 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest